View Full Version : Plugin - Lastmanbets.
Witam, chciałbym zaprezentować plugin, dzięki któremu będziemy mogli obstawiać pieniądze na naszego faworyta w pojedynku 1 vs 1. Na pewno niektórzy znają to i wiedzą o co mniej więcej w tym chodzi. Wygląda to podobnie jak zakłady bukmacherskie, tzn stawiasz i wygrywasz dwa razy tyle. Plugin pojawia się na serverze w momencie, gdy zostają dwie osoby.
Szkoda, że ostatnio lastmanbets stał się rzadkością, bo uważam, że plugin bardzo ciekawy i mógłby trochę urozmaicić grę.
Dodaje sondę.
#down
To Santano tekst :< 50 głosów jest bardzo trudno uzyskać. Ta, i znowu ciągle odświeżać ten temat, aby ludzie zaglądali ;|
@Up
Ta, ale to optymalna liczba, mobilizująca do działania. Nie będę robić czegoś dla 2-3 osób ; d Bądź co bądź to kolejne 1/2 ekranu w napisach
Na serverze chyba nawet jest last man bets, tyle że wyłączony. A jeśli nie, to nie problem żeby go wgrać. Osobiście mogę go udostępnić na serverze, tyle że liczba głosów w sondzie musi osiągnąć magiczny próg 50 ;)
yaha, bo mi to kolo chuja lata czy to bedzie czy nie :)!
ofc. tak[?]
Co do tego pluginu jestem na nie, na mojej rozdziałce 640x ileśtam mam problem żeby kogoś zbanować, a co dopiero jak mi ma wyskakiwać jakieś betowanie. Już lepiej wprowadzić coś takiego, jak na CS:S, mianowicie:
Bet T all
Bet CT all
Co to da? A no właśnie. Nie wiem, czy jest taki plugin, ale na source'u jest mniej-więcej coś takiego.
Postawiłeś na CT 800$ w kursie 4:1, (1 CT vs. 4 T) możesz wygrać 800$ + dodatkowe 3200$.
Postawiłeś na T 800$ w kursie 1:4, (4 T vs. 1 CT) możesz wygrać 800$ + dodatkowe 200$.
Jeżeli jest taki plugin (a powinien być), to wolę osobiście jego!
@down
Omg, za kogo ty mnie masz ;c Czytanie ze zrozumieniem, "nie wiem, czy jest taki plugin" nawiązywało do pluginu opisanego przeze mnie. Nie jestem jakimś zielonym, grało się na różnych serverach. Zazwyczaj na server było też wgrane "The force will be with you" i wyskakiwało menu do betowania ;c
@Sedan
Tak, jest raczej mniej, bo ten Twój plugin zawala cały ekran, a tamten wyskakuje jako wiadomość z Say'a, więc trochę bardziej ELEGNACKO to wygląda.
@Sedan2
Sedan, racja - ale tak, jak Ci piszę - wkleję Ci ssa co ja widze jak wejdę w amx_modmenu.
http://img836.imageshack.us/img836/880/asdav.png (http://img836.imageshack.us/i/asdav.png/)
Inną sprawą jest to, że żeby sobie postawić trzeba trochę zaczekać (nie często zdarza się 1on1). Propozycja mojego pluginu jest lepsza, bo możesz postawić kiedy chcesz (warunek? - musisz być martwy). Mówię Ci, ten plugin jest rly lepszy.
@Up
'Moc z tobą' jest wgrywane automatycznie razem z tym pluginem ; dddd
Co to da? A no właśnie. Nie wiem, czy jest taki plugin, ale na source'u jest mniej-więcej coś takiego.
Plugin o który chodzi Sedanowi wygląda tak
http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cs_tool-_last_man_bets-255521-1246520827.jpeg
pożyczone z google
Gdy na planszy zostaje 2 graczy uruchamia się typowanie. Możesz postawić dowolna ilość pieniędzy na jednego, bądź drugiego gracza. Gdy przekroczy się kwotę 16k$ dostaje się różne pierdoły, typu dodatkowe życia, life boosty(200hp), armor boosty(kevlar za free na początku) itd.
Oczywiście jest też wersja spolszczona tegoż pluginu
Co do tego pluginu jestem na nie, na mojej rozdziałce 640x ileśtam mam problem żeby kogoś zbanować, a co dopiero jak mi ma wyskakiwać jakieś betowanie. Już lepiej wprowadzić coś takiego, jak na CS:S, mianowicie:
Bet T all
Bet CT all
Postawiłeś na CT 800$ w kursie 4:1, (1 CT vs. 4 T) możesz wygrać 800$ + dodatkowe 3200$.
Postawiłeś na T 800$ w kursie 1:4, (4 T vs. 1 CT) możesz wygrać 800$ + dodatkowe 200$.
Jeżeli jest taki plugin (a powinien być), to wolę osobiście jego!
W sumie to nie mam dużej różnicy, ale jeżeli w tym jest mniej tych całych napisów to osobiście też wolę tego.
Crayon dobrze pokazał to na ss, jak to mniej więcej wygląda. Sam to miałem zrobić, ale aktualnie nie mam żadnego servera z wgranym lastmanbets.
#Veto
Ale w sumie zwykłym graczom nie powinno to przeszkadzać. I tak po zgonie nie mają nic innego do roboty.
DonieX <3
25-08-2010, 21:43
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł .. Masz mało kasy, ryzykujesz obstawiasz all, wygrywając masz np. na awp ;]]
Moim zly zaslania ekran a i tak shit daje i nie da sie ogarnac tego . Jestem na nie. ;) Nigdy w takie cos nie klikam , ale mi to wisi .
jak cchesz uzbierac 50 glosow to klikne dla ciebie na tak D:.
Diabolix
26-08-2010, 00:19
Podoba mi się ten plugin, szkoda, że rzadko jest na serwerach.
Oczywiście zaznaczyłem na "tak".
Wg. mnie to nie potrzebne, ale z drugiej strony myślę, że nikomu to nie przeszkadza, skoro jest się martwym. Zagłosuję na tak.
ODŚWIEŻAM TEMAT!
Potrzebne 50 głosów ;|.
#Veto
Jeżeli mówisz, że ten Twój plugin jest lepszy to mogę zaufać Ci na słowo i zgodzić się na to.
Baczeq 95
26-08-2010, 18:50
Jestem za to dobra propozycja
#Veto
Jeżeli mówisz, że ten Twój plugin jest lepszy to mogę zaufać Ci na słowo i zgodzić się na to.
Pod warunkiem że ktoś mi podstawi 'pod ryj' ten plugin, razem z cvarami ; d
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł .. Masz mało kasy, ryzykujesz obstawiasz all, wygrywając masz np. na awp ;]]
Dobrze kminisz, też tak czasami robię. Wóz albo przewóz, gramy va banque ; d
Jestem na tak, na wielu servach jest możliwość "obstawiania" i to jest fajna rzecz.
Trzeba unowocześniać server :)
Mortalix
26-08-2010, 21:42
Może to byłby pierwszy krok przy ogarnianiu serwera. d;
Need more players! Xd
#topic
Ofc, że tak! : D
PORAZ KOLEJNY - ODŚWIEŻAM.
Potrzebne 50 głosów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.