Zaloguj się

View Full Version : Ej, tych nowych manasów nie da sie na hotkeya wrzucic...

Stoner
07-09-2010, 18:17
To tak ma być, czy nie!
Wypowiadać sie...

#ViVuSek
Chodzi mi o to czy, zostawili to przez zaniedbanie czy pomyśleli sobie:
'a nie damy tego na hota, jak chcą mieć 1k many to niech ręką zasuwają.'

ViVuSeK
07-09-2010, 18:21
#UP
ŁAŁ :D
Ja niewiem czy jest konieczność wrzucenia manaska na uhy.
Tak dla propozycji dodaj sondę ,ponieważ moim zdaniem z takimi manaskami łatwiej by sie grało co jets kolejnym powodem dla bezsensownych hotkeys.
Osobiście nie mam zdania na ten temat.

Zarexoholik?
07-09-2010, 18:23
Skoro manasy są dostępne to powinna być możliwość dodania ich na hotkeye. Fakt, że nie można ich kupować u NPC, ale są!

Patryk1551
07-09-2010, 18:27
No i zrobić tak żeby się nie wylewały, bo jak bociłem z tymi manasami to mnie to bardzo wkurzało XD

lord max
07-09-2010, 18:34
#UP
ŁAŁ :D
Ja niewiem czy jest konieczność wrzucenia manaska na uhy.
Tak dla propozycji dodaj sondę ,ponieważ moim zdaniem z takimi manaskami łatwiej by sie grało co jets kolejnym powodem dla bezsensownych hotkeys.
Osobiście nie mam zdania na ten temat.

Dobry jesteś, ,,niewiem" ,,jets" a i jak chcesz wrzucać manaska na uhy? chyba na hota durniu, nie umiesz pisać, byle nabić posta.

Tak, jestem za dlaczego jeżeli jedne manasy są, to dlaczego nie te drugie?

Demon
07-09-2010, 18:35
Skoro manasy są dostępne to powinna być możliwość dodania ich na hotkeye. Fakt, że nie można ich kupować u NPC, ale są!

dokladnie...

_topic
sami tego chcieliscie :)!

Lettis
07-09-2010, 18:36
Jakby to było konieczne ;)
Jestem na tak ,stworzyli te manasy i może zapomnieli o czymś,małe niedociagnięcie przy końcówce update.
Wątpie by ktoś typu Santano się tu wypowiedział ,ewentualnie Scoop.

Keszuwa
07-09-2010, 18:43
Napisz dzieki komu to odkryłes drogi stonerze ;D Według mnie powinni to na hota dać to wtedy bym kupił od Ciebie.

Stoner
07-09-2010, 18:46
Napisz dzieki komu to odkryłes drogi stonerze ;D Według mnie powinni to na hota dać to wtedy bym kupił od Ciebie.

No dzięki Tobie drogi Keszuwa xD- nie wiem jak odmienić ;D

@Top
Niech to wprowadzą na hota, bo nikt nie chce tego ode mnie kupić...
Jak jakiś ktoś z obsługi coś do tego tematu to proszę przenieść to Propozycji i dodać sondę.

Marcelllo
07-09-2010, 18:52
Szczerze? Hoty miały zmniejszyć ilość botów lecz skutek był taki, że zmniejszyły wykrywalność ;) Tutorzy nawet tego nie sprawdzają... Bo najprawdopodobniej nikt im nie wytłumaczył jak to mają robić ;s

I tak już są napisane boty które używają tych niebieskich manasów ;s

Azbestowy v.62.0
07-09-2010, 18:55
Nawet jeśli, to i tak mało kto tego w ogóle używa. Jakoś jak przeglądam dział screeny, to nie widzę, żeby ludzie się tym leczyli. Być może brak możliwości wrzucenia tego na hota był przemyślany "chcesz więcej many to machaj ręką". Ewentualnie nie chcieli wprowadzać zamieszania związanego z kolejnym hotem.

Morfeuxsz
07-09-2010, 19:33
No tak skoro już je dodali, to powinny według mnie znaleźć się na hotkey'u.

.:Kicu:.
07-09-2010, 19:42
Nie bo oni pewnie zapomnieli xD dodac albo chceli zebysmy sie pomeczyli;p xDXD

Akazoo
07-09-2010, 20:12
No nie da sie ich wrzucić bo są inne.. o innym id.

Neko^
07-09-2010, 20:17
Bardzo dobrze ,ze nie mozna bo daja one 1K many na mniejszym lvl utamka da sie wymanasowac od jakiegokolwiek potwora badz w pvp. Ofc na mniejszym lvl !!

Dark Devorious
07-09-2010, 20:31
@up Ej, kolego, kto na mniejszym poziomie, będzie manasował się tymi manasami ? ;/

Heh, administracja to jednak jest zajebista :D

Joogi
07-09-2010, 20:38
Po prostu maly szczegol, lepiej byloby napisac pw do Mortiisa/kogos z ekipy. Jak bedzie czas na obejrzenie tematu, to to poprawia ; )

Delorian17
07-09-2010, 22:37
Od początku nie można było i to jest wg. mnie celowe.
Zadałem kiedyś Gmowi pytanie i powiedział że nie ma i nie będzie ich na hocie;)