PDA

View Full Version : P?ac? za pacc i wymagam.

Arcade
29-08-2010, 12:59
Witam płace za pacc a w korzyściach z niego wynikających jest napisane wyraznie,że gracz z paccem ma możliwośc zmiany płci a także zakup nimfy lub krasnoluda gram na Rooku i chcę mieć tyle samo korzyści wynikających z pacca co gracze na main.

Będe zakładal te tematy do momentu,gdy ktoś z Administracji wypowie się i wytłumaczy czemu ludzie z rooka którzy płacą tyle samo za premmium account niemogą mieć takiej opcji.
Pozdrawiam.

Knight Lukas
29-08-2010, 13:05
To ja bym cie warnował, aż do bana kto ci każe siedzieć na rook'u wyjdź na majna.

Jedynym dobrym rozwiązaniem jest napisanie w dziale pacc obok płci, dwarf i nimfa w nawiasie (main)

James
29-08-2010, 13:06
Rook to nie main, jeszcze o tym nie wiesz? Nie można wprowadzać wszystkiego na rooka, bo wtedy nie będzie różnicy między nim a mainem. Taka propozycja już była i odpadła, więc nie ma sensu zakładać z nią nowych tematów.

Ta odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje.

Niechcecie nimfy i dwarfa to wprowadzcie na rook coś innego my też coś chcemy ;P.
Pozdrawiam

1. Naucz się edytować posty.
2. Nie żądaj wszystkiego od razu
3. Chcieć to nie zawsze móc

Arcade
29-08-2010, 13:08
Ta odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje.

Niechcecie nimfy i dwarfa to wprowadzcie na rook coś innego my też coś chcemy ;P.
Pozdrawiam

Adasik
29-08-2010, 13:11
A ja popieram autora. Gra na tym samym serwerze, a nie ma takiej opcji. A przecież to nie problem zrobić takiego npc, który by zmieniał płeć za jakąś tam kwotę. Na mainie jest dużo więcej rzeczy niż na rook'u więc to byłby kolejny + dla rookstayerów...

Domcio666
29-08-2010, 13:15
jak to powiedzial james rook to nie main i sie z tym pogodz nie mozna mniec wszytkiego na rooku niedlugo bedziecie chceili jakis czar obszarowy na rooku chcesz nimfe lub dwarfa wyjdz na main

Joogi
29-08-2010, 13:18
Rook to nie Main ogarnijcie sie nie bedzie nigdy takich samych dogodnosci na Rooku, BO TO JEST WYSPA POCZATKUJACYCH :mad:
Nie.

#Down
ogarnij sie, na realu placa tez tyle samo za pacca, a bija z katany minosy ; (

Arcade
29-08-2010, 13:18
Powiem krótko wydaję tyle samo pieniędzy na pacc i chcę tyle samo korzyści co gracze main,,,,Proste.

Wy gracie na main to wam niezależy, czekam aż gracze z Rooka się wypowiedzą

Szaloony Zieloony
29-08-2010, 13:20
Ja myślę, że to żaden problem dodać doktora na rook'a choćby i z takimi cenami jak na mainie.

Neko^
29-08-2010, 13:20
Dodajmy na rooku devila atomy apo itd. Bo przeciez placisz tyle samo. Idiot :mad:

Bydgoszczanin
29-08-2010, 13:21
Rook ma swoje plusy, tak samo jak main. Jednak na mainie są krasnale itp, a na rooku nie.

Maly
29-08-2010, 13:21
A ja jestem na tak, chociażby cena była 5kcc na rooku to i tak fajnie by było taka rarkowaty outfit:D Mogles zrobić sonde.
Up@
Właśnie nie grasz na main= nie wypowiadaj sie na ten temat-.-

Vernereq
29-08-2010, 13:22
Czlowieku! Rookgard to wyspa dla poczatkujacych, tam maja "poznac" gre, jezeli im sie spodoba wychodza na main, to ze zostales na rooku to tylko twoja sprawa! Rookgard to nie drugi server, w ogole nie powinno tam byc rookstayerow ;o

Octavious
29-08-2010, 13:24
gram na rook i sie wypowiedam na co ci to??
nie szkoda ci bedzie kaski na to??
wole kupic lf/itema niz taki wyglad warrior jest kozacki to w nim lataj
:D
a to ze niepomyslales o tym swiadczy o twojej inteligencji :D

Arcade
29-08-2010, 13:25
Nie chcesz nie kupuj,ale to niezmienia faktu że wiele osób skorzystało by z takiej opcji.

