View Full Version : Prawdopodobnie jako pierwszy na rooku bez bota - 444 lvl by Bloodrook
http://i35.tinypic.com/18yx5k.jpg
Następny cel 450 lvl...
1.Mr Fsza (osoba nie umiąca wyrażać się inaczej niż ku.. ,hu... ,bot i shar)
2.Vojska (1st owner jawnie ogłaszał,że boci,spoko osoba,nie mam mu za złe,że bocił :P )
3.Caryca (ban za bota -spoko osoba,nie mam jej za złe,że bociła - już tego nie robi)
Poiwo - zaskoczony ? xD
‹ζMarcellloζ›: Zmieniam nazwę tematu z:
"Jako pierwszy na rooku bez bota - 444 lvl by Bloodrook"
na
"Prawdopodobnie jako pierwszy na rooku bez bota - 444 lvl by Bloodrook"
Z powodu spinaczy.
Marcelllo
30-08-2010, 21:43
Gratuluję, jedziesz i gonisz Carycę, Vojskę i Fsze! :D
A i nie dałeś pozdrowień ale mój nick jest na ss'ie :D
Gratz Pawkos ;)
Tak sobie Ciebie nazwałem.
Ciskaj, tylko Ty z naszej świętej trójcy masz najwięcej cierpliwości do tego rooka... Bo wiesz Marek to nawet chce kończyć jak mnie ojebią a nie jego xD.
‹ζMarcellloζ›: Cicho tam XD
ahA .. pierwszy bez bota ?? .... wszystko co wbiłeś zawsze bez bota axe/lvl/skile/mlvl itp ... skąd masz pewność że vojska/caryca/fsza bocą jak wiesz to daj dowód ......
‹ζMarcellloζ›: Wystarczy zobaczyć www.intergaming.info ? ;) Zobacz, że Caryca, Vojska jako postacie miały bany za boty :) No jedynym wyjątkiem jest Mr Fsza któremu nie udowodniono tego XD
Gratuluje! Krocz naprzód mężny światłości synu.
Gratki ;p
Mówiłeś, że naszło Cię aby gonić Fsze to nic innego tylko maniacz po nocach i do stycznia jesteś TOP 1 :D
A tak na razie to goń Speckera (ekhm!!! - pijąc do marcellla!); Zbanowanego Caryce; Vojske z niegrającym ownerem no i tego pierwszego no ;<
‹ζMarcellloζ›: Nie pij do mnie bo już Speckera przegonił jak ja nim "grałem".
.Vimpexx.
31-08-2010, 08:49
Nice Blood, lecisz do 500, a potem goń tego 1st =p
Zodika Rook
31-08-2010, 09:29
‹ζMarcellloζ›: Cenzura :o Posta wyżej nie ma to nie wiem czy miałoby to być do autora postu wyżej XD
Gratki Blood mi to Apo się znudziło:) leć do 1k:D
GZ blood, nie przejmuj sie noobami nie graja na rooku nigdy cie nie widzieli, a najwiecej maja do powiedzenia.
Gratuluje kłochanie "Bloodrook" xD Cisni ich tam i dawaj 500 :)
Gratz !! Ciskaj do 500 !! :D:D
Sexy Blondi
31-08-2010, 14:58
Gratki, w końcu mogę komuś złożyć szczere gratulacje :) Gratz dla Ciebie Blood cisnij dalej
aha a masz dowody że ja boce ?? jakoś zawsze odpisuje .. jak już to może jako drugi wbiłeś 444 bez bota..
Azbestowy v.62.0
31-08-2010, 15:42
Wyczuwam napinkę z potencjałem
#temat
gz i bardzo fajnie
HAH OGAR PLX ;X
Kolego myslisz ze znasz clenera "Marcelllo"? i bedziesz moje posty usuwal
Jestes PIONEM bo nie znasz fszy i mowisz ze typ botuje, znam go lepiej niz Ci sie wydaje bo to moj rl ;x, aa i nie mysl ze go dogonisz bo i tak nie dasz rady on narazie nie mysli konczyc gre
Cd sharowania konta to nie wiem z kim napisz do gm rr niech sprawdz logi ip i masz po sprawiem, watpie zeby sharowal z bratem ktory jest od niego starszy i pije i go wgl w domu nie ma ;O....
