Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Master Pidron mówi Pa pa :)

adrianeq :)
25-08-2010, 20:57
Witam od dzisiaj (25 sierpnia 2010r.) nie gram na APO. To jest mój pierwszy raz kiedy odchodze i na pewno nie mam zamiaru wracać do tego klimatu, dlaczego?
Najbardziej chyba dlatego że na APO znajduje się dużo thiefów i analfabetów -10 lat z iq mniejszym od bambusa.
Oto najwięksi złodzieje na apo którzy wykorzystali moją sytuacje że dawno nie grałem... nie wiedziałem że Apo aż tak się zmieniło:
- Essam Al Ridi (strata 90kcc dzięki za kaptur który mi obiecałeś ;))
- Coconat (5kcc? na początku gry)
- Nusultan Tudibalkai (15kcc)
- Nasty Nash (klapki)
- Megha Shooter- Alley (silver wand) Akuzino dalej go broń ;]w końcu rl

Teraz czas na pozdrowienia dla prawdziwych przyjaciół, którym serdecznie życzę szczęścia w życiu jak i na APO:
- 1st Darkrose
- Sayid Dill
- Sevi (na forum Juxxifi)
- Evil Man
- Noras - Pidi Pall
- Nivelato (rl)
- Wulfgar von Cookie (rl)
- Antygona :***
- Breed Pall (rl)
- Wojownik z Poludnia
- Skocio (fantazjaaa :D)
- Knightekk :) Z tobą będe się kontaktował
- Daru Pall (rl)
- Master Kerio
- Rowi Pall

Odchodzę tak jak wspomniałem przez klimat.. Pamiętam jak Neko Knight miał 600 lvl w Topie 1. Grałem tą postacią od 1 - 1080. Postać nie będzie sprzedana.

@Mortiis

Szkoda, że nie wiesz co to przyjaciele ;] czasami są i Ci fałszywi.

Szkoda, że nie wiesz w jaki sposób mnie okradli. Nawet nie podałem, a Ty od razu mówisz o funkcji 'Trade'. Ale gdybyś chociaż troche się zainteresował to byś wiedział w jaki sposób oni kradną. Dowiedziałem się od pewnego Tutor'a że nawet dla nich ma msg nie odpowiadasz czyli już na wszystko masz wylane i wiesz, że serwer skończy przez złodzieji i ten klimat- Ironia... a Ty nic nie możesz przeciwko temu zrobić.

Mortiis
26-08-2010, 16:42
szkoda ze nie wiedziales o istnieniu funkcji 'Trade'