Zaloguj się

View Full Version : Fast dobry czy z?y tutor?

Aha
06-09-2010, 21:29
Elo, proszę wyrażać wasze opinie na temat tutara fast :)

Moja sytuacja
"

Witam.
Mój poprzedni temat został usunięty, bez podania powodu!
Wiec opisze sytuacje znów!! I nie odpuszczę tego Fastowi! Bo przesadził
A więc expie sobie moja pro postacią Scix na drakulach, zbierałem tam czarne perły które były mi bardzo potrzebne!!
Wbił mi jakiś low-lvl napisał raport, pojawił się Fast. I poleciał ban! Pytam się gdzie w regulaminie napisane jest że nie mogę expić na drakulach?
Oczywiście skargę już napisałem w odpowiednim temacie, teraz interesuje mnie wasza opinia!
Co wy o tym sadzicie? Moim zdaniem to niedorzeczność, fast powinien zostać zdegradowany! Czy mieliście podobne sytuacje z tym tutorem? :(
Proszę nie usuwać tego tematu bo zrobię kolejny, od razu uprzedzam że każdy link usuniętego tematu wysyłam Mortiisowi :(

"

Knight Lukas
06-09-2010, 21:32
Fast, Fast, Fast co on zawinił chciał to wyjaśnić spokojnie sam go prowokowałeś żeby Cie zbanował.. trzeba było uważać. Według mnie bardziej zasługuje na tutora niż James.

btw na ile dostałeś bana? na 20 lat?

Ajć to nie ja z tobą na draculach expilem :D we wcześniejszym temacie Fast wstawił ss z RRV jak pisałeś z nim więc wiem :) na ile banik?

Jeżeli byłeś 1 na respie draculi miałeś pełne prawo expić tam ile chcesz, nie wiem kto był tam pierwszy więc nie mogę na 100% powiedzieć kto wbijał. Fast pewnie uznał że taki lvl jak ty tylko tam jest żeby komuś przeszkadzać :D Nie trzeba było pisać mu, że chcesz bana na 20 lat.

20:40 Scix: No to dawaj bana :<
20:40 Scix: tylko daj zorbie ss
20:40 Fast: Ok
20:40 Scix: z rozmowy
20:40 Fast: Na ile chcesz
20:40 Fast: w godzinach
20:40 Scix: na 20 lat
20:40 Fast: ok
20:41 Scix: To zrobie ss
20:41 Scix was banished because of Destruktywne zachowanie.

Sam prosiłeś więc masz! Trzeba było porozmawiać normalnie, może byś mu wyjaśnił jednak, że to ty byłeś pierwszy!

Aha
06-09-2010, 21:35
Fast, Fast, Fast co on zawinił chciał to wyjaśnić spokojnie sam go prowokowałeś żeby Cie zbanował.. trzeba było uważać. Według mnie bardziej zasługuje na tutora niż James.

btw na ile dostałeś bana? na 20 lat?

Aha no to już wiem dlaczego zjawił się tak szybko :)

Ja go prowokowałem?>
Wstaw ss, gdzie widać jak go prowokuje.
Napisałem że nie zejdę z respa, bo muszę nazbierać perełek :( i jak chce to niech daje bana tylko zrobię ss. Niestety nie poczekał!

Devil murder v3
06-09-2010, 21:38
I tak temat usuną, a Tobie nie dadzą unbana, bo mają Cię w dupie :) Ja osobiście dostałem conajmniej 2 niesłuszne bany, co przyznało mi pół forum, a oni powiedzieli mniej więcej w tym kontekście - "Nie i chuj! My jesteśmy najmądrzejsi, dobrze wiemy, że nie masz racji, pierdol się i kupuj więcej pacca, bo nie starcza na paliwo do naszego helikoptera".

Fast
06-09-2010, 21:40
20:40 Fast: scix
20:40 Fast: nie rob sobie jaj
20:40 Fast: serio
20:40 Fast: ;p
20:40 Scix: W regulaminie nie pisze ze nie wolno
20:40 Fast: Mam poczucie humoru
20:40 Fast: ale to jest destruktywne
20:40 Scix: Haha
20:40 Fast: czyli takie utrudniajace gre innym

Dostałeś bo poprosiłeś. ;)

Aha
06-09-2010, 21:43
Dostałeś bo poprosiłeś. ;)

Aha fajnie, śmieszny jesteś. Napisałem że dawaj bana skoro uważasz że łamię regulamin, dlaczego dałeś tylko kawałek rozmowy? Bo dalej Cię kompromituje?
Teraz ja ci udowodnię ze to TY GO ŁAMIESZ, I POMAGASZ SWOIM ZNAJOMYM!!
JESTEŚ IDIOTĄ SKORO UWAŻASZ ŻE CHCIAŁEM BANA, A TY ODPOWIESZ W KOŃCU ZA TO :)
BĘDĘ DO KOŃCA DOMAGAŁ SIĘ SPRAWIEDLIWOŚCI!

