View Full Version : [Strona] Ciekawostki
Folgowsky
02-09-2010, 12:42
Witam , czy waszym zdaniem fajnie by było gdyby na stronie głownej APO widniały ciekawostki o serwerze , codziennie inna :)
Typu :
Czy wiesz ze pierwsza osoba która osiągnęła xxx lvl byl xxx
Czy wiesz ze armia podkarpacki OTS istnieje tyle i tyle lat .
Czy wiesz ze miasto Capital City na początku wyglądało jak standardowa mapa YourOTS?
Dołączam ankietę :)
@edit osobiście mogę się tym zająć :) wyglądało by to tak że ludzie by nadsyłali ciekawostki , dowiedział bym się czy są prawdziwe i dodał
Krulowiec
02-09-2010, 12:55
Jestem na tak, ale kto się tym zajmie przeciez ' nikt nie ma czasu '
jestem na tak
a co do kto by miał się zajmować tym? to zawsze by się znalazła osoba ;]
Dobry pomysł.
Mogłoby to być w formie 'ruchomej' (txt porusza się z prawej strony do lewej)
A znajdować się może np. tutaj
http://img715.imageshack.us/img715/338/apod.png
Jestem jak najbardziej za.
Zarexoholik?
02-09-2010, 13:39
Świetny pomysł! Jestem na TAK! Zawsze na stronkach lubiłem czytać te 'ciekawostki'. Czasem można się było ładnie z tego pośmiać. (:
Knight Lukas
02-09-2010, 13:43
Ta dobry pomysł ale kto się tym zajmie?
Jestem na tak to nie jest glupi pomysl i nie trudny do wykonania a dodanie nowej ciekawostki trwalo by 5 min ;]
Jestem na tak
Pomysl dobry, tylko nie wiadomo czy sie ktos znajdzie, kto bedzie mial na to czas -.-. Jestem 100% na tak, nowi gracze nie wiedza takich rzeczy xd
Diduus v.0.2
02-09-2010, 14:02
Jestem na tak,na kilku serwerach juz to widziałem i sprawdza się dobrze ;)
.Vimpexx.
02-09-2010, 14:17
Jestem jak najbardziej na Tak, fajnie jest poczytać coś o APO ^^
Lesny Ludek
02-09-2010, 14:17
Na NO bo fajny pomysł :) Urozmaici strone.
Dareluss v0.5
02-09-2010, 14:18
Tak! Rookgaard , i Main oraz Ogolne ;P Przyda sie urozmaicenie :)
!!sQaua!!
02-09-2010, 14:46
Czy wiesz, że pierwszą osobą, która zdobyła 200 poziom doświadczenia na wyspie nowych była Tigereczka? W nagrode dostała ona Dragon Scale Mail, Starligt Amulet i wiele innych wtedy niedostępnych itemów na Rookgardzie.
^Jedna ode mnie ;)
@Topic.
Jestem na tak.
Salik Shoter
02-09-2010, 14:49
jestem na tak. chetnie poczytal bym ciekawotki o apo. wiele znam ale i tak jestem pewien ze jest ich multum :)
Wnorekkk
02-09-2010, 15:04
A jako główną ciekawostkę dodać "Czy wiesz, że Kosa oszukuje wszystkich noobków grających na APO?"
Darkstar
02-09-2010, 15:08
Też lubie czytać ciekawostki, a aby odciążyć administrację, można pozwolić użytkownikom na przesyłanie swoich propozycji ciekawostek, które być może mogłyby być zaakceptowane. Jestem na TAK.
Jestem oczywiście na tak. Na pytanie kto mógłby się tym zająć to według mnie graczy powinni podsyłać te ciekawostki, a Administracja tylko sprawdzała i ewentualnie dodawała na stronę :p
Jestem na tak!
Bardzo ciekawa propozycja i nowy gracz może sie wiele dowiedzieć na temat OTS,i jego Histori :D
Być może Santano zainteresję się tą propozycją ;)
Nowi by się co nieco dowiedzieli :D
TOP -> tak :)
Dark Devorious
02-09-2010, 17:10
Czy wiesz, że Dark Devorious jako pierwszy wykonał Anihilator na rooku !?
XDDD
Jestem na tak, świetny pomysł.
up@
Nie, bo to nie prawda...
Pomysł super 100% tak teraz admin musi to zrobić:D
niech gracze wżucaja takie ciekawostki, a admini sprawdza i dodadza:D
Dark Devorious
02-09-2010, 17:23
up@
Nie, bo to nie prawda...
Pomysł super 100% tak teraz admin musi to zrobić:D
niech gracze wżucaja takie ciekawostki, a admini sprawdza i dodadza:D
http://aposs.dbv.pl/viewpage.php?page_id=24
kkthxbb ;* + Disco girl: ja jestem bardzo wplywowa osoba na rooku.
Żałosny dzieciak :/
I nie "wżucają" tylko wrzucają, błagam Cię :/
O forum też by mogło być.
Czy wiesz, że 1 użytkownikiem był ten, czy wiesz, że dawniej forum miało inny adres, etc. APO to nie tylko tibia.
CS też w sumie mógłby być w ciekawostkach.
