Zaloguj się

View Full Version : Czy jestescie za usunieciem hotow?

Romus
03-09-2010, 13:40
Chcialbym poznac wasze ostateczne zdanie na temat hotow.

Zarexoholik?
03-09-2010, 13:42
Jasne, ale to raczej się nie uda, bo zacznie się scar/wosso/tbi u knightów i będzie jeszcze większy płacz. Trzeba po prostu zbalansować profesje i tyle.

czubass 1349
03-09-2010, 13:47
usunac uhy przywrocic dawne uhanie manasa na hocie zostawic

Adasik
03-09-2010, 13:58
Jestem zdecydowanie za usunięciem hotkeyów. Ja grając Adasikiem przez 1350lvli nie miałem bota i dało się grać... Wystarczy odrobina chęci i zaangażowania w tą grę. Osobiście miałem sentyment do gry tą postacią bez bota, ale myślę, że palkiem też bym grał bez bota. Więc jak widać polak chce-polak potrafi.

Mc Maciek
03-09-2010, 14:03
Tak, tak, usunąć hoty, żeby znów zaczęło się masowe używanie botów? Nie ma mowy... Usunąć UH z hotkeya i zostawić manasa? Co to... "Mamy Cię"?

Savater
03-09-2010, 14:04
nie po to byly dodane zeby je teraz usuwac -.-
do zamkniecia

Romus
03-09-2010, 14:06
@2Up
Prosze Cie....I tak kto bocil to boci nadal. W dupie maja te wasze hoty. Te hoty tylko pogorszyly skutecznosc w wykrywaniu bota :( Kiedys lajtowo expilem sobie na wardach a teraz? Masakra.

do zamkniecia

Znajac zycie to nigdy nie grales charem bez hotow wiec sie nie udzielaj..

sqlterpa
03-09-2010, 14:11
I tak i nie.
Co do hotów to sami sobie je wprowadziliśmy (mam na myśli to, że większość osób w sondzie głosowała na tak..)! Sami tego chcieliście!
Ja ofc bym chciał żeby to usunąć ale tak raczej się nie stanie.. Chcieliście to macie :)

Benn
03-09-2010, 14:26
Generalnie lepiej sie grało bez hotów, gdy liczyły się umiejętności i wgl, ale to i tak był wszystko naciągane po 99% ludzi z apo używało botów. Chciałbym aby bany za boty trwały po miesiąc +, w zależności oczywiście od użycia bota.
Auto manas - 730 h
Auto uh - 730 h
Auto Train - 730 h - 800 h
Auto loot, auto atak - 350 h
Wtedy można usunąć hoty, a po kilku karach za jakiekolwiek użycie bota np 3 delete :)

Zaznaczyłem NIE, bo i tak nie usunął hotów, bo te kary są za duże i po kilku miesiącach nikt by nie grał.

Joogi
03-09-2010, 14:31
Tej obojetne mi to jest. Jak usuna hoty to i tak wiekszosc bedzie z wosso/ scarem latala, nie ma roznicy. Pozdro ;)

.Vimpexx.
03-09-2010, 14:33
Jestem za usunięciem Uh'ów z hota, teraz knight ma ułatwienie.

Darkstar
03-09-2010, 14:34
Hoty są w porządku, ale słuszą propozycją, która powinna być wprowadzona jest balans profesji. Tyle...

party starter
03-09-2010, 14:37
Tak, wyjebcie uh z hotkeya i przywroccie dawna wartosc. Wolalbym grac ze scarem niz z tymi jebanymi hotami.

Azonka
03-09-2010, 14:38
Wprowadzali to po to zeby teraz to usuwac?

Jestem na nie.

Coller
03-09-2010, 14:48
jastem za tym, aby nie usuwać manasów z hotkeya, bo zaraz 'ludzie' zaczną używać scara/wosso etc... -.-' i będzie to samo co przedtem, czyt. 3/4 APO będzie używać bota.

Tago
03-09-2010, 14:49
Pod warunkiem ze za uzycie jakiegokolwiek bota bedzie delete a nie tylko za cave bota.