Fast
06-09-2010, 21:44
Aha fajnie, śmieszny jesteś. Napisałem że dawaj bana skoro uważasz że łamię regulamin, dlaczego dałeś tylko kawałek rozmowy? Bo dalej Cię kompromituje?
Teraz ja ci udowodnię ze to TY GO ŁAMIESZ, I POMAGASZ SWOIM ZNAJOMYM!!

Proszę bardzo, cała rozmowa:

20:38 You see Sam Dobry (Level 272). He is an elite knight.
20:39 Fast: Scix
20:39 Sam Dobry: no exp
20:39 Sam Dobry: na co czeasz?
20:39 Fast: Utrudniasz mu gre
20:39 Scix: Slucham?
20:39 Fast: wybijajac potwory dla low
20:39 Scix: On mi utrudnia
20:39 Scix: ja tu expie bo mam lagi
20:39 Sam Dobry: tylko ze nie wbijam sie na respa ;]
20:39 Scix: i looce sobie
20:39 Scix: Kule
20:39 Scix: czarne
20:39 Scix: takie perfly
20:39 Scix: :<
20:39 Scix: perly
20:40 Scix: Haha
20:40 Fast: czyli takie utrudniajace gre innym

btw. nie wiem nawet kto to jest.

Patryk1551
06-09-2010, 21:47
Musisz następnym razem wyjebać mu z g bolta to nie będzie taki kozak. Napisz, że chcesz unbana, bo inaczej Mortiis nie będzie miał dzisiaj kolacji i na pewno odbanują.

@up
A Scix pierwszy tam był czy ten gościu się wjebał? Skoro on loocil tam coś i był pierwszy to ban niesłuszny. Nigdzie nie jest napisane, że nie wolno sobie polocić czegoś z innych potworków, bo np. dodali hota to po części na drakule leciało od chuja osób i co im też bany dali za destruktywne?
@Xelix
Nie piernicz, bo kim on jest? Jakiś jebany burak co nakłamał w podaniu i to wszystko, a mają go traktować jak pana tego serwera? Już sporo jest jego odzywek na forum i nie ma się co dziwić, bo jeden gracz jest dla niego chujem, on będzie chujem dla drugiego to ma opinię chuja xd

Xelix
06-09-2010, 21:50
Moim zdaniem dobrzę zrobiłeś Fast że dałeś mu bana,
20:40 Scix: No to dawaj bana :< Tak się zwracać do tutora ? To tak samo jakbyś do ojca powiedział " Weź spierdalaj expie teraz nie mam czasu"... Za wbicie się na respa mniejszemu poziomowi jest ban, przeczytaj regulamin. On był pierwszy więc Fast dobrze postąpił dająć Ci bana ;)

A i jeszcze coś:

Proszę nie usuwać tego tematu bo zrobię kolejny, od razu uprzedzam że każdy link usuniętego tematu wysyłam Mortiisowi :(

"

Fast nie może usunąć tematu ponieważ nie jest moderatorem, to pewnie jakiś administrator usuwa Ci tematy ponieważ zaśmiecają one forum APO.

Knight Lukas
06-09-2010, 21:52
To nie ja jestem tym "Sam Dobry" jak coś i raczej to nie był jego znajomy. Ktoś napisał raporta więc interweniował, a skończyło się to wyłącznie na twoje życzenie! Kiedyś miałem okazje kilka razy pisać z Fastem na RRV więc wiem, że stara się ;-)

@Dobra chcecie sobie porozmawiać zapraszam do działu Skargi & Odwołania tam sobie porozmawiacie. Najwyżej Mortiis bd musiał rozstrzygnąć to.

