View Full Version : [Strona] Dwie propozycje zwi?zane ze Strona g?ówn?.
Witam więc tak:
Pierwsza Propozycja:
- Aby było pokazane w "szukaj gracza" dodana jeszcze jedna opcja a jest nią pokazanie Questów
Np:
Annihilator * Ukończony
Soft boots quest * Ukończony
Magiczne Klapki Zapomnienia * Nie Ukończony
Itp.
Druga Propozycja:
- Aby dodano na stronę 8.42 tak jak jest na 7,6 "Wyszukaj gracza" i żeby pokazywano zgodny gracza itp.
Jeżeli taka propozycja już była to proszę usunąć temat.
Do tematu dodam sondę.
Jestem na tak i też żeby wyszukiwarkę zrobili z expem tak jak to jest zrobione na 7.6
Co do pierwszej propozycji jestem na nie, ponieważ może ktoś sobie nie Życzy aby wiedziano czy jakiegoś questa robił czy coś, jeżeli chcę się spytać czy idzie na questa czy coś to pytam się go na pw.
Co do drugiej propozycji jestem na tak.
A nie pomyślałeś przy kupnie postaci?
'Nie nie, klapki są nie zrobione także będziesz 30kcc w przód'
#topic
Oczywiście na tak
Wymiana postaciami pomiędzy graczami to jest ich prywatna sprawa, czy sobie ufają czy nie, i tak można owalić osobę jak nie na questa to w inny sposób. Ja nie chciałbym aby inni widzięli jakie ja questy robiłem, jak chcą wiedzieć to niech piszą pw i odpowiem im na to bardzo ciekawe pytanie.
Diduus v.0.2
03-09-2010, 17:40
Jestem na tak....
1)Questy od anni 1 w górę ;)
2)Powinni to dodac bo glupio troche jest na stronie 8.42
Sub Zero 2
03-09-2010, 17:49
Jestem na nie do1 propozycji.Pomoże tylko dzieciom allegro w kupowaniu Charow.co do drugiej propozycji jestem na tak.
Pierwsza propozycja mi się podoba, może być. A co do drugiej to podobno Santano robi już coś z systemem banów/stroną i pewnie niebawem będzie to wprowadzone.
Co do pierwszej propozycji jestem na nie, ponieważ może ktoś sobie nie Życzy aby wiedziano czy jakiegoś questa robił czy coś, jeżeli chcę się spytać czy idzie na questa czy coś to pytam się go na pw.
Można by dodać kolejną opcję, że gracz mógłby schować tą informacje o jego questach. Przydatne podczas wymian postaci. Wiemy czy gracz miał robiony jakiś quest czy nie.
1. propozycja-tak.
2. nie gram i nie potrzebne mi to, ale głosuję na tak.
Jankulowski
03-09-2010, 19:36
Nie i tak tego nie zrobia jak niemaja czasu dodac innych questow do zakladki "Questy"
Ta pierwsza troche jakby zbedna, wystarczy spytac sie danej osoby czy ma zrobiony quest, a jak ktos kupil chara to jego problem ze nie wie ; )
Do co drugiej to tak, wyszukiwarka miala byc dodana dawno (:confused:) i przyda sie na 100% ;)
Dj Blend
03-09-2010, 20:39
Mi sie ta 1 propozycja bardzo podoba to by byla tez szanasa dla h leveli do wykazania sie i ukonczenia wszystkich niedokonczonych leveli bo i tak ciagle expienie jest zbedne xd bardzo ciezko od 0 dojsc do 2k levela xd
Już była taka propozycja, i chociaż większość głosów było na 'tak' to i tak tego nie dodali. ; p
Głosuję na
I tak nie zrobią bo im się już nic nie chce i maja server daleko....
Zarexoholik?
03-09-2010, 23:04
Liczba możliwości w ankiecie została źle dobrana. Zgadzam się z propozycją nr 2, ale z pierwszą już nie. Co kogo interesuje kto jakie zadania wykonał? To jest sprawa gracza i nie musi nikt o tym wiedzieć. Napisałeś to, bo kupiłeś postać i nie wiesz jakie questy ma wykonane, a jakich nie? o.O Także jestem za drugą propozycja.
.Vimpexx.
03-09-2010, 23:23
Jestem na Tak, 1 propozycja mogłaby być, ale do tych ważniejszych Questów, bo wszystkie to przesada, a co do 2 propozycji, to tak jak ktoś wyżej napisał, mogliby zrobić tak, że od razu pokazuje wykres zdobytego expa, tak jak jest teraz na 7.6
jestem na tak
co do 1 propozycji to najważniejsze questy
co do 2 propozycji to miało to być wprowadzone już bardzo dawno :)
Bardzo dobra propozycja jestem jak najbardziej na tak urozmaiciolo by to gre mozna by wprowadzic wiekszosc questow zeby znowu nie bylo mega spamu ;]
Jestem na nie, zwyczajnie mi się to nie podoba...
Teraz przy sprzedawaniu postaci można troche zabajerować, że np. taki i taki quest nie był robiony.
Pomyśl, gdyby tak każdy quest był tam podany to jakie długie byłyby statystyki w 'wyszukaj'.
pixelmax95
04-09-2010, 10:00
Mi się podobają 2 propozycje.
Dzięki pierwszej propozycji ludzie nie będą mogli sprzedać chara z powodu wykonanych questów (nie mówię tu o wszystkich xd).
O 2 propozycji niemam co pisać, poprostu niech to wprowadzą.
@off
Tak jak Bart. Miał w opisie, że jest pierwszym i ostatnim ownerem do końca... A tu co? Sprzedał chara O.o
Jestem tylko za wyszukiwarką postaci na 8.42 (:
A te questy na 7.6 są zbędne :(
Pozdrawiam.
Jestem na tak, powinieneś dodać opcje wielokrotnego wyboru. Zaznaczył bym 1 i 3 opcje. Jestem na TAK ale musiałem zaznaczyć 3 opcje ;))
A nie pomyślałeś przy kupnie postaci?
'Nie nie, klapki są nie zrobione także będziesz 30kcc w przód'
#topic
Oczywiście na tak
#Been
A co za problem zrobić tak, że przy zalogowaniu na konto na stronie odznaczasz czy chcesz aby widziano jakie questy robiłeś czy nie chcesz. Tak samo jak na RL tibii.
Woder (: !
06-09-2010, 10:41
Dobry pomysl , jestem za przyda sie to dla nowych ownerow roznych postaci.
Nie podobają mi się twoje 'propozycije'. :( Jedna jest ściągnięta z innych ots'ów, a druga ode mnie. :(
Adherent
07-09-2010, 02:52
Tak!!!!
I niech pokazują wszystkie questy!!!
Tylko zależy czy ktoś jest rookstayer'em czy na mainland to questy rook lub main. Do 15 lvla niewyświetlane (brak decyzji rook, main).
Rook wyświetlane po zostaniu rookstayer'em. Main po wyjściu.
Super propozycja!!!
Questy na 7.6,nie są moim zdaniem potrzebne w jakiś neizywkły sposób ;OO.
Ogólnie jestem za propozycją drugą ,ale podważam niektóre wypowiedzi uzytkowników.
Dobra propozycja :D
Ja sądze ,że najprzydatniejsza byłaby wyszukiwarka 8.42.
Na Questy nie jestem pewien ,ale także zgadzam się ,dodatek nie zaszkodzi ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.