Zaloguj się

View Full Version : Premiera p?yty: “Pozycja Obowi?zkowa”- 4 wrze?nia 2010

Krsix
04-09-2010, 13:46
Ahead Records prezentuje: AES – „Pozycja obowiązkowa”

“Z przyjemnością informujemy, iż premiera długo oczekiwanej płyty AESa odbędzie się 4 września 2010 roku, na terenie całej Polski.

Po drobnym opóźnieniu, materiał zdolnego śląskiego rapera ujrzy światło dzienne już w najbliższą sobotę i będziecie mogli sprawdzić tę fachową płytę we własnych odtwarzaczach. Pamiętajcie aby zacząć weekendowe zakupy od wizyty w najbliższym salonie Media Markt, a jeśli akurat nie macie żadnego pod ręką, szukajcie naszego wydawnictwa na Allegro!

Natomiast po weekendzie, płyta AESa będzie już dostępna na terenie całego kraju, we wszystkich dobrych sklepach muzycznych!
Poniżej znajdziecie oficjalną tracklistę oraz okładkę płyty. Tej jesieni macie tylko jedną ulubioną pozycję – Pozycję obowiązkową.”

AES feat. Spinache, Masia – Muzyka i Ja

AES – „Pozycja obowiązkowa”
1. Biorę
2. Zajawka
3. Hajs na ruchy (gościnnie: Hapo)
4. Muzyka i Ja (gościnnie: Spinache i Masia)
5. Frizbi Skit
6. Nagrywajmy
7. Pozycja obowiązkowa
8. Problemu
9. Ona
10. Ona Skit
11. Tak Nie (gościnnie: Fokus)
12. Złap nas (gościnnie: Trask i Jaca)
13. Mogę wszystko (gościnnie: Masia)

AES feat. Spinache, Masia - Muzyka i Ja (http://www.youtube.com/watch?v=rshFHGC57sQ)

http://www.fokuspace.com/wp-content/uploads/2010/09/aes1.jpg

`Artas
04-09-2010, 14:31
Widzę, że Fokus się wgrał na jednym tracku. ;O Jak będzie to ściągnę i obczaję. ;)

Rzulf
04-09-2010, 14:55
11. Tak Nie (gościnnie: Fokus)

Ten track sprawdze, Aes dobrze się prezentuje w trackach z Fo.

Habemus Papam
04-09-2010, 20:49
Hm.. płytę sprawdzę na pewno ale nie spodziewam się rewelacji ;)

Zarexoholik?
04-09-2010, 23:51
Kawałek, który podłeś jest strasznie średni. Kawałek z Fokusem przesłucham, bo ciekawi mnie jak wyjdzie. Co do płyty to raczej nie kupię i zapewne wszystkich tracków nie przesłucham.

deeL `
05-09-2010, 17:14
Na pewno sprawdzę, głównie ze względu na spinache./

Dims
05-09-2010, 17:19
Mam nadzieje że coś z tego będzie. Jak jest ft. z Fo to musi być coś konkretnego.