PDA

View Full Version : Raul

Palladyn Zlosci
29-08-2010, 11:16
Witam.

Ci co sie interesuja klubem pilkarskim "Real Madryt", zapewne juz wiedza ze najlepszy pilkarz ktory byl najdluzej z Realem odszedl dobrowolnie do Shalke,poniewaz jest juz stary i za duzo nie pomagal.:(:(
Pozostal nam jeszce tylko jeden pilkarz(bramkarz),ktory jest Teraz najdluzej w realu"Iker Casillas"
I ostatnia patrzac na youtube.com znalazlem taki filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=zAxhTGX2JSw
Gracias Raul! Hala Madrid!:(

SedaN*
29-08-2010, 11:21
I dobrze postąpił. Nie będzie ciągle siedział w tym Realu na pasożyta, jak Ci piłkarze z Milanu.

'Oxidosis'
29-08-2010, 11:32
Ci co sie interesuja klubem pilkarskim "Real Madryt"

I nie tylko, żeby takie rzeczy wiedzieć wystarczy w najmniejszym stopniu interesować się piłką nożną i oglądać sport po wiadomościach.

Rzeczywiście, Raul odszedł dobrowolnie. ( tak jak Guti, dziwie się że go tutaj nie wymieniłeś skoro to jest taka legenda jak Raul, aczkolwiek podejrzewam że Ty albo nie wiesz kto to jest, albo po prostu nie wiesz ile ten człowiek zrobił dla Realu ) Jednak stało się tak dlatego, że powiedziano im po prostu że na dzień dzisiejszy nie są przydatni. Wiadomo, kluby nie powinny kierować się sentymentami ( jak jest w przypadku AC Milan ) ale powinny też wziąć pod uwage zasługi dla klubu i takich zawodników nie skreślać.

Lagga
29-08-2010, 11:32
to ze raul odchodzi do schalke bylo wiadomo juz conajmniej 2 tyg temu :|

/"CARLOS'"\
29-08-2010, 11:35
Raul po tylu latach gry w Realu wyglada conajmniej dziwnie w koszulce Schalke;p no coz, mourinho uznal go za nie potrzebnego i tyle

Ryśku xD
29-08-2010, 11:39
I bardzo dobrze zrobił , że przeszedł w końcu by się by zmarnował

Crayon
29-08-2010, 11:42
A ja się dziwię Felixowi Magathowi, że wystawiając Raula w pierwszym składzie nie gra na niego. Wczoraj oglądałem mecz Hannoveru 96 z Schalke 04. Ten zawodnik dopiero w bodaj 25 minucie otrzymał pierwsze podanie, zagrał piętą i gdyby Edu się nie spóźnił, to miałby genialną okazję do zdobycia bramki. Zawodnik, który jest klasą samą w sobie, który potrafi sam wygrać mecz, ustawia się fantastycznie, jest sprytny i na boisku przede wszystkim myśli - w ciągu pierwszej połowy otrzymał zaledwie 5 podań, z czego 3 od razu z pierwszej oddał i były okazje do strzelenia bramki. Kolejne 3 to próba wymanewrowania 2 obrońców i bramkarza, i jeden spalony. Jak się kupuje takiego klasowego piłkarza, to się powinno grać na niego, podstawić całą taktykę na tego zawodnika. Schalke, który ma zespół fajnych wybieganych zawodników, którzy nie za bardzo potrafią zaprezentować się indywidualnie w okienku transferowym tylko się osłabił(Sciągnął daremnego Metzeldera, który piłki nie widział 2 lata, oddali Bordona itd) zrobił genialny ruch sciągając Raula ale nie potrafią go wykorzystać. To co najmniej dziwne, bo przez te 5 kontaktów z piłką, widać, jak bardzo doskonały i mądry jest ten zawodnik i strzeliłby już dawno co najmniej 2 bramki.

W HSV z Van Nisterlooyem to jakoś działa...

.Vimpexx.
29-08-2010, 11:43
Dobrze zrobił, był tyle w Realu, że już pewnie siedzieć mu się tam nie chciało =]
Ale pewnie więcej by zarabiał na siedzeniu w Realu niż w Shalke teraz ;[[

Kaziu Extreme
29-08-2010, 11:53
Dobrze ze odszedl z realu po co grzac lawe:P. Widac nie gra dla kasy i kocha futbol a dudek siedzi w realu dla kasy i chuja robi.

All Eyez On Me
29-08-2010, 13:10
Real to nie klub to jest wielka inwestycja zrzeszająca piłkarzy. Jeżeli mógłbym usunąć na dobre jeden klub piłkarski to właśnie byłby to REAL .. Najlepsi marnują się w tym klubie.

A co do tematu to myślałem że on zmarł lol. :D

Krulowiec
29-08-2010, 18:29
Szkoda, ze odszedł, myślałem, ze zakonczy kariere tam.
Wczesniej klub Real Madryt był dla Mnie najlepszy , teraz gdy kupują te wszystkie gwiazdy i nic nie graja, kiedys tam była paka, Caros, Raul , Figo , Zidan

Lagga
31-08-2010, 09:33
Szkoda, ze odszedł, myślałem, ze zakonczy kamere

tez myslalem ze zakonczy tam kamere. :|

@top

Wiadomo bylo o tym od 2 tyg. dobrze zrobil ze odszedl .

Coca - Cola v2
31-08-2010, 09:37
Nie potrzebnie odchodzil :|. Mogl zakonczyc swoja kariere w Realu , jest mu tam duzo zaslug przypisywanych.
I zrobil dla tego klubu naprawde wiele.

xxxbyoutxxx
03-09-2010, 19:24
Dobrze, że odszedł...Przeciez ile można ławkę grzać? Tak tylko Dudek potrafi...

Rodowity ^^
04-09-2010, 10:44
@up

Tyle Ile Dudek w Sezon Zarobi ty przez całe zycie Tyle nie Zarobisz ;)

@t
Szkoda ...