Moon Red
29-08-2010, 13:28
Witam płace za pacc a w korzyściach z niego wynikających jest napisane wyraznie,że gracz z paccem ma możliwośc zmiany płci a także zakup nimfy lub krasnoluda gram na Rooku i chcę mieć tyle samo korzyści wynikających z pacca co gracze na main.

Będe zakładal te tematy do momentu,gdy ktoś z Administracji wypowie się i wytłumaczy czemu ludzie z rooka którzy płacą tyle samo za premmium account niemogą mieć takiej opcji.
Pozdrawiam.

Rook to nie Main.
Zapraszamy na Main.
Nikt Ci nie każe grać na Rooku.

Benn
29-08-2010, 13:29
Nie chcesz nie kupuj,ale to niezmienia faktu że wiele osób skorzystało by z takiej opcji.

Przecież masz możliwość zmienienia płci i zmienienie się w dwarfa/nimfe. Wejdź na main i już. Nie jest nigdzie napisane, że to musi być na main i rook.
A co do tego, że nimfa/dwarf była na rooku jestem na nie, poza tym była już taka propozycja...
@Arcade
Naucz się używać opcji edit.
Ps. Gram na rooku :) i mogę specjalnie dla ciebie zrobić outfity dwarfa, nimfy i outfity kobiety.
@Adasik
Pomyłka oki? Nie pobijesz mnie? Każdy się domyślał co tak powinno być, ale ty musisz stworzyć z tego problem xDD

Knight Lukas
29-08-2010, 13:33
a co ci tam... niech powstanie taki npc... ale nimfa za taka sama cene co na mainie i będzie spokój

Ta to nikt jej nie kupi i wymyśli następną głupotę... Potem będzie płacz o czary, potem jeszcze coś głupszego...

Arcade
29-08-2010, 13:35
Nie niebędzie żadnego płaczu o czary itp.
Domagam się tylko aby gracze z pacc na rook mieli to samo co gracze z pacc na main.
To wszystko

Darkstar
29-08-2010, 13:39
Każdy pisze, że rook to nie main. Zgadzam się, nie można wprowadzić na rook wszystkiego, co jest na mainie, ale kwota za pacc też nie powinna wynosić tyle samo, tylko mniej. Takie jest moje zdanie na ten temat.

@down
Nie moja w tym głowa jak by to zrobili matole. Mówie jak powinno być.

mam 90 rookslayera
Btw. Rookslayer w tłumaczeniu oznacza "Zabójce Rookgaardu". Więc Rookslayerami są: botterzy, nooby, thiefy. Miłej gry 'rookslayerze'.

.Xienus.
29-08-2010, 13:41
Każdy pisze, że rook to nie main. Zgadzam się, nie można wprowadzić na rooka wszystkiego co jest na mainie, ale kwota za pacc też nie powinna wynosić tyle samo, tylko mniej. Takie jest moje zdanie na ten temat.

to co mam rokslayera i pisze do mortiisa ze ja kupiłem chara na rookslayera a nie na tego 1500 ek na tym samym koncie!!!

Pierdolnij się w łeb oke?

Napisalem już raz,,,,napisze po raz wtóry skoro niegracie na rooku to co wam szkodzi żeby wprowadzili u nas takiego npc?

mam 90 rookslayera... i tak bym wolał w outficie wariora latać ;/

...:KoMBoj:...
29-08-2010, 13:44
Rook jest poto aby wbic 15lvl i sie nauczyc grac..a potem sie wychodzi na Main- czyli wyższy poziom i na tym wyższym poziomie jest wszystko...(wyższym)

Arcade
29-08-2010, 13:47
Napisalem już raz,,,,napisze po raz wtóry skoro niegracie na rooku to co wam szkodzi żeby wprowadzili u nas takiego npc?

Goatee
29-08-2010, 13:50
A może frytki do tego? I tak macie dobrze, że na rooku macie DLe, Skeletony i inne gówna. Dla mnie to na rooku powinien być max knight set i slimy. A nie, że biegają 500 lvle..

Jak wprowadzą, to rook już całkowicie swój klimat. Jak już to niech ceny będą takie jak na mainie.

OFC jestem na NIE.

Zarexoholik?
29-08-2010, 13:52
Grasz na rooku to chyba logiczne, że nie ma tam możliwości zmiany płci, czy zmiany w nimfę lub krasnoluda. rookgard to nie drugi main. Bez cyrku. Jeśli chcesz być tym dwarfem czy nimfą to zrób sobie postać na mainie. Roogard ma wprowadzić gracza do gry, a na APO i tak wiele tam zmienili. Wystarczy, także jestem na NIE!