Diduus v.0.2
03-09-2010, 14:52
Oczywiście jestem za usunieciem uhów z hotkeya,dałoby sie chociaz ubic ek..

Trampish
03-09-2010, 15:04
Nie. Albo hoty - albo boty. inaczej sie nie da, więc lepsze hoty :) gdyby usuneli hoty to bylby płacz ze boty. o, jaki rap zrobiłem :OO

Karpek
03-09-2010, 15:11
Oczywiście, że jestem za, ale hotów już niestety nie usuną.

#edit

Tak, tak, usunąć hoty, żeby znów zaczęło się masowe używanie botów? Nie ma mowy... Usunąć UH z hotkeya i zostawić manasa? Co to... "Mamy Cię"?

Haha. Myślisz, że jak daliście hotkeye to ludzie przestali bocić? Ci co bocili, dalej bocą i bedą bocić. : /

Keszuwa
03-09-2010, 15:17
balans - ok. hoty - nie. Jezeli usunał hoty to boty + placz na forum.

Savater
03-09-2010, 15:21
@2Up
Prosze Cie....I tak kto bocil to boci nadal. W dupie maja te wasze hoty. Te hoty tylko pogorszyly skutecznosc w wykrywaniu bota :( Kiedys lajtowo expilem sobie na wardach a teraz? Masakra.

Znajac zycie to nigdy nie grales charem bez hotow wiec sie nie udzielaj..

yyy... przykro mi ale wbilem bez hotow 300 palka i 360 ek ;s

pixelmax95
03-09-2010, 15:28
Jestem za usunięciem hotów. Tak jak ktoś napisał już te wasze hoty gówno dają... I tak połowa co używała wosso itp. nadal to używa ;). Więc nie potrzebnie to dodaliście, teraz to w ogóle bota nie wykryjecie. Cześć.

Mc Maciek
03-09-2010, 15:51
Dla tych, którzy uważają, że wprowadzenie hotów nie miało wpływu na ilość osób używających boty: otóż mylicie się. Z własnych obserwacji wnioskuję, że aktualnie mniej osób boci. I nie Wam to osądzać.

Kapitan Alkohol.
03-09-2010, 15:52

Nie oszukujmy się - to ze ludzie bedą znów masowoc używa botów to tylko głupia wymówka administracji, przed tym że nie chce im się nic robic w kiedrunki balansu profesji.

do zamkniecia
Grasz swoim żałosnym 700 knightem i wiesz że bez hotów będziesz znów nikim jak przed wprowadzeniem ich.

yyy... przykro mi ale wbilem bez hotow 300 palka i 360 ek ;s
SZAŁ !!!!!!! Co to jest 300 lvl ? NIC !

#top
Jestem jak najbardziej za usunięciem hotów, a co za tym idzie przywróceniem dawnej siły uha. To jest paranoja - zobaczcie ilu knightów wyexpiło się w bardzo krótkim czasie. Ale i tak jedyną odpowiedzią administracji na to jest 'nie, bo boty powrócą' - zatrudniliście tutorów ? To niech sprawują swoje obowiązki : )

Diabolix
03-09-2010, 15:56
Jestem na "nie". Przynajmniej mam coś za to, że nie bociłem. One zmniejszyły trochę liczbę boterów.

Kicuu
03-09-2010, 16:36
Takie tematy juz nic nie pomoga bo i tak hotow nie usuna proste niech ulepsza rp/ed/ms i bedzie git

zielony kwadracik.,
03-09-2010, 16:45
Dla tych, którzy uważają, że wprowadzenie hotów nie miało wpływu na ilość osób używających boty: otóż mylicie się. Z własnych obserwacji wnioskuję, że aktualnie mniej osób boci. I nie Wam to osądzać.

