View Full Version : RPS feat. Glaca & Ana Herrero "Pozwól mi ?y? (S? chwile)"
RPS feat. Glaca & Ana Herrero "Pozwól mi żyć (Są chwile)" (http://www.youtube.com/watch?v=Qk4bBJKLyHU)
Bardzo dobry klip, polecam.
Jezeli ktos ma hejtowac to prosze sobie odpuscic bo bedzie nie fajnie.
Peace \,,/
Trikol <3
02-09-2010, 22:16
Czekalem na Peje z Glaca , ale nie takiego sie kawalka spodziewalem , spodziewalem sie czegos mocniejszego.Ogolnie nie jest zle.
Peja zrobił dobry klip i za to duży +, tym bardziej że dał sobie spokój z Tede ; )
Nie lubie peji, ale ten track jest bardzo dobry ;)
Dobry tekst, klip i przekaz :o
Zarexoholik?
02-09-2010, 23:02
Dobry kawałek, dobry klip. Ogólnie mi się podoba. Bardzo dobrze, że zamknął rozdział z teduśkiem.
All Eyez On Me
02-09-2010, 23:11
Ja pierdole po obejrzeniu dreszcze w chuj, mistrzostwo! Nigdy nie słuchałem tej płyty bo nie lubię takich aż za mocno mulących kawałków ale ten na serio mnie znokautował. Gratuluję Peji wygranej z nałogiem i widać umiał znakomicie opowiedzieć o tym w kawałku + nagrać teledysk.. brak słów...
Nigdy nie podchodził mi peja ale jak sluchalem ta piosenke przeszly mnie ciary. Peja chyba zaczal dorastac ale mysle ze to raczej za pozno XD
Krulowiec
03-09-2010, 18:17
Zawsze wolałem posłuchać Tedego niż Peji ale ten kawałek jest naprawde dobry.
Najlepsze, kiedyś w chuj pomogło.
Cała płytka 'Na serio' jest na poziomie.
Maatinii
03-09-2010, 19:03
Zajebiste, jedna z najlepszych tracków ryśka. Tylko nie wiem co tam robi ten owłosiony many co ma głos jak by srał ; /
Kawalek wyjebany, jest czesto przeze mnie odsluchiwany w playliscie na iPodzie. Klip niezly, Pejaszka nie tylko umie nagrywac kawalki o biedzie xd
Rysiek świetnie, ten drugi też nawet na poziomie, imo jeden z najlepszych tracków Peji.
Propsy.
Rysiek podniósł poprzeczkę i wzbił się na nowy poziom. Kox nuta. Ale ten koleś jest ble :c
Mortalix
04-09-2010, 00:05
Myślałem już, że nowe produkcje Ryśka nie przypadną mi do gustu, a tu niespodzianka. ;p
Track całkiem niezły.
Swoją drogą ten cały Glaca ma obleśną mordę i raczej nie nadaje się do klipów. xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.