PDA

View Full Version : Kaczor Wraca do PDG.

Teotihuacan
02-09-2010, 17:50
SZPADYZOR RECORDS ma zaszczyt zaprezentować spot video, w którym Kaczor zaprasza wszystkich do przybycia na piątkową imprezę SZPADYZOR NIGHT2! Oprócz koncertu, raper po raz pierwszy oficjalnie zapowiada swoją nadchodzącą płytę PRZYJAŹN, DUMA, GODNOŚC, która już w Listopadzie 2010, ukaże się nakładem wytwórni SZPADYZOR RECORDS!

Całe info o piątkowej imprezie:

3.09.2010 SZPADYZOR NIGHT 2
Klub Blue Note, Poznań
donGURALesko , Kaczor , RR BRYGADA (Rafi, RY23), BEAT SQUAD, SHELLERINI , TEORIA CZYSTEJ FORMY
Bilety: 25 zł (przedsprzedaż: Vert, Rock Long Luck, www.donguralesko.pl , www.hip-hop.pl)

Poznańska wytwórnia SZPADYZOR RECORDS, zaprasza wszystkich Poznaniaków, na typowo poznańskie zakończenie lata 2010! Już 3.09 w poznańskim klubie Blue Note, wystąpi wszyscy poznańscy artyści kojarzeni ze złotym znakiem poznańskiego SZPADYZORA!

donGURALesko będzie promował swoją płytę TOTEM LEŚNYCH LUDZI, Shellerini i Kaczor zaprezentują materiał ze swoich nowych albumów, które jeszcze w tym roku ukażą sięnakładem SZPADYZOR RECORDS. Beat Squad przypomni nam o CZYM SZUMIĄ LIŚCIE, RR BRYGADA po raz kolejny pokaże swoją SUPER MOC, a TCF przypomni nam co spotkamy ZA PARAWANEM POWIEK.

http://www.youtube.com/watch?v=1TePRyT1kpk&feature=player_embedded

NEWS , skopiowany z hh.pl ;]

Zarexoholik?
02-09-2010, 18:03
Mnie to jakoś nie jara. Kaczora nigdy nie słuchałem, a donguralesko świeci komercją. Więc zbytnio mnie ten news nie zainteresował. Teraz wszystko pod publikę - facepalm.

Teotihuacan
02-09-2010, 18:06
Mnie to jakoś nie jara. Kaczora nigdy nie słuchałem, a donguralesko świeci komercją. Więc zbytnio mnie ten news nie zainteresował. Teraz wszystko pod publikę - facepalm.

Raperzy nagrywają pod to co sie sprzedaje...
Popatrz na zagraniczny rap - Eminem, kiedyś nie świecił komercją, Teraz?
A gural, od zawsze...

Habemus Papam
02-09-2010, 18:18
Hm.. posłuchać Kaczora lubiłem.. Płytę na pewno przesłucham ;)

All Eyez On Me
02-09-2010, 19:04
Raperzy nagrywają pod to co sie sprzedaje...
Popatrz na zagraniczny rap - Eminem, kiedyś nie świecił komercją, Teraz?
A gural, od zawsze...

Eminem nie świecił komercją? Bo był kontrowersyjny TO TEŻ się SPRZEDAJE w stanach w Polsce zresztą też...? To ty chyba prawdziwego rapu nie słyszałeś ;)

@TOPIC

a co do Kaczora?

Dziwi mnie jedno skoro Peja założył wytwórnie, dlaczego on wydaje w Szpadyzorach a nie w RPS enterteyment ...?