Kotlet Schabowy
25-08-2010, 12:58
Zainspirował mnie Dareluss i postanowiłem zrobić poradnik jak zrobić kanapkę z szynk±.
Potrzebne rzeczy:
1. Kromka chleba
2. Plaster szynki
3. Masło, margaryna albo masmix (jak kto woli)
4. Nóż
Oto nasze produkty:
http://www.ilewazy.pl/wp-content/uploads/kromka-chleba1-25g.jpg
http://bolemar.pl/images/szynka%20ze%20spichrza.jpg
http://www.powiat-gniezno.pl/system/upload/images/butter.jpg
I teraz jak zrobić kanapkę:
1. Bierzemy kromkę chleba do dłoni.
2. Otwieramy masło.
3. Bierzemy nóż (UWAGA NIE TRZYMAĆ BLISKO ŻYŁ I TĘTNIC)
4. TEN PUNKT JEST BARDZO WAŻNY JAK MASŁO JEST ZIMNE TO JE SKROBIEMY A JE¦LI JEST W TEMP. POKOJOWE MOŻEMY SPOKOJNIE WCHODZIĆ W MASŁO NOŻEM.
5. Nakładamy masło na kromkę chleba z jednej strony, drug± pozostawiamy czyst±.
6. Nakładamy plaster szynki na kromkę (od strony masła).
7. Odgryzamy kawałek kanapki przednimi zębami (siekacze).
8. "Mielimy" kanapkę zębami trzonowymi.
9. Delektujemy się smakiem kanapki.
Je¶li nie możecie poradzić z jakim¶ punktem w poradniku to piszcie w temacie.
edit
Oczywi¶cie zamiast szynki można użyć kotleta schabowego, kotleta mielonego, kiełbasy, różnych wędlina ale nie SERA!!!
W realizacji, jakże tego trudnego poradnika pomógł Brain (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=6145)
ZASTRZEGAM PRAWA AUTORSKIE, KOPIOWANIE WYَCZNIE ZA MOJˇ ZGODˇ
vimpex
Możesz posmarować smalcem.
Potrzebne rzeczy:
1. Kromka chleba
2. Plaster szynki
3. Masło, margaryna albo masmix (jak kto woli)
4. Nóż
Oto nasze produkty:
http://www.ilewazy.pl/wp-content/uploads/kromka-chleba1-25g.jpg
http://bolemar.pl/images/szynka%20ze%20spichrza.jpg
http://www.powiat-gniezno.pl/system/upload/images/butter.jpg
I teraz jak zrobić kanapkę:
1. Bierzemy kromkę chleba do dłoni.
2. Otwieramy masło.
3. Bierzemy nóż (UWAGA NIE TRZYMAĆ BLISKO ŻYŁ I TĘTNIC)
4. TEN PUNKT JEST BARDZO WAŻNY JAK MASŁO JEST ZIMNE TO JE SKROBIEMY A JE¦LI JEST W TEMP. POKOJOWE MOŻEMY SPOKOJNIE WCHODZIĆ W MASŁO NOŻEM.
5. Nakładamy masło na kromkę chleba z jednej strony, drug± pozostawiamy czyst±.
6. Nakładamy plaster szynki na kromkę (od strony masła).
7. Odgryzamy kawałek kanapki przednimi zębami (siekacze).
8. "Mielimy" kanapkę zębami trzonowymi.
9. Delektujemy się smakiem kanapki.
Je¶li nie możecie poradzić z jakim¶ punktem w poradniku to piszcie w temacie.
edit
Oczywi¶cie zamiast szynki można użyć kotleta schabowego, kotleta mielonego, kiełbasy, różnych wędlina ale nie SERA!!!
W realizacji, jakże tego trudnego poradnika pomógł Brain (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=6145)
ZASTRZEGAM PRAWA AUTORSKIE, KOPIOWANIE WYَCZNIE ZA MOJˇ ZGODˇ
vimpex
Możesz posmarować smalcem.