Akananto
29-08-2010, 13:57
Rook to nie main, jeszcze o tym nie wiesz? Nie można wprowadzać wszystkiego na rooka, bo wtedy nie będzie różnicy między nim a mainem.

Szczerze powiedziawszy to i teraz róznica miedzy mainem a rookiem nie jest aż taka wielka.

1. Naucz się edytować posty.

Według mnie, to jestes ostatnia osoba która powinna komuś wypisywać, co ma robic a czego nie, zwłaszcza ze osoba zakładająca ten temat jest klientem firmy Intergaming.

2. Nie żądaj wszystkiego od razu

Jak wiadomo, słowa "klient nasz pan" nie są obce firmie Intergaming, co prawda nie kazde ządanie mozna spełnic , ale bądz co bądz wprowadzenie zmiany płci na wyspie nowych, to nie az tak wiele, a urozmaiciło by to gre w sporym stopniu.

3. Chcieć to nie zawsze móc

Widzisz, jako osoba posiadająca jaki kolwiek wkład w ten serwer powinienes wyrażac sie co do klientów w sposób bardziej pobłażliwy, zwłaszcza ze swoją osoba reprezentujesz członków zespołu ARMIA PODKARPACKI OTS, także następnym razem zanim sie wypowiesz w dziale propozycje, przemyśl to dwa razy.

KaZeK
29-08-2010, 14:41
Chciałbym tylko powiedzieć że wpłata tych 10zł na konto Mortiisa jest to darowizna i nie jest od Was wymagana.. W zamian za tą darowiznę Mortiis dodaje na Wasze konta x dni premium, więc nie możesz niczego wymagać :)

Adasik
29-08-2010, 14:58
Przecież masz możliwość zmienienia płci i zmienienie się w dwarfa/nimfe. Wejdź na rooka i już.

Ty tak usilnie próbujesz nabijać te posty, że nie wiesz co piszesz... Gubisz się dziecko :o Kto ci w ogóle dał posadę VIPa to gratuluję.
Tak jak napisał Akananto, różnica pomiędzy main, a rook ni jest kolosalna, a zrobienie takiego npc to nie duży problem, a urozmaicenie dla graczy rook.

Stoner
29-08-2010, 15:05

Pozdrawiam.

Między innymi możesz zmienić outfit.
Temat bzdurny i bezsensu...
Koleś masz nie równo pod sufitem. -.-

Arcade
29-08-2010, 15:44
Między innymi niewiesz o co mi chodzi.
Proszę żebyś mnie nie obrażał bo mnie nie znasz.
To ty masz nierówno pod sufitem.

Dziękuje

.Xienus.
29-08-2010, 15:46
Chciałbym tylko powiedzieć że wpłata tych 10zł na konto Mortiisa jest to darowizna i nie jest od Was wymagana.. W zamian za tą darowiznę Mortiis dodaje na Wasze konta x dni premium, więc nie możesz niczego wymagać :)

kiedyś tak pisało... ze darowizna a w zamian pacc... teraz pisze kupno pacc :D

ale ja i tak pacc runę kupuje ;/

Huskar
29-08-2010, 15:49
Nie podoba Ci się to nie kupuj pacc'a a najlepiej nie graj w ogóle. Uwierz mi nikt tu za Tobą nie będzie płakał :\ Grozisz ,że będziesz spamował takimi tematami ? Pff... Człowieku możesz zakładać 12641248712341248190235812305781235 takich tematów a i tak każdy będzie miał to w dupie.

# down
Naucz się edytować posty a nie je ciągle nabijasz. :|

Arcade
29-08-2010, 15:53
Jak ktoś z main zaklada idiotyczne tematy to all popieracie,,,ale kiedy ktoś z rooka chcę coś zaproponować odrazu jest dyskryminowany przez jakże bardziej Super Pro Mega graczy z maina.........ogarnij "człowieku"

Marcelllo
29-08-2010, 15:54
Już nie jest darowizna tylko usługa opodatkowana 22% VATem z czego w styczniu będzie 23% VAT :)

Osobiście widziałbym taką opcję ;) Ale wiadomo, że Administracja tego nie doda :0 Szczerze mówiąc administracja często podejmuje błędne decyzje, więc nie chcę tutaj nic już mówić bo mógłbym do takiej sytuacji doprowadzić :(

Saylor
29-08-2010, 15:54
Autor ma racje, powinni również dodać to na rooku.