To po jakiego "chuja" pisałeś

ps. Ogarnij Caps Locka [ew shifta] ;)

Knight Lukas SKORO BYM CHCIAŁ BANA TO BYM NIE PISAŁ SKARGI! SKORO TO NIE TY BYŁEŚ TO SKĄD WIESZ ŻE NAPISAŁEM NA 20 LAT?
Do jasnej bo Fast dał cytat w poprzednim temacie ;-)

Romus
06-09-2010, 22:00
Fast jest dobrym tutorem. Czasami zdazaja mu sie gafy ale nie w tym przypadku. Bardzo dobrze ze dal ci bana. Takie scierwo jak ty powinno sie likwidowac z tego serwa. Jestes pokroju kosy dlatego pozdrawiam cie serdecznie srodkowym paluszkiem i cieplym WYPIERDALAJ...zlodzieju...

Wnorekkk
06-09-2010, 22:02
Skoro Aha był na respie pierwszy, loocił te piękne czarne perły a tamten drugi gracz mu wbił, to ban w 100% niesłuszny. Ale jeżeli tamten drugi gracz był 1, a Aha wbił Mu na respa, to po częsci słuszny. Tylko wtedy gdzie dowody, że tamten gracz był 1?

James
06-09-2010, 22:07
Każdy może się pomylić, a skoro sprowokowałeś Fasta poniesiony emocjami, to on miał takie samo prawo poniesiony emocjami dać bana o którego prosiłeś.

Ps. Takimi bezsensownymi tematami w dziale "Opinie i krytyka" nic nie zdziałasz.

Knight Lukas
06-09-2010, 22:09
Aha aka Scix pisz więcej postów to Mortiis na pewno Ci pomoże. Prawdopodobnie niema go teraz i nic nie zdziałasz pisząc posta po poście... Napisz raz a porządnie i ŁASKAWIE czekaj na odpowiedź.

Zarexoholik?
06-09-2010, 22:12
Chciałeś bana to go otrzymałeś, więc o co są te pretensje? Wbijałeś na respa low levelowi, nie wyszedłeś to dostałeś bana. Aż tak ciężko ci to dzieciaku zrozumieć? Przeczytaj regulamin zanim zaczynasz grać.

Devil murder v3
06-09-2010, 22:13
[...]
20:39 Fast: Utrudniasz mu gre
20:39 Scix: Slucham?
20:39 Fast: wybijajac potwory dla low
20:39 Scix: On mi utrudnia
20:39 Scix: ja tu expie bo mam lagi
20:39 Sam Dobry: tylko ze nie wbijam sie na respa ;]
20:39 Scix: i looce sobie
[...]
20:39 Scix: perly
[...]

Jak dla mnie Fast jest [Cenzura - nie chce warna za 3 pkt :rolleyes:]. Jeżeli 2k lvl chce expić na draculach, to niech expi! Kto mu zabroni? A gdyby chciał sobie piece wylocić, to co?

BANA DLA FASTA, A JAMESA PRZYWRÓCIĆ, BO NIE BYŁ TAKI ZŁY xd

Killer3k
06-09-2010, 22:14
Dobrze ci tak. Dostałeś bana a teraz płacz ? Sam prosiłeś to dostałeś, trudno : (

Stoner
06-09-2010, 22:17
z tutorami jest jak z nauczycielami w szkole, jeden jest 'dobry' drugi 'lepszy' a trzeci jest 'zly'.
Po paru tematach nie wiem czy słusznie dostrzegam to, że Fast sie nie patyczkuje.
Jest bezpośredni i bez zbędnego pierdolenia odpowiada na pytania.
Razi was to?
Kiedyś exod był taki i jakoś miał szacunek, tylko Wy przyzwyczailiście się,
że Gm jest grzeczniutki i milutki jak Santano.
Koniec z tym Hołocie sie mówi prosto z mostu.

James
06-09-2010, 22:25
Jak dla mnie Fast jest [Cenzura - nie chce warna za 3 pkt :rolleyes:]. Jeżeli 2k lvl chce expić na draculach, to niech expi! Kto mu zabroni? A gdyby chciał sobie piece wylocić, to co?

BANA DLA FASTA, A JAMESA PRZYWRÓCIĆ, BO NIE BYŁ TAKI ZŁY xd

Ja już zostałem przywrócony :D

WSZYSTKIM TYM CO UWAŻAJĄ ŻE CHCIAŁEM BANA, UROCZYŚCIE OŚWIADCZAM ŻE GO NIE CHCIAŁEM, A JAK WAM TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ TO PROSZĘ SIĘ NIE WYPOWIADAĆ!
JAMES, SKORO JEST TUTOREM TO GO DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE! POWINIEN SOBIE RADZIĆ Z TAKIMI SYTUACJAMI, NIE? a JEŻELI SOBIE NIE RADZI TO BB!