Jak odpalam sobie czasem bota to nawet o tym nie wiecie ;) zawsze lecialem na bocie i nadal lece. Nie zmienilo sie uzywanie botow tylko mniej banow jest i tyle. Po prostu nie chce sie Administracji szukac i banowac boty. Przez 3+ lata bylo ok bez hotow i kazdy gral po 3 latach znudzilo wam sie szukanie i banowanie botow daliscie hoty i zadowolenie. Teraz nic innego nie musiscie robic oprocz banowanie za spam/cave/pisanie na kanalach/przeklinanie. Nic wiecej, taka robote wykonalby nawet 8 latek -.-

#top
Jestem na tak.

UraBura
03-09-2010, 16:55
Taaaa,mogli by usunąć.Hoty jeden z gorszych ruchów ze strony administracji. BTW nie ten dział Romek;DD

Posiu
03-09-2010, 16:56
No raczej że,tak bo Knight jest teraz nie pokonany.

Przeklety
03-09-2010, 17:07

Weź pod uwage że !uh jest tylko dla Knight'a, a !mm używa każda profa..

I czemu EK na być nie do ubicia?

Rozumiem twój Ból, grasz Knight'em; (

@Topic

Jestem za usunięciem.

Mc Maciek
03-09-2010, 17:25
Jak odpalam sobie czasem bota to nawet o tym nie wiecie ;)

Więc teraz już będziesz miał problem :)

Weź pod uwage że !uh jest tylko dla Knight'a, a !mm używa każda profa..

I tu się mylisz, bo wiele osób grając ms/ed/rp używa uhów zamiast vity/sio.

Powiem tak: administracja nie robi niczego dla własnego "widzi mi się". To gracze swoją postawą zmuszają nas do wprowadzania czasem nieco absurdalnych rzeczy. Hoty zostały wprowadzone po to, żeby uczciwy gracz miał równe szanse z osobą grającą na bocie. Zaczęliście masowo bocić, więc trzeba było coś z tym zrobić. Spammowaliście debilnymi śmiechami z hotkeya - to teraz macie muted przy sprzedawaniu loota.

Mówicie, że jest mniej banów, a nie botów? Okej, od dzisiaj koniec z mojej strony z upomnieniami i kickami z trainerów. Sami zobaczycie, jak będziecie płakać o bany bez ostrzeżeń.

Przeklety
03-09-2010, 17:34

Powiem tak: administracja nie robi niczego dla własnego "widzi mi się". To gracze swoją postawą zmuszają nas do wprowadzania czasem nieco absurdalnych rzeczy. Hoty zostały wprowadzone po to, żeby uczciwy gracz miał równe szanse z osobą grającą na bocie. Zaczęliście masowo bocić, więc trzeba było coś z tym zrobić. Spammowaliście debilnymi śmiechami z hotkeya - to teraz macie muted przy sprzedawaniu loota.

Mówicie, że jest mniej banów, a nie botów? Okej, od dzisiaj koniec z mojej strony z upomnieniami i kickami z trainerów. Sami zobaczycie, jak będziecie płakać o bany bez ostrzeżeń.

No dobra Okej to Hoty nie taka masakra, ale czemu nie zajmiecie się balansem jeśli płacze o to 80% Apo? Nawet nikt na to nie zwraca uwagi z Adminów, a Tematów jest od zarąbania.

pomozplz
03-09-2010, 17:41
usunac uhy przywrocic dawne uhanie manasa na hocie zostawic

jeb*** sie w czolo bo ek wtedy pokrzywdzony ;]

tak ale jak all to all a nie zostawic

Romus
03-09-2010, 17:42
Więc teraz już będziesz miał problem :)

Ja jestem w 100% uczciwym graczem poniewaz nigdy nie bocilem. Teraz gdy weszly hoty to wcale nie mam szans z osoba z rownym levelem poniewaz przez 4 lata wytrenowalem sobie szybka reke i teraz nie umiem grac na hotach. Czuje sie jakbym zaczynal grac od nowa... Moze po prostu na stronie powinna pojawic sie mozliwosc wyboru kto chce grac z hotami a kto nie?

