View Full Version : Polska g?upota n/c
All Eyez On Me
29-08-2010, 17:09
FILM (http://www.youtube.com/watch?v=qy47fRJ_eoY) o tym jak 14 latek z kolegami wykrada samochod ojcu i jedzie na miasto noca ;d
Ja peniam, ja wysiadam, on nas zaprowadzi na policje. =//
Niewiem co ty chcesz od tych gości, młody ładnie jeździ autem, ale kolegów ma do dupy:D Gościu spoko, a nazwy tego tematu nie rozumiem-.- Chcesz na śiłe nabijać posty?
Widziałem to ja Joemonster, kaleka jak chuj...
@up
Jak on wg. ciebie "ładnie jeździ" to ty lepiej nie bierz się za jazdę samochodem
Haha, to chyba bardziej do działu humor. "ja peniam, wysiadam". Mają szczęście, że nic poważnego chyba się nie stało.
Krulowiec
29-08-2010, 18:25
HAHAHAHAH xDD, typ jak z tyłu peniał ja wysiadam japierdole. xD
.Vimpexx.
29-08-2010, 18:29
Haha, dobry filmik : D
Idzie się z nich pośmiać ;]
'On zadzwoni na policje' =]]
Mortalix
29-08-2010, 19:03
Po co ten debil się pchał za kierownice jak nie ogarniał nawet czy ma pierwszeństwo? xd
Czyli w efekcie uszkodził lusterko i kilka samochodów wyjeżdżając + tylna kanapa osrana przez kumpli. XD
Darkstar
29-08-2010, 19:08
Debil, ale przynajmniej pasy zapiął. Czemu on ma ciągle język na wierzchu?
Też właśnie zwróciłem na to uwagę. Wydaję mi się, że to guma była. xd
Precision
29-08-2010, 20:22
Nie wiem po co on się pchał do samochodu, takich młodych powinno się karać za takie rzeczy! Taki młody za kierownicą to wielkie niebezpieczeństwo, mogło dojść do stłuczki albo i gorzej. Jak widać skończyło się na obitym/ch samochodach.
Możecie wziąć mój komentarz za 'dziwny', ale taka rzeczywistość. Nie powiem już o tym że ''ee, a kto tu pierwszy jedzie??" :eek:
Jak by youtube było dostępne po zdania testu psychicznego, to by nikt go nie używał, a tak jest co robic w nudne, deszczowe i źimne wieczory.
HHahahahaha ale dzieciarnia masakra zeby sie bali samochodem jechac hgahah jakis debil ale dobrze ze pasy zapiol ;D
Pojebane dzieci znajdziesz wszędzie, a w Polsce jest ich od groma.
Bardzo nieodpowiedzialne, tyle powiem.
Kamilio 2.0
29-08-2010, 21:20
Hahaha zajebiste, najlepszy byl ten z tylu co panikowal hahaha kox :D
nie źle ale napewno dostał od starego xd
Bydgoszczanin
29-08-2010, 22:43
Czemu ten koleś z tył tak sie wydzierał ;o Nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja.
Hahaha wyjebałem z krzesła :D Zajebiste!!! XDDDDDDDDD
Tej jego ryj zamiata wszystko xDDDDDDDDDDD
ładnie ma dzieciaczek :DDDDD
Ja w wieku 13 lat, zapierdalałem na lajciku fiatem 126p xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak się speniały dzieciaki :D
Beka przyznana, lecz przenoszę do Humor :P
Też przyznaję beke. Z lusterkiem dobra opcja była xd peniali załośnie i poczuli niezły zastrzyk adrenaliny.
Elite Filutek
30-08-2010, 00:10
Ja wale spadłem z dywanu na ziemie Hahaha kolesie z tyłu wymiatają drą się ***** jak jakieś cepy . Reputa ziomek masz
Kinderek
30-08-2010, 00:23
HHahahahaha ale dzieciarnia masakra zeby sie bali samochodem jechac hgahah jakis debil ale dobrze ze pasy zapiol ;D
Ty byś się nie bał jechać z 14 latkiem ?? Pomyśl i postaw się w tej sytuacji. Ja bym nawet z nim nie wsiadł do samochodu.
Trikol <3
30-08-2010, 01:36
Jakie posrane dzieci ;< Ja sam z ziomkiem z jego warsztatu podpierdalamy co czwartek o 19 auta xD
Dex von Evil
30-08-2010, 18:01
To taki tik nerwowy, zwykle przyzwyczajenie jak ktos sie skupia nad czyms xd
Powinni puscic to dla jego ojca, ojciec by sie nim odpowiednio po takim czyms zajal. A co do tego, nawet chlopak jezdzic umie. :D
od 4 minuty zacząłem się smiać :D dzieciaki mają ostro naj**ane w bani XD haha :D Z tego ziomka co z tyłu się udzielał, to nie mogłem :D hahahhaha :D dobry filmik XD
Taki se pazdzioszek v1.01
31-08-2010, 12:45
Głupota to fakt, ale filmik zajebisty xd
Orson_Pall
01-09-2010, 00:09
2 lata temu okolo, ojciec mojego znajomego, u ktorego akurat nocowalem, wrocil z pracy, i powiedzial, że miał wezwanie do wypadku. Chłopak mial 14 lat, chcial sie popisac przed kolegami, i wyjechal na ulice samochodem ojca. Przejechal 200 metrow, zjechal na chodnik, potracil dwie młode dziewczyny (ok. 19 lat) jedna nie przezyla, druga miala amputowane nogi. Kierowca oczywiscie wyszedl bez szwanku. Co do filmiku, to zaluje, ze idiota sie nie rozjebal na jakims slupie.
1st R. Boonek
01-09-2010, 00:21
Ty byś się nie bał jechać z 14 latkiem ?? Pomyśl i postaw się w tej sytuacji. Ja bym nawet z nim nie wsiadł do samochodu.
Bo ciota jestes, lepiej przed monitorem siedziec nie?
#Nom, aha
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.