Po części Cię rozumiem, ale to nie ja dałem tego bana i nie będę oceniać jego słuszności ze względu posiadanej pozycji.
Aczkolwiek uważam że MASZ prawo się odwoływać i prosić o sprawiedliwość, ale nie w tym temacie, bo tutaj to nic nie da :)

Fast
06-09-2010, 22:25
To sobie poradziłem i spełniłem Twoją prośbę :)
Tyle w temacie z mojej strony, zakładaj, bluzgaj jeżeli sprawi Ci to radość ;)

Devil murder v3
06-09-2010, 22:30
To sobie poradziłem i spełniłem Twoją prośbę :)
Tyle w temacie z mojej strony, zakładaj, bluzgaj jeżeli sprawi Ci to radość ;)

Heheszki, jesteś cwany, bo trzymasz się pod mamy cyckiem i myślisz, że mając tutora jesteś nietykalny? Mylisz się. Udowodnij nam (tudzież zrób coś przełomowego dla serwera), że jesteś warty zaufania, bo w chwili obecnej, ja mam dla Ciebie 0 szacunku.

Marcelllo
06-09-2010, 22:30
Co do sytuacji - ja nie miałem ale byłem u Skocia w wakacje i kolesie jeździli po nim "Rumun itp" to ten trochę niecenzuralnie się odezwał i oni nie dostali bana a Skocio dostał. Jaka to polityka? :D

Karpek
06-09-2010, 22:42
Według mnie Fast dobrze postąpił. Napisałeś, że chcesz bana to go dostałeś - proste.

bana nie chciałem
Naucz się czytać

Chyba jednak chciałeś. : /

.Vimpexx.
06-09-2010, 22:45
Fast nie będę się zniżał to twojego poziomu :(
"""""""" Napisał Fast Zobacz post
Może i bym spełnił ale nie mam takich uprawnień

Nie napisałeś, "skoro łamię" tylko prosiłeś o bana. Tyle w tym temacie z mojej strony.

Nie napisałem też proszę o bana! """"""
Jesteś człowieku śmieszny, a twoje argumenty żałosne!
Żądam przeprosin i un bana!

Aha, ale zniżyłeś się do poziomu Kosy.

@Topic

Dobrze, że dał bana = ]
Po co wybijasz low lvl potwory? ;]
A bana sam chciałeś, więc go masz = )

@Down

Dobra, ale nie stresuj się już, oki?
Za 2 dni będziesz mieć chara z powrotem, czy tam na ile bana dostałeś.

Aha
06-09-2010, 22:49

@Topic

Dobrze, że dał bana = ]

Po co, bo zbieram itemy :)
Pff to on mi wbił!
bana nie chciałem
Naucz się czytać :)
Ehe ja się nie stresuje, bo i tak bym nie grał, chodzi o sam fakt zochawania Fast'a Ja tu nie płacz o jakiegoś bana bo mam to w :)
Chciał pokazać jakim jest elo pro kozakiem i nikt mu nie może nic zrobić a tu zonk...
Zniżyłem się do poziomu kosy, możesz podać jakieś argumenty, rozwiń swoją wypowiedz :/

Patryk1551
06-09-2010, 23:05
Mózgi. Napisał wam kilka razy, że chodziło mu o to "jeżeli łamię regulamin to mnie zbanuj". No dobra bana dostał on twierdzi, że niesłusznego, a Fast, że słusznego. Powód bana to destruktywne zachowanie, a dokładnie za wbicie na respa[?????] Jeśli wbił się na respa, zapyskował ban słuszny, a jak był 1. i lootał coś tam to ban niesłuszny i Fast w takiej sytuacji powinien go przeprosić za pomyłkę, bo to nie chodzi już o to jaki on jest dobry, czy zły.

UraBura
06-09-2010, 23:43
Taaaa, Chciałeś bana to dostałeś dziecko. Fast jest dobrym tutorem, miałem z nimokazje rozmawiać i wiem, że jest ogarniety bardziej niż "aha" czy Scix.... Elos

Keszuwa
07-09-2010, 16:01
Fast dziwny tutor niby ogar a za taką błachostke potrafi bana wlepić, w sumie sam nie wiem co o tym myśleć napisz do Sananto.

