View Full Version : Buty Joma
Nie wiem czy dobry dział ale napiszę tutaj.
Zacznę od A więc będę kupował buty na w-f i znalazłem buty joma i teraz mam pytanie które wybrać (nie chodzi o kolor tylko o podeszwę bo jedne mają jakiś plaster miodu a drugie coś innego)
http://allegro.pl/halowki-joma-top-flex-002-futsal-skora-roz-43-i1205566281.html
http://allegro.pl/buty-halowki-joma-lozano-001-futsal-rozm-42-i1216775946.html
I 2 pytanie bo powinienem mieć buty o miękkiej podeszwie z pianki ale takie buty nie nadają się np do piłki nożnej (a wiecie że w-f to mięszanka różnych sportów) dlatego do tych butów chciałbym dokupić jakieś wkładki które by polepszały amortyzację. Znacie takie wkładki ?
Mi sie podobaja bardziej buty nr.2, biale szybko zrobia sie zoltawe/szarawe ;D Co do wkladek to po prostu w sklepach poszukaj wkladek zelowych, ale jak buty sa dobre to i powinny same dobrze amortyzowac stope bez zadnych dodatkow ;)
Polecam wkładki always.
PS, nie lepiej Ci kupić halówki sprawdzonej firmy takiej jak Nike / Adidas w tej samej cenie?
Zarexoholik?
05-09-2010, 23:29
nie lepiej Ci kupić halówki sprawdzonej firmy takiej jak Nike / Adidas w tej samej cenie?
Wyjdź z domu człowieku. Firma 'Joma' jest ogrom czasu na rynku i jakbyś się troszkę znał to byś wiedział. Wypisujesz farmazony, że nie jest niby sprawdzona? Żałosne.
#Topic
Polecam te białe. Wyglądają znacznie lepiej.
All Eyez On Me
06-09-2010, 14:04
@UP
Człowieku, ale nie powiesz mi że jakaś firma produkuję lepszą skórę niż NIKE jeżeli chodzi o buty i trwałość. Nike jest o sto lat świetlnych do przodu jeżeli chodzi o jakość butów:)
@TOPIC
Wybierz białe, na hali lepiej wyglądają. Wkładek Ci nie polecam żadnych bo nie mam wiedzy na ten temat:)
@DOWN
Tak, lecz buty za 50zł masz na miesiąc, a buty za 300zł masz na rok ;)
Dzięki za wszystkim komentarze. Lecz napisałęm że nie interseuje mnie kolor bo i tak będę wybierał czarne lecz pytałem o podeszwe. Jednak nikt mi na to pytanie nie odpowiedział.
All eyez
Moim moim zdaniem w orginalnych butach (nike adidas) płaci się za firmę. But kosztuje np 50 ale znaczek na nim 100 :/ Taka prawda
Darkstar
06-09-2010, 14:24
Białe. Ładniejsze, a do tego mają fajną, fikuśną podeszwę w zygzaki.:)
P/O/Z/I|O\M\E\K
06-09-2010, 14:29
@Suchar
Co ty pierdolisz. XD Miałem buty z Croopa i po 6 miesiącach się całkowicie rozjebały. W butach Nike chodziłem 3 lata i z nich wyrosłem. Nic się z nimi nie stało a chodziłem w nich po górach itp. więc mi tu nie pierdol, że płaci się tylko za znaczek. Buty Nike to buty na lata.
Devil murder v3
06-09-2010, 14:43
(nie chodzi o kolor tylko o podeszwę bo jedne mają jakiś plaster miodu a drugie coś innego)
Omg, plaster miodu, to nazwa części podeszwy, ogarze xd
Obydwie pary są fajne, aczkolwiek te czarne są chyba bardziej praktyczniejsze (nie zniszczą się tak szybko).
No wiem że ogar ze mnie ale jest różnica cenowa a 20 zł piechotą nie chodzi :D
Poziomku
No wiem że może głupoty napisałem bo sam mam buty rbk w których 2 lata już chodzę. Ale trochę tak myślę. O przypomniałem sobie to nie w butach płaci się za znaczek tylko w ubraniach... No tak sory
All Eyez On Me
06-09-2010, 16:07
20zł to kwestia wyboru dostawy :D
poczta/KURIER:D
Krulowiec
06-09-2010, 17:11
Dzięki za wszystkim komentarze. Lecz napisałęm że nie interseuje mnie kolor bo i tak będę wybierał czarne lecz pytałem o podeszwe. Jednak nikt mi na to pytanie nie odpowiedział.
All eyez
Moim moim zdaniem w orginalnych butach (nike adidas) płaci się za firmę. But kosztuje np 50 ale znaczek na nim 100 :/ Taka prawda
Chyba się mylisz w zwykłych halówkach ( z bazaru ) noga pociła mi się , po dłuższej grze robiły się odciski, następnie miałem buty nike total 90 była dla mnie ogrooooomna róznica , także jeżeli chcesz dobre buty , wygodne to wybierz nike/adidas , co do joma to chyba też ma niezłe , ponieważ miejscowy klub piłkarski zaopatrzył się w korki z tej firmy.
Osobiście mi podobają się bardziej te pierwsze buty. Kup buty swojego rozmiaru, a nie większe i nie będzie potrzeba wkładek. A firmę Joma polecam ci jak najbardziej, bo buty te są strasznie wytrzymałe.
Martin16
12-09-2010, 19:07
Akurat tak sie składa ze miałem te halówki białe, śmigałem w nich 2 lata na wfie wytrzymałe.
Lagga v2
14-09-2010, 19:08
jezeli mialbym brac buty z tych 2 par wybralbym buty numer 2.
Wole jednak nosic buty firmy nike / adidas. :D
na wf proponuje nike tiempo ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.