I tak już rook, to nie rook :)

James zastanów się co piszesz, bo aż śmiać się chce.

Adasik

Dostaał posadę, ale i tak wątpie, że ją utrzyma. Jego posty są tak pisane na siłę. Chce się tylko pokazać na forum, jak Zarexolix;)

@Kazek i ty mi dałeś warna za nabijanie postów. Śmieszne:>

.Vimpexx.
29-08-2010, 16:00

Pozdrawiam.

... Ogarnij się dzieciaku, jak chcesz takie bajery na Rooku, to tylko na Mazurskim. Od chooy wie ilu lat było tak samo, a Ty jedyny pr0 mistrz chcesz czegoś więcej na Rooku.
Powodzenia.

@Down

Tak, jest to, aż tak wiele...
Nie rób z Rooka, drugiego maina.
Grasz tam zaledwie tydzień i byś chciał chooy wie co.

Arcade
29-08-2010, 16:04
Vimpexx przyjacielu powiedz mi czy wprowadzenie zmiany plci oraz nimfy i dwarfa by aż tak wiele zmieniło?
Nie wpłynęło by to na szybkośc expienia czy loot,wpłynęło by jedynie na przyjemność z gry dla niektórych gdy zaczyna im się poprostu nudzić i chcą sobie pośmigać dwarfem czy coś.

Dareluss v0.5
29-08-2010, 16:06
tak proponuje quest na golden bolta od 1k ...... -,-
ofc nie to nie main , Twoja decyzja byla zostanie na rooku , ciesz sie ze nie bijesz z katany.

Dj Blend
29-08-2010, 16:06
Moim zdaniem autor ma racje.
Niemusimy wcale robic outfittow nimfy lub tez krasnoluda
moga byc to inne wyglady np:
- jakis starzec lub tez wloczega
sa rozne mozliwoscimysle ze administrator serwera powinnien sie nad tym dobrze zastanowic

Arcade
29-08-2010, 16:14
Już trochę sie tych postów naczytałem typu "rook to nie main itp."
Przestańcie tak żałować żeby coś na tego rooka wprowadzili.
Niegrasz na rook,to wpłynie to jakoś na twoją grę na main?

James
29-08-2010, 16:17
Szczerze powiedziawszy to i teraz róznica miedzy mainem a rookiem nie jest aż taka wielka.

Według mnie, to jestes ostatnia osoba która powinna komuś wypisywać, co ma robic a czego nie, zwłaszcza ze osoba zakładająca ten temat jest klientem firmy Intergaming.

Jak wiadomo, słowa "klient nasz pan" nie są obce firmie Intergaming, co prawda nie kazde ządanie mozna spełnic , ale bądz co bądz wprowadzenie zmiany płci na wyspie nowych, to nie az tak wiele, a urozmaiciło by to gre w sporym stopniu.

Widzisz, jako osoba posiadająca jaki kolwiek wkład w ten serwer powinienes wyrażac sie co do klientów w sposób bardziej pobłażliwy, zwłaszcza ze swoją osoba reprezentujesz członków zespołu ARMIA PODKARPACKI OTS, także następnym razem zanim sie wypowiesz w dziale propozycje, przemyśl to dwa razy.

Dlatego że gra na APO to mam go traktować jak niemowlaka i się z nim cackać? Płaci za pacce to jego sprawa, nikt mu tego nie każe robić, a ja mam prawo wyrazić swoje zdanie co do tego pomysłu i to własnie robiłem.

Mam również prawo pouczyć go jeśli nie wie co to opcja "edytuj" na forum.

Osoby grające na serwerze to dla Administracji nie klienci, tylko gracze. Klientów masz w sklepie, a tutaj to są ludzie którzy bądź co bądź korzystają z pracy i wysiłku włożonego przez sztab ludzi w ten serwer i w to żeby wyglądał on tak jak wyglądał.

W przeciwieństwie do niektórych, każdy mój post jest przemyślany, więc oszczędź mi czasu na czytanie Twoich bezsensownych zarzutów pod moim adresem.

Ps. Twój post nie wniósł nic nowego do tematu, nie wyraziłeś w nim swojego zdania, czy jesteś na tak/nie, a tylko skomentowałeś mojego wcześniejszego posta. Zacznij od siebie a potem pouczaj innych.