Pozwole sobie odeslac Cie do dzialu powitania/pozegnania i poczytac troszke dlaczego ludzie odchodza :) Moze zrozumiesz wkoncu blad Mortiisa. Zauwaz tez ze hoty chca tylko niesko levelowe plebsy ktore nie potrafia nic osiagnac bez bota/hota :)

Mc Maciek
03-09-2010, 17:46
Ja jestem w 100% uczciwym graczem poniewaz nigdy nie bocilem. Teraz gdy weszly hoty to wcale nie mam szans z osoba z rownym levelem poniewaz przez 4 lata wytrenowalem sobie szybka reke i teraz nie umiem grac na hotach. Czuje sie jakbym zaczynal grac od nowa... Moze po prostu na stronie powinna pojawic sie mozliwosc wyboru kto chce grac z hotami a kto nie?

Przecież nikt Ci nie nakazuje grać na hotach. Jeśli masz taki kaprys, możesz z powodzeniem grać manasując się i uhając ręcznie.

Heaven
03-09-2010, 17:47
Jestem na nie. Uhy i manasy wprowadzone na hotkeye w celu walki z botami, a tak w ogóle Mortiis mówił że nie wycofa ich.

Przeklety
03-09-2010, 17:48
Przecież nikt Ci nie nakazuje grać na hotach. Jeśli masz taki kaprys, możesz z powodzeniem grać manasując się i uhając ręcznie.

Jak każdy Admin nie odpiszesz czemu nie zajmiecie się balansem? Czy nie zauważyłeś?;)

Romus
03-09-2010, 17:56

To dajcie mi normalne uhy i baaaaaardzo chetnie bede smigal recznie :)
Na tym serwerze graja ludzie ktorzy graja na hotacj juz kupe czasu i maja to opanowane. Wiec ja grajac recznie nie mam zadnych szans. A smigajac z moim normalnym uhem recznie mysle ze lajtowo rozjebie takiego hota :<

!~Paso~!
03-09-2010, 17:57
jestem za usunieciem tym pier******ch hotow , albo przynajmniej usunac uha .
Trudno ze duzo osob bezie bocic albo tez duzo osob wruci z starego apo , a nawet kilka razy wiecej nowych. Ludzie i taka boca dzien za dniem .Co dziennie na apoo dochodzilo okolo 40 osob a teraz ? Przez hoty cale apo sie rozpada.

Knight Lukas
03-09-2010, 18:15
To dać ostre kary za boty? Bo te hoty to przesada ;o a jak nie chcecie usuwać hotów to ogarnijcie balans bo szymek bije niewiele mniej z czarów niż edzio a macką ponad 2x więcej niż edzio. Wiec jakim cudem profesja magiczna mając 2,5 raza mniej HP niż ek biła o kilka % więcej?

Bo po co mają używać bota jak wciska !uh? Ale na manasy i tak używają...

UraBura
03-09-2010, 18:53

To chyba tylko Ty tak robisz.

Ek nie różni sie zbytnio od RP ( ma więcej hp ale nie ma bolta) OGARNIJCIE BALANS!! PLX

Citko7
03-09-2010, 18:59
Pewnie, że wyjebać Uha z hota, wtedy można byłoby expić każdą profesją w takim samym tempie jak knightem. Nie oszukujmy się zobaczcie ile graczy grających ' czołgiem ' wybiło się przez ten czas, knight expi najszybciej ze wszystkich profesji. Uh mógłby zostać tylko wtedy gdyby zrobili jakikolwiek balans profesji, a nie że ek bije z czarów tyle co rp bo to jest paranoja. Co do botów to były, są i będą.

Szyszus
03-09-2010, 19:04
oczywiscie ze usunac hoty =o przez to lekko zjebala sie atmosfera ;]

sqlterpa
03-09-2010, 19:10
Taaaa,mogli by usunąć.Hoty jeden z gorszych ruchów ze strony administracji. BTW nie ten dział Romek;DD
@UraBura
Ze strony administracji ? haha, przed wprowadzeniem hotów było tyle tematów aby je wprowadzić, że to jest po prostu masakra! A skoro, tak dużo ich było (tematów) to administracja postanowiła dać wybór czy chcemy czy nie... Prawie 65% zagłosowało na tak -.- a teraz połowa z tych którzy tak głosowali nagle płacze ?! oryginalny temat jbc [klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=66927)]
@top
wypowiadałem się, jest mi to obojętne..