Łukaaasz <3
07-09-2010, 16:04
Fast bardzo czesto daje nieprzemyslane bany, jak Scix chciał sobie wylocic czarne perły to co nie mógł robic tego na draculach? To jest chyba jakies dziwne....

Marcelllo
07-09-2010, 16:08
[...]
Nie napisałem też proszę o bana! """"""
Jesteś człowieku śmieszny, a twoje argumenty żałosne!
Żądam przeprosin i un bana!

[...]
Ehe ja się nie stresuje, bo i tak bym nie grał, chodzi o sam fakt zochawania Fast'a Ja tu nie płacz o jakiegoś bana bo mam to w :)
Chciał pokazać jakim jest elo pro kozakiem i nikt mu nie może nic zrobić a tu zonk...
Zniżyłem się do poziomu kosy, możesz podać jakieś argumenty, rozwiń swoją wypowiedz :/

No to się zdecyduj, czy płaczesz o unbana, czy może jednak masz to w :) ? Bo jakoś za bardzo Cię nie rozumiem... :) Raz płaczesz, a w następnym poście piszesz, że nie płaczesz.

.Xienus.
07-09-2010, 16:13
w regulaminie jest napisane ze wbijanie na respa jest karalne...
proste??
ban słuszny ogarku padajacy od 1,3k ek

Li$ek Von Lid3n
07-09-2010, 16:17
Mi sie ten Tutor nie podoba dlaczego? "Kiepie " <- powiedzialem do jakiegos tibijczyka a Tutor mi bana za zachowanie :/

HpX3
07-09-2010, 16:48
Jeśli wbiłeś sie temu gosciowi na respa powinieneś zgarnąć perma.
Jednak jeśli byłeś tam 1 to ban nie słuszny.

Założe sie że pierwsza opcja jest prawdziwa wiec ban słuszny

`diGiel <3
07-09-2010, 16:55
idz się popłacz ,że dostałeś bana na jakimś piperzonym piexelowatym swiecie,UHuhahuaahu.Rok szkolny się zaczął a ty zamiast brać się za matematyke w podstawówce to wydurniasz się ,że nie sprawiedliwie dostałes bana,chciałeś to go dostałes wiec nie wiem czemu. To tak jak bys podszedł do kumpla i prosil go aby ci zajebal kopa w tłuste dupsko a następnie poszedł do jego mamy i się poskarżył.

Azbestowy v.62.0
07-09-2010, 17:05
Poprostu nie umieją czytać ironii. Proste.

#Autor

Trza było gadać od samego początku, że zbierasz perły i nikomu nie przeszkadzasz, bo nigdzie nie jest napisane, że 9000lvl nie może bic dracul. Jak ci się nudzi to możesz tego co na ciebie doniósł zwyczajnie fragować.

#Fast

Beka

Domcio666
07-09-2010, 17:18
fast jest jaki jest niestety dal ci bana po prosiles o niego jak bys nie prosil napewno bys nie dostal ;>

1st R. Boonek
07-09-2010, 19:53
hahahahahah i dobrze ci tak :) Ja sie z tego bardzo ciesze i szkoda ze tylko na 20 lat dwulicu :] chciales bana dostales, temat do zamkniecia

Monkey 1.0
07-09-2010, 20:01

@Topic

Dobrze, że dał bana = ]

@Down

Dobra, ale nie stresuj się już, oki?
Za 2 dni będziesz mieć chara z powrotem, czy tam na ile bana dostałeś.

Ten ktory sam na 1k expil na drakulach ;)
@top
DZEJMS NA PREZYDENTA
FAST JEST WOLNY I NIECH UCIEKA

Adasik
07-09-2010, 20:14
Nie miałem styczności z tym tutorem, ale z tego co widzę ban nie był słuszny. Po co w ogóle Fast zaczynał konwersację ze Scixem skoro on sobie spokojnie expił? Nigdzie nie jest napisane, że nie może tam expić... Natomiast jeśli Scix wbijał się na respa to zwracam honor i powiem, że ban był słuszny.

W&^
07-09-2010, 20:31
Aha
Banned

po konwersacji z Zoltanem :) W której dałem mu do zrozumienia jakim jest płytkim i prostym człowiekiem.
Co do fasta, to już w ogóle szkoda klawiatury.
Cóż tak to jest jak głupcy dojdą do władzy.
Temat można zamknąć.