Zaloguj się

View Full Version : Kotek spod Rzeszowa:D

All Eyez On Me
31-08-2010, 01:26
Łapcie (http://www.wykop.pl/link/452399/koteczek-spod-rzeszowa/) zajebista sprawa nie wiedziałem że lew potrafi wytrzymać w takich warunkach :D

Kolejny artykuł myk (http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,6952970,Lew_w_ogrodzie__Pani_chyba_zartuje .html)

wg mnie typ ma multum siana i potrafi sie bawic:D

tutaj jakbył mały klik (http://www.youtube.com/watch?v=hM1vdgnAcbk)

i jeszcze kolejny (http://www.youtube.com/watch?v=h1K8I-n_Jis&feature=channel)

Kapitan Alkohol.
31-08-2010, 01:32
Haha, koleś ok 50 lat, a koszulka Hemp Gru :D No tak kotek l;ubi się bawić i tylko czekać aż ten kotek pobawi się głową i kończynami właściciela. Koleś jest neiźle szurnięty.

Trikol <3
31-08-2010, 02:06
Spoko motyw , ale to jest niebezpieczne bo nie wiadomo co ten kotek pomysli ;> Widac ,ze wlasciciel bogaty to se moze pozwolic na takie cos ;)

Vernereq
31-08-2010, 09:46
Fajny, chcialbym miec takiego xdd

Mateusz Soprano
31-08-2010, 10:07
No fajny słodki tygrys,ciesze się że ten facet go tak traktuje jak psa,przyjaciela rodziny a nie bije go ,głodzi tresuje.Dawno by mógł go oddać na potrzeby jakiegoś cyrku za solitą zapłatą.Myślę jednak że tygrys może kiedyś stać się tygrysem a nie ogrodowym pieszczoszkiem.Ale koszulka HG wymiata;d

Zarexoholik?
31-08-2010, 10:41
To jest właśnie oznaka głupoty rodzącej się w Polsce. Mieć lwa? Jeszcze go oswajać? Przecież to drapieżnik. Ten koleś kiedyś zostanie przez niego zaatakowany i wtedy zrozumie jak bardzo jest głupi. Myśli, że jest fajny, bo bawi się z lwem? Rotfl. (:

Adasik
31-08-2010, 12:30
Fajna sprawa mieć takiego lwa ale to jest też duża odpowiedzialność. Przede wszystkim koleś musi mieć wielkie zaufanie do swojego lwa, bo jakby nie miał to z fotografa mało by zostało. Ale o wypadek nie trudno, jeden zły ruch i ktoś się stanie ofiarą lwa, a sprawa się dopiero nagłośni. Trochę bezmyślności po stronie posiadacza lwa też jest.

Krulowiec
31-08-2010, 12:46
Przeciez lew to nie jest pies czy kot, nie rozumiem takiego czegos.
Lans ? Jak ten lew zajebie kogos to bedzie ' trzeba go uspic jak on to mogl zrobic'

Mortalix
31-08-2010, 12:46
'...ma GPS'a tak więc full wypas' XDD
No nieźle się koleś bawi, ale tak jak pisał ktoś wyżej w końcu użyje któregoś z tych typów za zabawkę i wtedy się skończy jego zajebistość. : d

Darkstar
31-08-2010, 12:50
Ale słodki pypeć : D. Nie mam nic do tego, żeby hodował sobie kotka. Jak widać ma o wiele lepiej niż lwy w zoo trzymane w małych klatkach.

Maly
31-08-2010, 12:51
Fajnie fajnie, z zwierzetami sie trzeba oswajać bo nie tylko my mieszkamy na tej bardzo dziwnej ziemi...
Ja was nie rozumiem źle mu tam? w dzisiejszych czasach każdego byście do zoo chcieli zamknąć a to takie zwierzeta żyły przed nami i to był ich świat to co może all pozamakamy, a potem siebie aż sami siebie pozabijamy?

Nie wasz kot nie wasz problem proste mi sie to podoba sam bym chciał mieć takiego, trzeba uczyć sie współgrać z przyrodą.

Up@ Zarex
Czego głupoty może kocha zwierzeta? A co człowiek nie zabija nie jest drapierznikiem? ludzie zabijaja sie nawzajem i najwyzej do wiezienia idą, a takie zwierze coś zrobi instynktownie i uspic? Dlatego nie lubie polski do dupy taki kraj...
Zarex z takimi pogladami to ciebie powinni tak wogole uśpić.

Adasik
31-08-2010, 13:13
@UP
Polska do dupy kraj według Ciebie, a może odpowiada ci Corrida w Hiszpanii i to jak byki kaleczą ludzi? Przecież to ma być tylko spektakl i zabawa dla ludzi. Jedno wielkie widowisko! A na pograniczu sekund parę ludzi może stracić życie! To jest dla Ciebie kraj, który mógłby być autorytetem dla Polski? Taki lew to jak pies, jemu się nigdy nie wierzy! Jeden zły ruch i nawet swojego pana zagryzie.

All Eyez On Me
31-08-2010, 13:25
To jest właśnie oznaka głupoty rodzącej się w Polsce. Mieć lwa? Jeszcze go oswajać? Przecież to drapieżnik. Ten koleś kiedyś zostanie przez niego zaatakowany i wtedy zrozumie jak bardzo jest głupi. Myśli, że jest fajny, bo bawi się z lwem? Rotfl. (:

Nie trzeba zwierzęcia oswajać żeby się z nim zaprzyjaźnić. Spójrz na to movie (http://www.youtube.com/watch?v=_iWvQZVDuWo&feature=related)

Keszuwa
31-08-2010, 14:05
Ja mam na to 2 słowa, mrau mrau? Według mnie koleś totalny czubek, ten 'kociak' go zaatakuje albo nie dajboże ucieknie mu z tego i zaatakuje jeszcze kogoś to mu się skończy wesoła zabawa.

Kamilio 2.0
31-08-2010, 17:03
@up
Zobacz jakie ma grube ogrodzenie i wysokie nie ma szans zeby uciekl mu.

@topic
Fajny filmik bardzo ciekawy ale lepiej by to wygladalo jak by ugryzl kogos xd

Azbestowy v.62.0
31-08-2010, 18:08
A może on go ma od małego? Tzn, ten lew nie poznał anie przez sekundę co to znaczy być lwem?

Suchar
31-08-2010, 18:38
Azbest
Nawet jeżeli nie poznał co to wolności itp to i tak ma w sobie dzikie zwierze. Tak samo wegetarianin. Nie je mięsa ale w głębi duszy zjadł by tego kotleta czy skrzydełko.
Lew fajny. Zawsze chciałem pogłaskać lwa albo tygrysa

Axelo .
31-08-2010, 19:20
Proste że spod Rzeszowia, takie rzeczy to tylko u mnie. _/
Fajny lew, w sumie to zawsze chciałem takiego mieć. XD

Sensimila <3
05-09-2010, 14:52
No dziadek w koszulce HG dojebał XD. Jeżeli od małego był tak przyzwyczajany to nie ma problemu, teraz nawet Ci słonia czy krokodyla oswoją.

Posiu
05-09-2010, 15:15
ahahah zwałka Hemp Gru xd