Ero Senin
03-09-2010, 19:15
TAAAAAAK !

@up
Na tak byli głownie nowi gracze bądz low lvle >.< spierdolili starym graczom serwer xD

Buahahhaha owned! XDDDDDDDDDDD Tak, wprowadźcie uhy/manasy na hocie na realnym 7.6 Gwarantuje Wam, że w ciągu miesiąca zrobi się jeden wielki syf. Powodzenia! ;D

xxxbyoutxxx
03-09-2010, 19:19
Oczywiście, że jestem za.

Bydgoszczanin
03-09-2010, 19:38
Usunąć uhy z hota i przywrócić dawną siłe uha.

PeToR
03-09-2010, 20:03
Ja sądzę, że Mortiis nigdy nie usunie hotkeyów. Przecież było to mówione (lub pisane). Więc trzeba liczyć się z tym, że gracze odchodzą właśnie z tego powodu.
Oczywiście komendę !mm powinno się zostawić bo co? 2 k ed ma około 60 k many i ma bawić się myszką w tą w we wte? Nie.
A co do komendy !uh powinna być usunięta, i powinna zostać przywrócona dawna siła Uha. Jest jeszcze inne wyjście. Zwiększyć exhoused (czy jak tam to sie pisze) komendy !uh o około 1/2 tego czasu, który już jest :)

Akuz
03-09-2010, 20:32
Ja jestem w 100% uczciwym graczem poniewaz nigdy nie bocilem. Teraz gdy weszly hoty to wcale nie mam szans z osoba z rownym levelem poniewaz przez 4 lata wytrenowalem sobie szybka reke i teraz nie umiem grac na hotach.

Ale beka hahaha xDDDD

#top
Jak czytam co wy piszecie to normalnie smiac mi sie chce xDD Jeszcze jak zarex zacznie zaraz plakac to juz bede skonczony xDDD

Adasik
03-09-2010, 20:37
Jeszcze jak zarex zacznie zaraz plakac to juz bede skonczony xDDD

Skończony to ty już jesteś dawno tą swoją głupotą i kretyństwem. Dla Ciebie to bez różnicy, bo czy będą hoty(!uh) czy nie będzie hotów(twój scar/blackd) to ty i tak będziesz wciskał klawisze zamiast uhać się ręką. I w tym właśnie jesteś skończony, że nie potrafisz zadać sobie trudu i chęci.

Krulowiec
03-09-2010, 20:52
Jestem za usunięciem hotów, ponieważ :

1 . Knight jest czołgiem w PK. ( 2k ek ubija wiekszego o 200 - 300 lvl msa/edka)
2 . Wcześniej ludzie bocili ale ktoś nagrał filmik czy coś i był ban.

# Stoner

Ty machałeś szybko myszka ? , aha spoks.

Folgowsky
04-09-2010, 00:08
E tam ja dalej jestem za warning systemem .

Mozna usunąć Uhy jedynie

M4A1
04-09-2010, 07:32
Tak ale tylko za uhem bo knight to jest czolg a jak by nie bylo uha na hocie to by bali sie grac na botach bo bana by dostawali

Tylko uha

Stoner
04-09-2010, 08:23
Jeśli o mnie chodzi to jestem na tak i nie.
Tak- bo fajnie sie grało takim [url=http://www.youtube.com/user/lost4stoner?feature=mhum#p/a/u/0/_WhvGnjHcyU600ek[/url] bez bota.
Pamiętam jak ziomki z nln dziwili się, że tam myszką napierdalam.

Nie-bo osoby grające bez bota są poszkodowane przez boterów...
Poza tym do dawnej formy nie wrócę...

Azielu$
04-09-2010, 09:00

Dodajcie jeszcze komendy na auto attack i automatyczne zbieranie loota. Myślisz, że teraz mniej osób używa botów? xd Po prostu są one mniej widoczne, bo korzystają z komend.

