View Full Version : Zablokowane konto.... :|
Witam, dzisiaj wszedłem sobie na steama, a tu proszę jaka miła niespodzianka...
http://i35.tinypic.com/1zwi4a0.jpg
Pytanie moja brzmi co mogę teraz zrobić, czy w ogóle coś mogę zrobić czy muszę czekać....
I co to znaczy, że "podejrzewają oszustwo"??
Ps. Na half lifie grąłem może z 2x, a o tej drugiej grze pierwsze słyszę...
Dostałeś bana na steama. No niestety musisz kupić nowego, albo się odwołać : ) .
Dostałeś bana na steama za oszukiwanie tzn. "cheatowanie". Jeżeli jesteś w 100% pewny, że grałeś czysto to spróbuj się odwołać, chociaż wydaje mi się, że ciężko będzie Ci coś utargować. Steam key kosztuję 10 zł na allegro, więc nie są to duże pieniądze.
Jakieś jaja po prostu..... Nie będe kupował nowego steama, nie będe utrzymywał tych pajaców, nie wiem czemu uważają, że mam czity, będę się oczywiście odwoływać :(
Dzięki, proszę o zamknięcie tematu.
@down
Właśnie dlatego napiszę odwołanie... Przejmuje się tym, że muszę się tłumaczyć, z czegoś czego nie robiłem. Ale myślę, że będzie dobrze :)
Darkstar
30-08-2010, 11:16
Przecież powiedziałeś, że nie grasz w te dwie gry prawie w ogóle, więc czym się przejmujesz?
All Eyez On Me
30-08-2010, 15:23
Piszesz na stronce VALVE albo MAILA do obsługi z zaistniałą sprawą i napisz że w HL'a grałeś tylko 2 razy a o 2 grze nie słyszałeś i że zaszła pomyłka odblokują Cię w 5 dni max.
Diabolix
30-08-2010, 22:53
@Up
Pisałeś kiedyś odwołanie do Valve?
@Top
Jeżeli nie miałeś cheatów, to pewnie była pomyłka. Przytoczę ci sprawę mojego kolegi- Grał w TF2, zabrali mu jakieś tam czapeczki, które miał nie pamiętam skąd, ale myśleli, że oszukał jakimś programem. Po, bodajże, 1 dniu zwrócili mu je i przeprosili za pomyłkę. Być może też cię odbanują, radzę poczekać do 2 dni, a odwołania raczej nie opłaca się pisać.
All Eyez On Me
31-08-2010, 01:11
Wiesz tak dzisiaj czytałem o tym bo chce Ci pomóc i odkopałem coś takiego: Klik (http://www.callofduty.pl/forum/viewtopic.php?t=19925) - błąd w oprogramowaniu valve i 12 tysiecy graczy MW2 zostało zbanowanych za czity..
Odwołaj się od Bana jak dostałeś nie suszanie.
Metaxa Kamil
31-08-2010, 02:41
A może jakaś osoba trzecia ma passy do Twojego konta i wbił się na cs'a/hf i cheatował ? :)
Nie, nikt więcej do mojego konta nie miał dostępu. Nie wiem czemu tak sądzą, ale teraz mam pytanie do jakiego działu mam napisać aby się odwołać, bo jest ich sporo i nie mogę znaleźć :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.