View Full Version : Undisputed 3 Redemption (2010)
*Esende Mylffon*
25-08-2010, 23:17
Tak jak w temacie. Ogladal ktos? Jak dla mnie film mistrzostwo swiata, dawno nie ogladalem takiego dobrego filmu :>
mini spoiler:
Głównym bohaterem Undisputed III Redemption jest dobrze nam znany z poprzedniej części Uri Boyka, który dochodzi do siebie po kontuzji kolana. Kiedy uważa, że znów jest zdolny do walki wyzywa na pojedynek obecnego mistrza, Sykova. Pokonuje go i tym samym zajmuje jego miejsce w międzynarodowym turnieju więziennym. Stawka mistrzostw nie jest byle jaka. Wygrany otrzymuje wolność. Uri wraz z siedmioma innymi zawodnikami z różnych krajów zostaje przewieziony do więzienia w Gruzji, gdzie owy turniej ma się odbyć.
Polecam obejrzec jesli ktos nie widzial.
Zarexoholik?
25-08-2010, 23:25
Filmu nie widziałem, lecz po recenzji jaką przeczytałem śmiało mogę napisać, że obejrzę go jeszcze w tym tygodniu. Dobry klimat i fabuła też zapowiada się ciekawie. (:
#edit
Obejrzałem - film w chuj dobry! Polecam! Boyka kozak! xD
ilovehh.
25-08-2010, 23:38
Bardzo dobry film! Polecam!
' Demeral < '
25-08-2010, 23:45
Ogladalem ten film i moge stwierdzic ze jest swietny, druga czesc tez byla bardzo dobra, klimat i fabula oraz to jak przedstawiono walki - genialne. Polecam kazdemu :D
Film zapowiada się bardzo ciekawie ;)
Jeszcze dzisiaj go oglądnę :)
Przed chwilą obejrzałem. Świetny film naprawdę. Dobra fabuła, mało fantastyki jak np. w Tekkenie. Podoba mi się główna postać. Fajny ma głos :>
Uwielbiam takie filmy. Jeszcze dziś obejrze Tournament.
Oglądałem i moge polecić każdemy. Filmy zajebiscie zrobiony. Zajebista fabuła, zajebiste efekty walki.
Powiem tak dawno już oglądałem film z 3-4 razy.
Film bardzo dobry Uri Boyka i wszystko jasne. ;D
Tumanbuga
28-08-2010, 22:09
Dzisiaj obejrzałem , zajebisty film , kozackie walki , ciekawe postacie , dobre zakończenie.
All Eyez On Me
29-08-2010, 00:05
Filmu nie widziałem, lecz po recenzji jaką przeczytałem śmiało mogę napisać, że obejrzę go jeszcze w tym tygodniu. Dobry klimat i fabuła też zapowiada się ciekawie. (:
#edit
Obejrzałem - film w chuj dobry! Polecam! Boyka kozak! xD
w 10 minut film o ja jebie szybki jestes...
film miazga...
Oglądałem początek, jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił...
@down
Intro to chyba ty oglądałeś, tak się tym filmem podniecasz
@2down
QQ moar
*Esende Mylffon*
29-08-2010, 10:51
#Up
Tak to jest jak sie oglada intro filmu <3
Akananto
29-08-2010, 13:29
Oglądałem początek, jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił...
Jeżeli masz obejrzec początek filmu a nastepnie komentować - to szczerze odradzam ci zawierania głosu w tym temacie.
#topic
Efekty sa masakrycznie dobre, co do fabuły to potrafi zaskoczyc od pierwszej częsci
Oglądałem 2dni temu u ziomka, zajebisty film, polecam wszystkim którzy go jeszcze nie widzieli. W tym tygodniu mam zamiar jeszcze wcześniejsze części obejrzeć. :)
Ja ten film już z 3-4 miechy temu widziałem. Ogólnie film zajebisty :)
w 10 minut film o ja jebie szybki jestes...
film miazga...
Stary 25-08-2010, 23:25
Ostatnio edytowane przez Zarexoholik? : 26-08-2010 o 11:04
[?]
@topic
Z recenzji wynika, że dobry film, więc sobie go obejrzę. ; D
Szkarlatny leon.
07-09-2010, 20:54
Filmy Zajebi*****!!!!!!! Oby takich wiecej !
Gorąco Polecam :D!!!
kaczor.wtf
10-09-2010, 22:32
Polecam tą jak i dwie poprzednie części filmu, zajebisty ! :000
Przed chwilą obejrzałem. Świetny film naprawdę. Dobra fabuła, mało fantastyki jak np. w Tekkenie. Podoba mi się główna postać. Fajny ma głos :>
Uwielbiam takie filmy. Jeszcze dziś obejrze Tournament.
no i praktycznie mowi jedno slowo "faq" hhe ogladalem wczesniej i mi sie podobal
jakos nie moge znalesc 1 czesci czy drugiej :d
*Esende Mylffon*
12-09-2010, 20:39
up:
1 czesc ("Champion") - http://thepiratebay.org/torrent/4549349
2 czesc - http://thepiratebay.org/torrent/4029013
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.