//Edit

Całkowicie się zgadzam :) Nie chcesz? Nie płać.
Tytuł tematu mówi nam coś o autorze, który myśli że za 10zł może WYMAGAĆ wprowadzenia czegoś, bo tak mu się podoba.

Azbestowy v.62.0
29-08-2010, 16:25
Całkowicie się zgadzam :) Nie chcesz? Nie płać.

Beznadziejny argument, bo bez pacca NIE DA się na poważnie grać. I dobrze o tym wiesz.

#topic
Szczerze mówiąc nie wiem po co to wszystko, ale na dobrą sprawę przydał by się taki npc u którego można stracić pare kcc za outfit. Właściwie to teraz na rooku nie ma czym szpanować. No może ewentualnie domkiem na faccu, ale to na tą chwilę wszystko.

[Argrest]
29-08-2010, 16:52
Dokładnie , nie rób z rooka maina ; o
Jak ci sie nie podoba to nie kupuj pacc albo idz na main ;)

Kicuu
29-08-2010, 17:06
Jestem za na roku tez powino to byc np 1k cc Nimfa-Dwarf? zmiana plci 200 cc?

Assassin Mateusz
29-08-2010, 17:43
Jak dla mnie, mozecie dodac takiego npc, ale z cenami z maina i wszyscy beda szczesliwi.

Precision
29-08-2010, 17:47
Żal mi się tu w ogóle wypowiadać, ale napisze. Płacisz sobie tylko 10zł za PACC na 'jakąś gierke' i wymagasz Bóg wie czego.:mad:

Napisz to w propozycjach, może wprowadzą. Takie moje zdanie.

Goatee
29-08-2010, 20:21
Vimpexx przyjacielu powiedz mi czy wprowadzenie zmiany plci oraz nimfy i dwarfa by aż tak wiele zmieniło?
Nie wpłynęło by to na szybkośc expienia czy loot,wpłynęło by jedynie na przyjemność z gry dla niektórych gdy zaczyna im się poprostu nudzić i chcą sobie pośmigać dwarfem czy coś.

Chcesz sobie pośmigać dwarfem? Żaden problem.. Wystarczy zmienić Tibia.spr i już masz dwarfa na rooku. I to za darmo!

Scoop
29-08-2010, 21:23
Zawsze możesz grać na main, nikt Cie nie zmusza do gry na rooku oraz kupowaniu pacc'a, moim zdaniem nie ma sensu wprowadzać nowych outfitów na rooku ponieważ to już by całkowicie zepsuło grę. Wy za wszelką cenę z rooka próbujecie zrobić main...

Płacisz za pacc i wymagasz - OK.
Na stronce wyraźnie pisze co oferujemy za pacca:

1. Nowe wyglądy postaci (3 dla chłopaków oraz 3 dla dziewczyn na main).
2. Możliwość zmiany płci/wyglądu postaci: Kobieta, Mężczyzna, Nimfa lub Krasnolud. (na main)
3. Nowe wyspy oraz tereny.
4. Na terenach PACC znajduje się bardzo dużo silnych potworów niedostępnych dla FACC.
5. Na serwerze 7.6 Starlight - Amulet, który w 100% chroni przed utratą EQ, Expa, Mlvl'a oraz Skill'i. Kosztuje 100cc.
6. Na terenach PACC będziesz mógł tanio kupić domek.
7. Wiele Questów na cenne itemy znajduje się na terenach PACC.
8. Czy wychodzenie z rookgardu nie mając PACC sprawia Ci wielką trudność? Posiadając Premium Account (PACC) będziesz mógł wyjść na Main dużo szybciej.
9. Dzięki PACC będziesz miał dostęp do wielu expowisk na których zazwyczaj jest mało osób.
10. Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach.
11. Będziesz mógł założyć własną gildie.
12. Możliwość logowania się na pełnym serwerze bez kolejek.
13. Po aktywowaniu PACC dostaniesz nową rangę (Master Sorcerer, Elite Knight, Elder Druid, Royal Paladin, Rook Man, Rook Girl) zależną od Twojej profesji.
14. Posiadając PACC Twoje konto nie zostanie usunięte po 2 miesiącach braku logowania.
15. Otrzymasz wszelką pomoc dotyczącą problemów z PACC'em jak i grą.

Czy jest tutaj gdzieś napisane, że oferujemy również rozbudowę terenów, dodawanie npc według upodobań gracza z paccem?
Jeżeli nie to nie wymagaj więcej niż jest zaoferowane.