View Full Version : Chi?ski rap
http://www.youtube.com/watch?v=F1Lrf5vyOLU xDD
Mateusz Soprano
30-08-2010, 12:56
Osobiście uważam że najdurniejszym narodem na całej kuli ziemskiej jest Japonia.Zaraz za Japonią są Chiny.te ich durne bajki animowane robią normalnemu dziecku wodę z mózgu,przenoszą w jakiś durny świat pełen bohaterów cyborgów i różnych dziwnych nadprzyrodzonych rzeczy.Po za tym to tym kretynom możemy podziękować za pozostałości po zupkach chińskich w naszym organizmie które w nas pozostaną(nie wydalimy ich).Te ich piosenki i filmy jak i oczywiste bajki krótko mówiąc ryją beret na 100%,jak ja zawsze powtarzam wolał bym cały dzień pracować,niż przez 30 minut oglądać ich jakąś zrytą bajkę.
!!sQaua!!
30-08-2010, 13:13
Osobiście uważam że najdurniejszym narodem na całej kuli ziemskiej jest Japonia.Zaraz za Japonią są Chiny.te ich durne bajki animowane robią normalnemu dziecku wodę z mózgu,przenoszą w jakiś durny świat pełen bohaterów cyborgów i różnych dziwnych nadprzyrodzonych rzeczy.Po za tym to tym kretynom możemy podziękować za pozostałości po zupkach chińskich w naszym organizmie które w nas pozostaną(nie wydalimy ich).Te ich piosenki i filmy jak i oczywiste bajki krótko mówiąc ryją beret na 100%,jak ja zawsze powtarzam wolał bym cały dzień pracować,niż przez 30 minut oglądać ich jakąś zrytą bajkę.
To, że te ich 'bajki' Ci się nie podobają, to nie znaczy, że Japonia to zryte państwo. Wyobraź sobię, że Japończycy są tak zjednoczeni, że udało im się odbudować cały kraj po zrzuconych bombach atomowych na Hiroszimę i Nagasaki. Teraz są potęgą gospodarczą, mimo, że mają powierzchnię państwa tylko 50 tysięcy kilometrów kwadratowych większą od Polski.
Co do kawałka, to jak każdy inny, tylko, że po Chińsku. Nie kumam ani słowa xd
Kawałek zwyczajny tylko , ze w innym jezyku nie wiem z tego jest sie tu smiac :mad:
Trikol <3
30-08-2010, 13:48
Oceniasz kraj po ich bajkach? Moze ty jestes durniejszy niz Japonia.
@topic.
made in china xd
Krulowiec
30-08-2010, 13:56
Większą beke mam z tego.
http://www.youtube.com/watch?v=KqHrPBy-24k&feature=related
łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshułeshu łeshułeshułeshułeshułełłeshułeshu
Beka.
Tak normalny Rap tylko w innym kraju.
Hahahahahah ale mam beke ja pierdole tak to śmiesznie brzmi xd Ale fajne flow i bit :D chińskie ofc
Folgowsky
30-08-2010, 22:14
takie dziwne to :P
jakbyśmy rozumieli co śpiewa byśmy byli innego zdania :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.