Zaloguj się

View Full Version : Apokalipsa zza oceanu.

Μejger
30-08-2010, 21:27
Witam bardzo serdecznie, na wstępie zaznaczam, że jestem nieco w szoku bo artysta którego uważałem za jednego z najlepszych na scenie, unikającego oportunizmu i bardzo prawilnego, spadł na samo dno.

Reakwon bo o nim mowa.

Ale do rzeczy, macie link, przesłuchajcie i wyciągnijcie wnioski

http://www.2dopeboyz.com/2010/08/30/justin-bieber-%E2%80%93-runaway-love-f-raekwon-kanye-west-prod-kanye-west/

Habemus Papam
30-08-2010, 22:15
Nie znałem go przed i nie poznam po :)

Krsix
30-08-2010, 23:44
Żałosne...
Nie wiem co gorsze, wystąpić z Biberem czy z Haną Montaną :eek:

All Eyez On Me
31-08-2010, 00:53
Żałosne...
Nie wiem co gorsze, wystąpić z Biberem czy z Haną Montaną :eek:

Buda od Hanny Montany ! :d

Nie wiem dlaczego tak postąpił, ale w związku z tym że na mojej playliscie jest kilka jego kawałków to szanuje to co zrobił i to że ty uważasz że się sprzedał i spadł na samo dno to jest jedynie twoja wersja..

Τettmeier
31-08-2010, 09:40
"Nie zginie nigdy ten rap,który teraz tworzę z moją ekipą zwaną clanem"

"mówisz,że pop,techno i rnb to dobra muzyka,dla mnie to gówno które trzeba spalić jak zioło"

"człowieku ogarnij się,jestem Corey Woods nie kojarzysz mnie ? a moją ksywę Raekwon ? jeśli tak to wiesz,że jestem jednym z tych którzy brzydzą się pop gwiazdkami"

"ej ty komercyjna kur*o chcesz ze mną nagrać kawałek ? pie*dol sie reprezentuję uliczny rap,jestem prawdziwym hardcorowym człowiekiem,nie porównuj mnie do Jay'a który nagrywa z dzieciakami z radia"

"Wielu ludzi żyjących na ulicach, utożsamiających się z hardkorowym rapem, nie pokłada już w nich nadziei i zaufania. Jay-Z i Kanye nie robią wystarczająco dużo, by móc podekscytować kogokolwiek. Tak naprawdę powinni wrócić do osiedli, w których się wychowali i podrzucić 100 tys. dolarów by odzyskać szacunek i zaufanie"

To gościu pod newsem przed chwilą na hh.pl wyliczył. Osobiście Raekwona ani WuTangu nie słuchałem dużo, ale i tak nagranie z Jusitnem Bieberem to jest dla mnie spadek na samo dno. NAWET ZASRANEGO REMIXU.

Zarexoholik?
31-08-2010, 10:36
lol, co to ma być? Pseudo rap w połączeniu z chórkiem z kościoła? Żenada panowie. I jeden i drugi to porażka, a w duecie są mega gównem. Widać, że komercją pachnie na kilometr.

Μejger
31-08-2010, 11:58
#up
ale ty tępy jesteś, jak ich jest tam trzech, sory: troje - Reakwon, Kanye West i Bimber

i ***** prosze cie nie mów, że Reakwon jest porażką, bo do tej chwili nikt nie mógł powiedzieć na niego złego słowa, a to że jesteś ograniczonym idiotą nie upoważnia cię do wysnuwania idiotycznych sądów.

All Eyez On Me
31-08-2010, 13:28
Może nagrywać z kim chce! ja nigdy nie powiem na niego złego słowa bo "nie mi to oceniać niech to robią inni"

Mikiel Psowi
31-08-2010, 13:42
lol, co to ma być? Pseudo rap w połączeniu z chórkiem z kościoła? Żenada panowie. I jeden i drugi to porażka, a w duecie są mega gównem. Widać, że komercją pachnie na kilometr.
Jak uważasz członka Wu Tang Clanu za pseudo rapera to widać że na rapie się znasz porządnie.

^top
Przecież to jest remix tracku Kanyego i Rae do którego dograł się Justin, bo Kanye mu to zaproponował. Kanye'go nie krytykuje bo zawsze lubiał wprowadzać nowe style w hh, a Rae też się zgodził choć sam krytykował Kanyego.