@topic
Usunąć!

#Do kilku osób wyżej.
Co do manasów to mogliby dać manasy z 'gratisem' zależnym od mlvl'a. ;)

Qυiet
04-09-2010, 09:44
Nie po to wprowadzili, żeby teraz usuwać. Ludzie, to przez wasz debilizm wprowadzono te hoty. Cały czas były płacze, że ten i ten na bocie jest nie do zabicia, sami też ciągle bociliście. To jest tylko i wyłącznie wasza wina, że hoty się pojawiły.

Administracja jedyne co powinna zrobić to polepszyć balans na hotach. I to wszystko.

pixelmax95
04-09-2010, 09:47
Czy wy wiecie, że przez te wasze hotkeye odchodzi dużo osób z serwera? Ja już wolałbym grać z tymi botami niż z hotkeyami, przynajmniej wiem, że wtedy dostaną bana. Więc wyjebcie te hoty jeśli chcecie uratować serwer, bo jak one zostaną to po jakimś czasie będzie grało max 100 osób.
@down
Ahahahahaha. Siła czarów jest dobra... Usuń z kaptura % do ataków magicznych to będzie dobrze.

Azbestowy v.62.0
04-09-2010, 09:58
Uważam, że to nie hoty są wszystkiemu winne, tylko moc e maxa/exori max erexa. Uhy na hocie owszem zmieniły wszystko, jednak nie są winne całej tej sytuacji. Zmniejszenie hitów z e maxa w ludzi i pozostawienie obecnej siły jeśli chodzi o atakowanie potworów może wszystko zmienić.

UraBura
04-09-2010, 10:14
@UraBura
Ze strony administracji ? haha, przed wprowadzeniem hotów było tyle tematów aby je wprowadzić, że to jest po prostu masakra! A skoro, tak dużo ich było (tematów) to administracja postanowiła dać wybór czy chcemy czy nie... Prawie 65% zagłosowało na tak -.- a teraz połowa z tych którzy tak głosowali nagle płacze ?! oryginalny temat jbc [klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=66927)]
@top
wypowiadałem się, jest mi to obojętne..
Ty KooXie, zobacz ile jest tematów o balans!!! Chcieli hoty? większość była na tak ? przy balansie wszyscy oprócz Knightów są na tak. Więc prosze przestań sikać na podłoge :(

@UP.
Chodzi Ci obalans profesji czy Mi sie wydaje? :|:|:|:|:|

ViVuSeK
04-09-2010, 19:13

Więc to tak ? W takim przypadku pozdro [1]
Najlepszym wyjściem byłoby coś w stylu zmienic nazwę manasa/uha.
Lecz dla graczy ,których nicków nie wymienie to nie jest problem stworzyć sobie bota.
Rozwiązanie najlepsze to byłaby niedawna propozycja APO TV.
Wtedy zmniejszyłaby się liczba botów bo każdy moim zdaniem nie chciałby być w blasku sławy jako botter.

Romus
04-09-2010, 19:59
Taaaaa...mniej botow ;( Zalosne macie myslenie administratorzy. Praktycznie kazdy ek napierdala na auto manasie wiec pozderko :)

Janq19.
04-09-2010, 20:04
Hoty to bezsens, teraz to właśnie można botować do woli. Sam napisałem sobie prosty uher/manaser i działa lepiej niż normalnie, bo zawsze uh i manas trafia poprzez komendy !uh i !manas.

Domcio666
04-09-2010, 20:24
i co znow usuniecie hoty i beda same boty lataly i bedzie jeszce trudniej bo sie wszyscy przyzwyczalili to hotow ze ek miej sie uha :< jestem na nie niech hoty zostana sami tego chcieliscie

Zalin
06-09-2010, 20:34
Takich tematow bylo juz ze 100...ale ok

Jestem na TAK, ale z 2 strony jak rp sie vital z hota to bylo ok jak ek ma uha na hocie zle.Dobra nie rozpisuje sie. Jeszcze raz jestem na TAK!