View Full Version : [xbox360] f1 2010
Witam.
Otóż upatrzyłem sobie dosyć ciekawą gre na xbox'a mianowicie F1 2010. Zapowiada się ciekawie . Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej gierki. :D
$Carlos$
01-09-2010, 18:45
Gra beznadziejna. Dla 10 letnich dzieci jako gra arcade jest ok, ale jako symulator powinna miec ocene -1/10. L i p a, lepiej sobie pograc w rFactor z modem F1.
xxxbyoutxxx
03-09-2010, 19:28
Już lepiej zainwestować flotę w coś bardziej sensownego :D Chociażby Fifa :D
`diGiel <3
03-09-2010, 21:15
Gra beznadziejna. Dla 10 letnich dzieci jako gra arcade jest ok, ale jako symulator powinna miec ocene -1/10. L i p a, lepiej sobie pograc w rFactor z modem F1.
Każdy ma inny gust i inne zdanie na temat symulatorów. Jeżeli lubisz need for spidy z tjunigiem dla 5 latków to pozdro ;-).
@Topic
Kupuję grę na PC'ta bo nie mam konsoli ;/ twórcy ponoć najbardziej stawiali na odwzwierciedlenie prawdziwej symulacyjnej jazdy bolidem. Zobaczymy jak im to wyjdzie.
$Carlos$
03-09-2010, 22:18
Jeżeli lubisz need for spidy z tjunigiem dla 5 latków to pozdro ;-).
Wiesz co to jest rFactor? chyba nie, bo rFactor to wlasnie symulator, i chyba nie rozumiesz pojecia ARCADE, bo ja jasno napisalem, ze nie lubie gier arcade, a ty sugerujesz, ze gram w 'nid for spidy' ktore wlasnie do takiego gatunku naleza. Wiec jesli nie masz pojecia o grze to prosze, nie wypowiadaj sie. Producenci F1 nastawili sie przede wszystkim na efekty wizualne, a nie na odzwierciedlenie prawdziwej jazdy bolidem f1. Wyrazilem sie jasno?
Wiesz co to jest rFactor? chyba nie, bo rFactor to wlasnie symulator, i chyba nie rozumiesz pojecia ARCADE, bo ja jasno napisalem, ze nie lubie gier arcade, a ty sugerujesz, ze gram w 'nid for spidy' ktore wlasnie do takiego gatunku naleza. Wiec jesli nie masz pojecia o grze to prosze, nie wypowiadaj sie. Producenci F1 nastawili sie przede wszystkim na efekty wizualne, a nie na odzwierciedlenie prawdziwej jazdy bolidem f1. Wyrazilem sie jasno?
Skąd to mozesz wiedzieć skoro nie grałes ? Wielki ekspert .. pff...
$Carlos$
04-09-2010, 10:08
*****, pierdolony ulomie. Napisalem gdzies ze nie gralem? NIE - wiec wypierdalaj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.