View Full Version : Speedhack powinien by? za to delete !!
Co raz więcej mniejszych leveli wykorzystuje trick z klikaniem ppm co im pozwala expienie na lepszych potworach moim zdaniem wykorzystywanie tego błędu powinno kończyć się delete i tak dużo osób korzysta z programu dzięki któremu nie muszą nic klikać więc speedhack powinien być traktowany jak macro boty.... Postanowiłem napisać ten post gdyż dziś zostałem sprowokany przez 250 ek którego nie mogłem dogonić na 600lv wbił mi na respa na orsh cod i biegał jak szalony... oczywiście kiedy ja pisałem reporta na niego nikt mi nie odpisał kiedy ja zaczęłem używać ppm pojawil się Caav i mnie obdarzył banem na 10 dni super sprawiedliwość!!!
oczywiście kiedy ja pisałem reporta na niego nikt mi nie odpisał kiedy ja zaczęłem używać ppm pojawil się Caav i mnie obdarzył banem na 10 dni super sprawiedliwość!!!
Skoro wiesz, że to jest karalne, to powinieneś czekać na odpowiedź, a nie samemu oszukiwać. Bądź cierpliwy z następnym raportem. Oczekujecie, że każdy tutor siedzi 24/7 i tylko czeka, aż raport wyślecie?
Nom, najlepiej żeby delete było za każde złamanie regulaminu.
Ogarnij się żałosny typie.
To ty się ogarnij dla Ciebie najlepiej by było jak administracja w ogóle by zlewała na takie rzeczy a ty byś mógł sobie postawić bota na noc szkoda mi takich ludzi ;/
Woder (: !
10-09-2010, 22:51
Gdyby karac za takie rzeczy 1 na apo bylby jakis 200lvl.
tak tylko co raz więcej tych niedociągnięć dochodzi a wy za każdym razem macie te same wytłumaczenie że na serwrerze nikt by nie grał kiedyś nie było możliwości biegania na speedhacku aż tak a teraz każdy biega z tym gównem i okazuję się że jednak szybkość nie zależy od levela a kiedy byłby delete za speedhacka dużo osób by z tego typu wspomagania nie korzystało -.-
Kapitan Alkohol.
10-09-2010, 23:00
Może nie delete, ale dość długi ban (jakieś 2 miechy). Machnąłem się i zaznaczyłem za :S
Jestem przeciw delete za Sh, jestem za wprowadzeniem ok 2 miesięcznego bana za to.
Już wypowiedź kapitana mi się o wiele bardziej spodobała niż poprzedników :) Zgodziłbym się na 2 miesięczny ban za to ale jeżeli wykroczenie by się powtórzyło ban byłby zwiększony.
SH w bocie czy ppm?
Ten ppm to błąd klienta ;cc czy coś więc to nie bot, a jak ktoś używa np. bt to jak odróżnić czy to bot czy po prostu ppm?
Nie powinno być nawet bana za ppm (: Takie moje zdanie.
#Na nie.
Pozdrawiam.
Zarexoholik?
10-09-2010, 23:35
To o co ci w ogóle chodzi typku? O ppm czy speed hacka... Moim zdaniem za speed hacka typu bic trainer, czy blackd powinien być ban, ale za ppm nie. Przecież to nie jest wykorzystywanie błędu tylko atutu gry! ;S
A do pana up jak nie grasz na 8.42 to sie nie wypowiadaj ;)
To jest serwer 7.6 bezmózgu?
Jak najbardziej jestem na tak. Wkurza to w pvp jak ktoś ci spiernicza, a ty go dogonić nie potrafisz i jeszcze cie wyśmiewa, że go zabić na potrafisz xd
Jako, że jest to świadome wykorzystywanie błędów gry to ban powinien być od razu i na dość długi okres.
Lesny Ludek
11-09-2010, 11:27
Hhaahha delete za błąd gry? Ogarnij... po prostu ty dostałeś bana a reszta ma mieć delete? Żal ciebie , na nie
Co raz więcej mniejszych leveli wykorzystuje trick z klikaniem ppm co im pozwala expienie na lepszych potworach moim zdaniem wykorzystywanie tego błędu powinno kończyć się delete i tak dużo osób korzysta z programu dzięki któremu nie muszą nic klikać więc speedhack powinien być traktowany jak macro boty.... Postanowiłem napisać ten post gdyż dziś zostałem sprowokany przez 250 ek którego nie mogłem dogonić na 600lv wbił mi na respa na orsh cod i biegał jak szalony... oczywiście kiedy ja pisałem reporta na niego nikt mi nie odpisał kiedy ja zaczęłem używać ppm pojawil się Caav i mnie obdarzył banem na 10 dni super sprawiedliwość!!!
Dziwi mnie że to własnie TY zakładasz ten temat.
[05/09/2010 01:10] James -> Toxic was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry.
[10/09/2010 19:52] Caav -> Toxic was banished because of Swiadome wykorzystywanie slabosci gry.
Co do tematu, jestem na nie. Skoro za zwykłe boty nie ma delete to za speedhacka też nie będzie. Chcecie, to sobie go używajcie, ale musicie liczyć się z tym że łatwo to wyłapać i zbanować delikwenta :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.