View Full Version : Hotkeys
zielony kwadracik.,
07-09-2010, 22:58
Administracja twierdzi, ze przed wprowadzeniem uha, manasa itp. na hota bylo duzo banow za marco/bot a teraz jest ich mniej. I z tego powodu ze jest mniej banow administracja nie chce wycofac uha z hota. Wiec wpadlem na pomysl aby wycofac uha, manasa i reszte z hotow i za jakiegokolwiek bana za bota odrazu dawac delete. ;)
troche od boonka pozyczylem z tym delete ;D
Wtedy botow tez bylo mniej poniewaz juz taki 2k ek nie bedzie uzywal bota bo jak go zlapie ktos to odrazu delete i postac w piz#@@ ;DD
A wydaje mi sie ze wiekszosc graczy chcialby zeby hoty zostaly wycofane. ;)
Wypowiadac sie.
Patryk1551
07-09-2010, 23:13
Hmm jeśli dawać delete za boty to nie usuwać hotów. Fakt hoty sux, ale to było by bez sensu jak wprowadzili hoty to mogą jeszcze dać tego delete za botam a nie że wprowadzili hoty nagle usunęli i delete za bota XD Z resztą jednostki grały bez bota.
Adherent
07-09-2010, 23:17
Bezsens.
Temat był poruszany. Wybacz ale powinni go zamknąć.
Delete za bota? Od razu? Hmmm... Ciekawe co będzie jak nie masz bota tylko np. zawias neta i uhniesz, manafniesz i czar strzelisz na raz po zawiasie i nagle Admin orzeknie: Delete! A Ty swoje 2k wbijałeś 2 lata to co??
Dziękuję, pozdrawiam i do widzenia :)
zielony kwadracik.,
07-09-2010, 23:24
o np. zawias neta i uhniesz, manafniesz i czar strzelisz na raz po zawiasie i nagle Jak masz 'zawias' neta to tylko Ty go widzisz a GM ma swojego neta i widzi jak normalnie grasz -.-
Również jestem zwolennikiem usunięcia hotów, ale niektóre bany są niesłuszne i ktoś może dostać delete za free i dopiero będzie płacz...
@Top
Tak.
Zarexoholik?
08-09-2010, 00:30
Zacznijmy od tego, że taki 2k ek nie musi używać botów, a taki 2k ms musi. Jestem na NIE, bo administracja może dać free delete i będzie tylko niepotrzebny płacz. Jest dobrze tak jak jest.
Adherent
08-09-2010, 00:51
Jak masz 'zawias' neta to tylko Ty go widzisz a GM ma swojego neta i widzi jak normalnie grasz -.-
Niestety kwadracik mylisz się i to bardzo!
Zawias neta powoduje zawias postaci i to jest proste jak drut, że jak masz taki zawias to przez chwilę "nie ma Cię na serwerze" a jak wracasz to czynności wykonane w trakcie zawiasu powtarzają się tyle razy ile je wykonałeś w tym samym czasie.
Miałem nie raz taki zawias to wiem!
Dareluss v0.5
08-09-2010, 07:37
tak , napewno to zmniejszy ilosc botow.
Taak kurde wy to macie chyba najebane w glowach .... Nie bd delatow wiec po co zakladacie te tematy tak zmienszy to ilosc botow na serwie ale tylko dlatego ze ten co uzywa bd uzywal i dostanie delate ... i z 200 os zrobi sie 50 ....
Jestem na nie
@up
Bo się boisz, że delete dostaniesz bocie. : (
#topic
Obojętne mi to w sumie... :)
Powiem tak, przed hotami napier*alalem myszką jak maszynka, dopiero potem kolega dal mi wosso.
Jest mi to obojętne, bo jestem przyzwyczajony do uhow na przycisku, a do formy będzie mi ciężko wrócić.
Ja jestem na tak, ale lepszym rozwiązaniem byłoby dodanie czaru leczącego o takiej samej sile jak uh teraz dla EKa, zniesienie UHa z hotkeya i przywrócenie dawnej siły uha.
Czar byłby tylko po to, aby bylo widać czy ktoś ma bota czy nie, bo w sytuacji drugiego uha będzie to niewykrywalne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.