View Full Version : Admin Veto- odpierd%^& farmazony
Dostalem dzis od niego 2 bany. 1 za to ze smigalismy sobie razem ct i tt choc w regulaminie nie ma takiego punktu. Pozniej na zarty kłóciłem sie z Sempaczem i dostalem bana na caly dzien za obraze admina <FAIL.
Niestety tak to jest jak dzieci dostaja adminow.
Ban Information
Name: Romek
SteamID: STEAM_0:0:33548390
Reason: obraza administratora
Ban Length: 1 day
Unban Time: 15:49:37 8/31/2010
Admin Name: Steven Segal
Admin SteamID: STEAM_0:1:1
Jednak sa dobrzy ludzie na tym serwie ktorzy mnie odbanowali.
JESTEM ZA TYM ABY VETO STRACIL ADMINA!!!
I nie dam tego do skarg bo to jest temat zbiorowy. Elos
Nie będę z Tobą dyskutował na tym podłożu, bo to nie jest miejsce od tego. Co do Twojej skargi:
http://img20.imageshack.us/img20/7564/romek.png (http://img20.imageshack.us/i/romek.png/)
@Romek
W sumie możesz mieć rację, nie patrzałem na to z tej strony. Co do akcji na Duście2, to rozpocznę dyskusję w kadrze Administratorów, bo to pierwsza taka sytuacja, gdy ktoś perfidnie z infem biega razem, w osobnych teamach ;o
Co do I <3 Emo, jego ban za obrazę jest 100%-towo słuszny.
@Do wszystkich
W sprawie tego, czy będę dalej miał administratora, Wy macie akurat mało do gadania. Liczy się przede wszystkim zdanie ekipy administracyjnej + osób wyżej.
Krulowiec
30-08-2010, 16:09
Również jestem za tym, w regulaminie nie ma żadnego punktu o tym, ze nie można biegać razem ( przeciwne teamy ) , Veto banuje za wszystko , ponieważ chce osiągnać wyższa range.
Również jestem za tym, aby Veto stracił adma.
# Veto
Z tego ss'a wynika coś takiego
Romek : prymityw pierdolony
Sempacz : kto admin
Sempacz : ban te kurwy
Sempacz : bo wyzywajom
A romek pisze : Steven Seegal, czyli oswiadcza kto jest adminem.
Ban Information
Name: I <3 Em0
SteamID: STEAM_0:0:30311164
Reason: info
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: Steven Segal
Admin SteamID: STEAM_0:1:14
Ten ban rzadzi ! :o
Jak dla mnie Veto to nie ogar i nawet nie zna regulaminu powinnien stracic admina.
Teraz przeczytaj to jeszcze raz. :)
No wiec klocilem sie z sempaczem i z racji na jego nick nazwalem go zartobliwie prymitywem pierdolonym.
Pozniej zapytal kto jest adminem wiec mu odpowiedzialem. Czy to takie trudne do interpretacji? ;O
Veto, ty dobrze wiesz że to było do Sempacza, poprostu gdy dostałeś tego admina to się tak zeszmaciłeś że szkoda gadać, banujesz swoich ziomów praktycznie za free. Również jestem za tym aby Veto stracił prawa administratora.
@up
morda prymitywie ;]
@top
jestem neutralny w tej akcji, ale jestem za tym zeby stracil poniewaz iz banuje za byle gowna i to permami przez co gra mniej osob ? :O
Wyjeb*c go.
Nie potrzeba tu takich.
Veto, ty dobrze wiesz że to było do Sempacza, poprostu gdy dostałeś tego admina to się tak zeszmaciłeś że szkoda gadać, banujesz swoich ziomów praktycznie za free. Również jestem za tym aby Veto stracił prawa administratora.
Najlepiej, żeby faworyzował swoich kolegów i pozwalał im na więcej, niż nie-kolegom?
@Romek
Sprawdziłem - nie obrażałeś admina, tylko sempacza, który najprawdopodobniej Cię nie zabił, ale bardzo osłabił. A 'Steven Seagal' to odpowiedź na pytanie sempacza "kto admin" a resztę możesz sobie sam docytować.
@down
Czasami jednak się myli, ale jak wszyscy zauważyli - pomyłki są szybko naprawiane. Vide permy za ping, albo inne czary : d
All Eyez On Me
30-08-2010, 17:16
A nie ma takiego punktu w regulaminie że Admin ma zawsze rację? :D
Flamaster
30-08-2010, 18:14
To sie koledzy może zaczniecie przyzwoicie zachowywać i przestać się kłucić z adminami. żebyśmy unikneli w przyszłości takich sytuacji a admini nie mieli problemów tego typu. Veto to dobry administrator więc chce aby ZOSTAŁ
@
1 dzień Cie nie zbawi a może zaczniesz sie jakoś przyzwoicie zachowywać.
Τettmeier
30-08-2010, 19:09
Również jestem za tym, aby Veto stracił adma.
Jak dla mnie Veto to nie ogar i nawet nie zna regulaminu powinnien stracic admina.
Również jestem za tym aby Veto stracił prawa administratora.
ale jestem za tym zeby stracil poniewaz iz banuje za byle gowna i to permami przez co gra mniej osob ? :O
Wyjeb*c go.
Nie potrzeba tu takich.
Veto to dobry administrator więc chce aby ZOSTAŁ
Piszecie tak jak byście mieli coś tutaj do gadania. Zajmijcie się swoimi dupami, jeśli ktoś odpowiedni będzie uważał że Veto jest zbędny to go wywali i będzie po sprawie. Wypisywać takie idiotyzmy to naprawdę szczyt głupoty.
@top
płacz_on? po to jest dział skarki&odwołania żeby tam takie tematy zamieszczać i wyjaśniać, a nie że publicznie i zaraz horda baranów się rzuca z mordami a i tak ich zdanie jest gówno warte. Odbanowany? Fajnie. Skończyłeś? To super.
A najwiekszym baranem jestes Ty.
fajnie
W sumie to przecież my - normalni, zwyczajni gracze nie mamy nic do gadania w sprawie odebrania komuś admina.
Veto czasami lubi poszaleć i pójść na żywioł, ale przecież jest też tylko człowiekiem i pomyłki mu się mogą zdarzyć. Te Twoje wyzwiska mógł zinterpretować inaczej.
Piszecie tak jak byście mieli coś tutaj do gadania. Zajmijcie się swoimi dupami, jeśli ktoś odpowiedni będzie uważał że Veto jest zbędny to go wywali i będzie po sprawie. Wypisywać takie idiotyzmy to naprawdę szczyt głupoty.
@top
płacz_on? po to jest dział skarki&odwołania żeby tam takie tematy zamieszczać i wyjaśniać, a nie że publicznie i zaraz horda baranów się rzuca z mordami a i tak ich zdanie jest gówno warte. Odbanowany? Fajnie. Skończyłeś? To super.
A najwiekszym baranem jestes Ty.
@top
Sprawa zostala wyjasniona. Temat do zamkniecia. Elos
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.