Fajny pomysł :D
Nowi odwiedzający stronkę dowiedzą się czegoś o serwerze ^^
Sub Zero 2
02-09-2010, 18:16
Jestem na tak.Nowi by dowiedzieli się czegoś o servie.Mam 1 ciekawostke : "Czy wiesz , że największym noobem na APO jest Sub Zero 2 z forum?"
Zodika Rook
02-09-2010, 18:21
jestem na tak fajny pomysł:D
http://aposs.dbv.pl/viewpage.php?page_id=24
kkthxbb ;* + Disco girl: ja jestem bardzo wplywowa osoba na rooku.
Żałosny dzieciak :/
I nie "wżucają" tylko wrzucają, błagam Cię :/
Świat nie kończy sie na tibii ani na jakimś forum, dlatego twoim idiotycznym nie zabawnym już sposobem irytowania mnie mozesz sie bawić, ale ja sobie z tego nic nie robie bo to only gra i only forum-.^ A takie napiski o tym co nie pisałem już nie są zabawne tylko idiotyczne dlatego ty jesteś dzieciak i noob.
.Xienus.
02-09-2010, 19:40
wżucaja
oke fajnie...
@top
podoba sie podoba...
Dark Devorious
02-09-2010, 19:49
Świat nie kończy sie na tibii ani na jakimś forum, dlatego twoim idiotycznym nie zabawnym już sposobem irytowania mnie mozesz sie bawić, ale ja sobie z tego nic nie robie bo to only gra i only forum-.^ A takie napiski o tym co nie pisałem już nie są zabawne tylko idiotyczne dlatego ty jesteś dzieciak i noob.
Nie pisałeś? Sam z siebie robisz debila człowieku, to, że ty teraz piszesz, że nie pisałeś "jestem wplywową osoba tralala" to o nic czym nie świadczy, bo ja to wiem i to wystarczy ;) Jedynie wynika z tego tylko tyle, że dzieciak jesteś, bo wstydzisz się tego co napisałeś a teraz się od tego wymigujesz.
Jeszcze jedna osoba może to potwierdzić, może się domyślasz kto, może nie ale akurat mój kontakt z tą osobą troszkę się pogorszył _/
I jeszcze jedno - jaki normalny człowiek, używa teraz słowo "noob" :/
A no i zapomniałem - SłOWNIK *****!
Fajny pomysł :D
Nowi odwiedzający stronkę dowiedzą się czegoś o serwerze ^^
yyy :| Nowi? To chyba jedynie Ty.
@TOPIC.
Pomysł bardzo dobry ;)) Fajnie by było powspominać co było wcześniej!
@2x up
Napinka off kk?
@topic
Pomyśł wręcz zajebisty :D Napewno by to zainteresowało nowych graczy, którzy nie ogarniaja jeszcze serva
Kapitan Alkohol.
02-09-2010, 20:35
Bardzo dobry pomysł, na forum może być specjalny temat do tego, ludzie będą pisali, a ktoś będzie wybierał najciekawsze. Oczywiście jak przy każdej propozycji nasuwa się pytanie - czy ktoś z administracji do niej zajrzy. Tak czy siak - jestem za !
Sensimila <3
03-09-2010, 10:14
Zdecydowanie tak. Te ciekawostki mogłbyby być naprawde ciekawe ;). Jednogłośnie głosuje aby takie coś zostało dodane!
Domcio666
03-09-2010, 12:15
Świetny pomysł! Jestem na TAK! Zawsze na stronkach lubiłem czytać te 'ciekawostki'. Czasem można się było ładnie z tego pośmiać. (:
pierwszy raz widze ze zarex jest na tak. ja tez jestem na tak poniewaz fajnie by bylo se pocztac te ciekawostki ale zeby te ciekawostki byly tylko o apo a nie
59 głosów i tylko jedna osoba na 'nie'. 0,o!
#topic
Pomysł dobry, nowe ciekawostki mogłyby być dodawane co jakiś czas.
Dj Blend
03-09-2010, 20:42
Swietny pomysl mysle ze wladze serwera powinni to wprowadzic. No cuz zooobaczymy jak Mortii sie sprawi xd
mysle ze i tak to nie dojdzie do skutku
Na pewno taka propozycja nie ma w sobie nic złego.
Jestem jak najbardziej za !
Nowi gracze by wiedzieli kogo ubóstwiać.
Jestem na Tak, mały dodatek żeby wchodzić na stronę APO :)
Ja również jestem na TAK, było by to jakieś urozmaicenie.
Alojzy Bąbel
12-09-2010, 12:15
Całkiem niezły pomysł, jestem za!!
Rozmawiałem o tym z Mortiisem, który uważa, że byłoby to plagiatem z innych serwerów, ale ma pomysł na inny, podobny dodatek na stronę. Ja oczywiście jestem na tak.
Allonsey
12-09-2010, 12:16
Jestem na TAK bardzo dobry pomysł ;]
Brakuje własnie tego na APO
Kierownik
12-09-2010, 14:46
Tak. Zawsze coś nowego na strone, a niektórzy dowiedzieliby się czegoś o starym APO.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.