Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Reputacja.

Devil murder v3
29-08-2010, 01:49
Witajcie serdecznie...
Otóż martwi mnie zachowanie użytkowników tego forum... Wszyscy dają sobie darmowe reputy, z nadzieją, że ktoś im je odda. Czas z tym skończyć. Proponuję, aby ilość pkt reputacji widział tylko właściciel danego konta. W ten sposób unikniemy szerzącej się fali dzieci neo aka niedoszłych fotkowiczów.

Dodaję sondę.
Pzdr

Kapitan Alkohol.
29-08-2010, 02:10
Nie, jestem dzieckiem neo aka fotkowiczem, który nałogowo musi wymieniać się z innymi reputami.
Po to zostały wprowadzone reputy żeby sobie je rozdawać, jeżeli Ci się to nie podoba to wyłącz sobie reputację (która i tak jest zerowa) i nie zagądaj w zakładkę ustawienia.

Naprawde, co nie zostanie wprowadzone to zawsze znajdzie się jakiś element którmu to nie podpasuje.

Diduus v.0.2
29-08-2010, 07:26
Nie, jestem dzieckiem neo aka fotkowiczem, który nałogowo musi wymieniać się z innymi reputami.
Tak jak powiedział Kapitan reputy są po to zeby je rozdawać ..

KaZeK
29-08-2010, 08:11
Od wprowadzenia tej reputacji wiadomo było że będzie rozdawana za free.
Jeżeli Tobie to się to nie podoba to włącz szary kwadrat i lej na to.

Jak ktoś prosi o oddanie to najczęściej dostaje -10/-15 lub warna :/

Zaraz będzie spinka do mnie że jestem na nie bo zbieram, gówno prawda :( Nie moja wina że mi dają ;< A jako że to nic nie znaczy to im oddam raz na 2 dni

Pozdro dla ^Crayona

Stoner
29-08-2010, 08:21
Hmmm reputacja, zbyt dosłownie to odbierasz, jeśli chodzi o to forum.
Tutaj daje się to w ramach zabawy (przynajmniej tak to się wykreowało).
Rzadko dostaje się za zasługi, ale za to, że jest się ogólnie fajnym.
Przez taką zabawę można poznać naprawdę fajnych ludzi na tym forum.
Np. Dzięki reputacji zakolegowałem sie z Saylorem, Seth Drutem, Adasikiem ;D
I się razem bawimy w to łajno ;PP

.Xienus.
29-08-2010, 08:46
Wyjebać te całą reputacje... okres na 4um jak jej nie było był dużo lepszy...
dali reputacje? nie wypaliło... to niech Administracja potrafi przyznać sie do błędu...
ale nie usunąć jej bo wtedy ci co maja jej duz nie będą mogli już czuć sie lepsi...

Dareluss v0.5
29-08-2010, 08:47
Nie, jestem dzieckiem neo aka fotkowiczem, który nałogowo musi wymieniać się z innymi reputami , choc mam malo punktow i nie oddaje.

Szaloony Zieloony
29-08-2010, 08:53
Taa, a dlaczego tak jest? Bo to jest forum tibijske i większość odbiera reputacje i ilość postów jak coś aka lvl w tibii

W sondzie brakuje opcji nie obchodzi mnie to/mam wyjebane więc nic nie zaznaczam.

.Vimpexx.
29-08-2010, 08:57
Jestem takiego samego zdania jak Kapitan Alkohol.
Reputy wprowadzili tylko po to, żeby je sobie dawać, czyli dajemy sobie = ]

Darkstar
29-08-2010, 09:04
Nawet gdyby widział je tylko właściciel konta, to rozdawanie reputów trwało by dalej. Wątpie, że to cokolwiek zmieni. Powinieneś dać 3 wariant w sondzie. Jest mi to obojętne.

Kosmo
29-08-2010, 09:34
:)

Posiu
29-08-2010, 09:54
Jestem na nie, nikt nie daje sobie reputów za darmo jedynie może ty.

Benn
29-08-2010, 10:12
Jestem na NIE. Szczerze mówiąc to dostałem może z 5x max reputa, za to, że ja komuś dałem i komentarz był "oddaje". Reszta była, za jakieś wypowiedzi i wcale nie były one moich kolegów.
Nie wiem po co tak zwracacie na tą reputację skoro i tak ona nic nie daje :/

Brain
29-08-2010, 10:15
Jestem na nie, jak ktoś chce to niech zbiera, mi to nie przeszkadza. Jak nie chcesz mieć reputacji to do tego służy szary kwadrat i tyle. Jak i tak to przeszkadza to sobie na to zlewaj :confused:

Joogi
29-08-2010, 10:26
Jak nie dostane reputa to sie tne, tak samo jak na fotce.pl nie dostane ocenki :mad:.
Tak na serio, to reputy sa wlasnie do rozdawania, nikt teraz nie patrzy zeby dawac reputy tylko przy dlugich, wyczerpujacych i trafnych wypowiedziach. :<

Maly
29-08-2010, 11:13
Jestem na tak, ale i tak będą mogli pisać sobie na pw: "dałęm ci reputa, oddaj".

