PDA

View Full Version : Fabu?a - Pijany Bankrut OFFICIAL VIDEO

BeYOUTe
29-08-2010, 10:42
http://www.youtube.com/watch?v=gwTe1jWN0K0&feature=player_embedded

Wytwórnia Step Records oraz białostocka Fabuła przedstawiają najnowszy teledysk nakręcony do utworu pt. „Pijany Bankrut". Jest to pierwszy singiel promujący nadchodzącą, drugą płytę zespołu, który za swój pierwszy krążek „Dzieło Sztuki" został okrzyknięty „Debiutem Roku".

Drugi album Fabuły zatytułowany „Made In 2", nagrany z powracającym do składu Konradziwem, jest kontynuacją drogi obranej przez Ede, Bezczela oraz Poszwixxxa przy debiucie. Białostocki styl, znakomici goście oraz bezkompromisowe podejście do muzyki sprawiają, iż nowy album Fabuły będzie mocną pozycją na rynku, którą raperzy potwierdzą swoje umiejętności oraz talent.

Według mnie track zajebisty, teledysk zajebiście zrobiony ; D

*Esende Mylffon*
29-08-2010, 10:55
Dobry bit, tekst tez w sumie niezly ;d Teledysk zyciowy, kazdy tak ma czasem;d

Midq
29-08-2010, 11:19
a wie ktos kiedy bedzie ta płyta? :D

Τettmeier
29-08-2010, 11:58
No, kawał dobrego rapu który poznałem na poprzedniej płycie. Czekam z niecierpliwością, zajebista robota. ;)

Habemus Papam
29-08-2010, 12:29
k urwa, jaram się w chuj! : o
zajebisty tekst, bit, teledysk!

Kac morderca, nie ma serca!

Mikiel Psowi
29-08-2010, 12:34
Lubię Fabułe, lubię ten track, lubię ten teledysk, lubię ten klimat tak nie lubię tego Konradziwo, odstaje strasznie od Bezczela czy Poszwixxa, jak Ede odstaje od chłopaków to i tak zjada dupą tego Konradziwo, nie potrzebny on w Fabule.

All Eyez On Me
29-08-2010, 13:12
Podoba mi się, ale nie mam zielonego pojęcia dlaczego fajfusy z hh.pl chcą zrobić z tego następce drin za drinem?.........

Joogi
29-08-2010, 13:39
Jaram sie ! ; O
Zajebisty kawalek, teledysk jak i track ; ) Czekam na plytke.

Google
29-08-2010, 14:35
Nie lubię Fabuły, nie jaram się tym shitem, nie czekam na płytę. Lamusom z Białegostoku mówię zdecydowane NIE, siemano.
Bezczel w Szczecinie na Juwenaliach (hajpmen Piha) zapierdalał po scenie jakby się fety nawciągał kilogramami, polewkę miałem z niego.
Kliknij - filmik mojego autorstwa (http://www.youtube.com/watch?v=IcGXpqsTKPw) Biega jak na bieżni ;D myślę, że gdyby go wzięli na Olimpiadę w Pekinie to wypierdoliłby Usaina Bolta na prostej.

Podoba mi się, ale nie mam zielonego pojęcia dlaczego fajfusy z hh.pl chcą zrobić z tego następce drin za drinem?.........

Drin za Drinem jest niezastąpiony i żaden marny wack tego nie zmieni ;D.

Zarexoholik?
29-08-2010, 15:56
Bit mi się nie podoba, ogólnie nie słucham Fabuły. Jednak nie mogę przekreśli tego kawałka po całej lini. Klip mi się podoba. (: Lirycznie też jest dobrze.

deeL `
29-08-2010, 16:09
Bit mi się podoba, ale po 1:00 wyłączyłem. Track nie ma sensu, słucham tylko tego co ma sens, a o alkoholu, narkotykach itp mogą śpiewać w disco-polo.

Fabuła ? Przesłucham sobie ich pierwszą płytkę i ocenię czy to fabuła czy alkoholowa rutyna jak w tym tracku.

Krsix
29-08-2010, 16:10
Podoba mi sie, czekam na płye.. :)