Precision
26-08-2010, 19:23
Witam, nie długo czeka mnie zmiana telefonu z obecnego. Szukam telefonu multimedialnego. Moje wymagania to:
-Odtwarzanie wszelkich divx,mp4 i obsługa HD!
-Duży wyświetlacz
-Wifi (Obowiązkowo)
-Raczej telefon dotykowy..
Pod uwagę wziąłem tymczasowo trzy telefony.
- Samsung i8910 Omnia HD
- Samsung S8500 Wave
- Sony Ericsson Vivaz
Osobiście przekonuję się nadal co do Omni, posiada największy wyświetlacz i Symbiana + inne funkcje, które również wypisałem. ;)
Może ktoś z Was posiada jeden z tych telefonów to niech napisze co o tym sądzi. Nie chce odpowiedzi tylko w stylu ''Po co Ci ten telefon, wole k300i". :rolleyes:
@Niklas
Coś pokroju W995 nie jest mi potrzebne, sam posiadam teraz n95. Tyle że już się starzeje i pora sprzedawać..
@Mortalix
Nie to że się upieram, ale chce coś konkretnego z HD, a takich telefonów bez dotyku to raczej nie znajdziesz. :d
Swój sprzedałem już więc zaczynam szukać.
@edit
Telefon kupiony (Omnia HD).
-Odtwarzanie wszelkich divx,mp4 i obsługa HD!
-Duży wyświetlacz
-Wifi (Obowiązkowo)
-Raczej telefon dotykowy..
Pod uwagę wziąłem tymczasowo trzy telefony.
- Samsung i8910 Omnia HD
- Samsung S8500 Wave
- Sony Ericsson Vivaz
Osobiście przekonuję się nadal co do Omni, posiada największy wyświetlacz i Symbiana + inne funkcje, które również wypisałem. ;)
Może ktoś z Was posiada jeden z tych telefonów to niech napisze co o tym sądzi. Nie chce odpowiedzi tylko w stylu ''Po co Ci ten telefon, wole k300i". :rolleyes:
@Niklas
Coś pokroju W995 nie jest mi potrzebne, sam posiadam teraz n95. Tyle że już się starzeje i pora sprzedawać..
@Mortalix
Nie to że się upieram, ale chce coś konkretnego z HD, a takich telefonów bez dotyku to raczej nie znajdziesz. :d
Swój sprzedałem już więc zaczynam szukać.
@edit
Telefon kupiony (Omnia HD).