SedaN*
29-08-2010, 11:27
Przecież i tak teraz mniej więcej każdy wie, kto ile ma punktów reputacji, więc to trochę bez sensu.

Domcio666
29-08-2010, 12:09
tak jak w sondzie
nie, jestem dzieckiem neo aka fotkowiczem, który nałogowo musi wymieniać się z innymi reputami
to chyba wszytko wyjasnia xD

Zarexoholik?
29-08-2010, 13:56
Właściwie reputacja na tym forum jest tylko ozdobą do konta. Nic innego. Czasem dostanie się punkt reputacji za PRAWDĘ i swoje własne zdanie, ale to chyba rzadkość. Jednak jeśli samemu byś widział tę ozdobę to do czego by ci ona była potrzebna? Jestem na NIE!

...:KoMBoj:...
29-08-2010, 13:58
Nie, jestem dzieckiem neo aka fotkowiczem, który nałogowo musi wymieniać się z innymi reputami. Jak jakiś problem to wyłącz sobie reputacje:)

Marcelllo
29-08-2010, 16:10
No i na co to? Jak już to usunąć całkowicie reputację ;)

Jestem na nie :)

PS. Przynajmniej widać, czy ktoś tu jest jakoś w porządku. Zobacz sobie np. konto Old Capitan Rook - konto już ma w miarę sporo a tylko 2 kwadraty - widać, że najwidoczniej go nie lubią bo kradnie. :) Jednak trochę jest coś w tym prawdy :)

Azbestowy v.62.0
29-08-2010, 16:18
Piszesz ten temat, bo sam nie dostajesz, a chciałbyś. Proste rozumowanie... ja nie mam, to im zabiore, żeby też nie mieli.

#topic
Nie chce usunięcia widoku osób trzecich, gdyż po to ta reputacja jest. Pomaga w ocenie, czy dany użytkownik jest pomocny.

Allonsey
29-08-2010, 16:53
Jestem na NIE reputy sa po to żeby wynagrodzić czyjąś ciężka prace a nie . Niewiem czy ktos daje za darmo reputy może Ty ;]

Devil murder v3
29-08-2010, 23:50
Piszesz ten temat, bo sam nie dostajesz, a chciałbyś. Proste rozumowanie... ja nie mam, to im zabiore, żeby też nie mieli.

#topic
Nie chce usunięcia widoku osób trzecich, gdyż po to ta reputacja jest. Pomaga w ocenie, czy dany użytkownik jest pomocny.

Heheszki, Kazek, Marcello, Vimpexx, Wiceps itd najwięcej nabijają reputów :] Jak dla mnie, to jest idiotyczne, ale cóż... Jak będziecie mieli więcej niż 15 lat, to zobaczycie, jacy byliście 'śmieszni' :o

Cleyu
30-08-2010, 00:15
Jestem na nie dlaczego ? Ponieważ jest to bez sensu i nie potrzebne...
Co ci to przeszkadza ,że inni mają dużo reputów ,za free czy nie?

Joogi
30-08-2010, 15:29
Heheszki, Kazek, Marcello, Vimpexx, Wiceps itd najwięcej nabijają reputów :] Jak dla mnie, to jest idiotyczne, ale cóż... Jak będziecie mieli więcej niż 15 lat, to zobaczycie, jacy byliście 'śmieszni' :o

Co z tego, ze sobie nabijam posty? Robi mi to zabawe, ilosc reputacji nie jest zalezna od wieku jakbys nie wiedzial, wszyscy chyba z tych co wymieniles maja juz te 15 lat. Jak nie podoba Ci sie to, to ukryj sobie reputycje i miej wywalone na to, co sie dzieje pod avatarem/miastem. :)

Adasik
30-08-2010, 15:32
Co stoi na przeszkodzie żebyś tak samo rozdawał ją czekając na oddanie? Jak nie pasuje wyłącz ją i masz spokój. Została wprowadzona to niech zostanie. A to, że rozdawanie będzie za free było do przewidzenia.

Keszuwa
30-08-2010, 16:03
Dla mnie jest ok, jak jest lubie widzieć te kwadraty.

Akazoo
08-09-2010, 15:36
Jestem na nie, niech zostanie jak jest. :)