Habemus Papam
10-09-2010, 15:36
Premiera: 1 październik 2010
Długo oczekiwana płyta Pezet/Małolat - Dziś W Moim Mieście będzie miała premierę 1 października, już niebawem zaprezentujemy okładkę do której zdjęcia zostały zrobione, oraz teledysku do singla "Dziś w moim mieście". Gościnnie Grizzlee z East West Rockers!, który jest aktualnie kręcony. Płyta ukaże się nakładem KOKA BEATS we współpracy z Fonografiką. Na płycie będzie można usłyszeć następujących gości: Molesta Ewenement, Małpa, Fabri Fibra, Diox, Grizzlee, Vnm. Muzykę na płycie wyprodukowali m.in.: Donatan, The Returners, Czarny (HiFi Banda). Również jesienią fani Pezeta mogą się spodziewać reedycji Muzyki Klasycznej, Poważnej i Rozrywkowej.
Tracklista płyty:
01. Pezet/Małolat Intro
02. Zaalarmuj
03. Dziś W Moim Mieście (feat. Grizzlee)
04. Jestem Sam
05. Nagapiłem Się (feat. Małpa (II))
06. Gdzie Byśmy Dziś Byli
07. Koka (feat. VNM)
08. Co By To Zmieniło (feat. Molesta/Ewenement, Grizzlee)
09. Dopamina
10. Hip Hop Robi Dla Mnie (feat. Fabri Fibra)
11. Odkąd Ostatnio Gadaliśmy (feat. Diox)
12. Tak Łatwo Było
13. Chciałbym Uciec Stąd Outro
Ogólnie czekam na tą płytę i mam nadzieje, że się nie zawiodę.
Długo oczekiwana płyta Pezet/Małolat - Dziś W Moim Mieście będzie miała premierę 1 października, już niebawem zaprezentujemy okładkę do której zdjęcia zostały zrobione, oraz teledysku do singla "Dziś w moim mieście". Gościnnie Grizzlee z East West Rockers!, który jest aktualnie kręcony. Płyta ukaże się nakładem KOKA BEATS we współpracy z Fonografiką. Na płycie będzie można usłyszeć następujących gości: Molesta Ewenement, Małpa, Fabri Fibra, Diox, Grizzlee, Vnm. Muzykę na płycie wyprodukowali m.in.: Donatan, The Returners, Czarny (HiFi Banda). Również jesienią fani Pezeta mogą się spodziewać reedycji Muzyki Klasycznej, Poważnej i Rozrywkowej.
Tracklista płyty:
01. Pezet/Małolat Intro
02. Zaalarmuj
03. Dziś W Moim Mieście (feat. Grizzlee)
04. Jestem Sam
05. Nagapiłem Się (feat. Małpa (II))
06. Gdzie Byśmy Dziś Byli
07. Koka (feat. VNM)
08. Co By To Zmieniło (feat. Molesta/Ewenement, Grizzlee)
09. Dopamina
10. Hip Hop Robi Dla Mnie (feat. Fabri Fibra)
11. Odkąd Ostatnio Gadaliśmy (feat. Diox)
12. Tak Łatwo Było
13. Chciałbym Uciec Stąd Outro
Ogólnie czekam na tą płytę i mam nadzieje, że się nie zawiodę.