@topic
Nie gratuluje PSA, NARA ZIOMEK ZYCZE HACKA ; *
Marcelllo NIE MUSISZ USUWAC MOICH WYPOWIEDZI BO NIKT CI O TO NIE PROSI TO JEST 4UM MOGE WYRAZIC SWOJA OPINIE
NARA PIONASY ; *
‹ζMarcellloζ›: Specjalnie dla Ciebie teraz nie usunę tej wypowiedzi. A co do sharowania - po IP można sprawdzić, jeżeli jest z dwóch kompów ;) A jeżeli sharuje z bratem to się sprawdza w inny sposób :)
Marcelllo
01-09-2010, 13:05
HAH OGAR PLX ;X
Jestes PIONEM bo nie znasz wszy i mowisz ze typ botuje, znam go lepiej niz Ci sie wydaje bo to moj rl ;x, aa i nie mysl ze go dogonisz bo i tak nie dasz rady on narazie nie mysli konczyc gre
Cd sharowania konta to nie wiem z kim napisz do gm rr niech sprawdz logi ip i masz po sprawiem, watpie zeby sharowal z bratem ktory jest od niego starszy i pije i go wgl w domu nie ma ;O....
@topic
Marcelllo NIE MUSISZ USUWAC MOICH WYPOWIEDZI BO NIKT CI O TO NIE PROSI TO JEST 4UM MOGE WYRAZIC SWOJA OPINIE
NARA PIONASY ; *
Weź tabletkę na uspokojenie :) No i nie wiem dlaczego jeżeli to Twój rl go tak nazywasz ;) No i nie wiem po co się powtarzasz z tym bratem...
A co do Blooda i mnie - jestem cleanerem tego działu i czyszczę w każdym temacie napinki i obraźliwe treści jeśli autor tego sobie nie życzy ;) A opinię się wyraża w sposób kulturalny - poczytaj regulamin który Cię obowiązuje oraz netykieta (jeśli nie wiesz co to jest to poszukaj w regulaminie - na pewno znajdziesz :))
Old Capitan Rook
01-09-2010, 13:15
No cieszy mnie twój advence :D gogo 555 xD
aha a masz dowody że ja boce ?? jakoś zawsze odpisuje .. jak już to może jako drugi wbiłeś 444 bez bota..
No z tym zawsze bym się zastanawiał . :)
‹ζMarcellloζ›: To nie temat o Mr Fszy tylko o awansie Bloodrooka na 444 poziom. Więc połączę oba Twoje posty w 1.
->Chemical<-
01-09-2010, 14:24
HAH OGAR PLX ;X
Jestes PIONEM bo nie znasz wszy i mowisz ze typ botuje, znam go lepiej niz Ci sie wydaje bo to moj rl ;x, aa i nie mysl ze go dogonisz bo i tak nie dasz rady on narazie nie mysli konczyc gre
@topic
NARA PIONASY ; *
‹ζMarcellloζ›: Specjalnie dla Ciebie teraz nie usunę tej wypowiedzi. A co do sharowania - po IP można sprawdzić, jeżeli jest z dwóch kompów ;) A jeżeli sharuje z bratem to się sprawdza w inny sposób :)
Wiadomo że jak jesteś jego rl to będziesz go bronił ;< a ile wsza ma lat? 13? Brat ma 16 i pije :|
GRATKI xD Gogo 450 ^^
‹ζMarcellloζ›: Szczerze to bym Ci już warna dał za nabijanie XD No ale może jesteś nie w temacie. Wczoraj już było ponad 450 XD
Gratki Bloodek Lecisz dalej , 3maj sie,
Pozdro dla wszystkich graczy Old Elity Ktorym mozna bylo zaufac i ktorzy zaufali, mi, 3majcie sie wszyscy, pozdrawiam i zapraszam w Piekne Mazurskie Okolice a takze jeziora :D:D:D:D no i oczywiscie rozgrzane laski opalajace sie nad woda :D
.Xienus.
06-09-2010, 17:13
HAH OGAR PLX ;X
@topic
NARA PIONASY ; *
wiec jednak ma brata... a Wiesel pisał ze go zna i jest jedynakiem... widać jak ***** kręcicie... sharuje botuja cavi... proste...
@top
Gratki Blood!!! wbijaj jak największy poziom!!!
mam nadzieje ze wsza dostanie Deleted a ty wbijesz i będziesz first!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.