Zaloguj się

View Full Version : mozliwosc usuwania trainerow/dp itp z domkow

Savater
11-09-2010, 11:41
Witam. Wpadlem na taki pomysl aby byla mozliwosc usuwania trainerow/dp itp. z domkow, za polowe ceny np. x kupil trainy do domku za 50kcc y kupil domek z trainem ale nie chce traina i prosi tygrysa zeby je usunal, tygrys usuwa train i daje polowe ceny traina. co wy na to?

James
11-09-2010, 11:45
Jak nie chce to niech nie kupuje domków z już wbudowanymi trainerami/dp.

Po co ta funkcja? Tylko zamieszanie się robi i przysparza nową pracę Tygrysowi.
Moim zdaniem to bez sensu.

KaZeK
11-09-2010, 11:48
Jestem na nie.

Jak kupujesz coś w Ikea i kilku miesiącach Ci się znudzi to oddasz im to i zwrócą Ci połowę ceny? Może Tygrys usuwać ale nie dawać za to połowy wartości treinera/depo.

Domcio666
11-09-2010, 12:11
oczywiscie ze nie ;< poniewaz po paru miesiacach nie bedzie zadnego domku z trainerem ani z dp jestem na nie

Stoner
11-09-2010, 12:28
Nie, to mi się nie podoba.
Co z tego, że zrobicie z tibii simsy?!
Nic pożytecznego...

Adasik
11-09-2010, 12:40
Jestem na nie. Kupując sobie domek i chcąc tam trainera daję zlecenie tygrysowi i robi mi to. A później chcąc sprzedać domek sprzedaję go z trainerem albo w ogóle nie sprzedaję. Tygrys nie powinien tknąć palcem w usuwaniu trainerów, bo nie po to je wstawiał. Dorabianie trainerów zmniejsza ilość kasy na serwerze więc nie ma podstaw, żeby administracja chociaż część z tego ci oddała.

.Xienus.
11-09-2010, 12:46
Jestem na nie. Kupując sobie domek i chcąc tam trainera daję zlecenie tygrysowi i robi mi to. A później chcąc sprzedać domek sprzedaję go z trainerem albo w ogóle nie sprzedaję. Tygrys nie powinien tknąć palcem w usuwaniu trainerów, bo nie po to je wstawiał. Dorabianie trainerów zmniejsza ilość kasy na serwerze więc nie ma podstaw, żeby administracja chociaż część z tego ci oddała.

ale gdyby koszt usunięcia traina wynosił polowe ceny kupna traina??

np dzisiaj kupuje trainera za 50kcc
a jutro sellam domek i jak ktoś nie chce traina płaci 25kcc i tygrys go usuwa

Kapitan Alkohol.
11-09-2010, 13:00
Moim zdaniem to przesada że w ogóle można ot tak dokupić sobie jakieś dodatki do domku, w niektórych ani to nie jest użyteczne, ani jakoś fajnie nie wygląda. Natomiast wracając do propozycji z tego tematu - jestem na nie, widzę że masz spore problemy z tymi trainami bo to już Twój 2 albo 3 temat o takeij tematyce, do tego Ty chyba masz villę (gdzieś to pisałeś i przeczytałem), a w villach trainery były od zawsze i raczej nikt Ci z villi trainera nie usunie. Zresztą jeżeli Tygrys zabrał komuś te 100kcc na trainer, on sprzedał Ci domek, a Ty jeszcze masz za tą kase dostawać ? Coś nie bardzo. Tak więc jak już napisałem - jestem na nie ;)

Heaven
11-09-2010, 13:18
Jestem na nie. Pomysł ten został wprowadzony do zmniejszania ilości pieniędzy na OTS a nie do jej zwiększenia -.-

GrubyLolo
11-09-2010, 13:26
oczywiscie ze nie ;< poniewaz po paru miesiacach nie bedzie zadnego domku z trainerem ani z dp jestem na nie

Taa,albo za jakiś czas wszystkie domki będa miały trainy/depo i inne duperele z odpustu.

1st R. Boonek
11-09-2010, 13:29
Jestem na tak, ale co za idiota bedzie chcial usunac trainera z domku i jeszcze za to placic? Xd

ARMEDIS
11-09-2010, 13:47
Jestem na tak np trainer kosztuje 50kcc a usuwając trainer tygrys płaci 25kcc jeżeli takie coś by było to naprawdę kasy na serwerze by ubywało :P

Marcelllo
11-09-2010, 14:16
Jestem na nie. Jak już kupujesz coś, to kupuj z głową ;) Osobiście widziałem kilka domków z trainerami których cena nie osiągała połowy ceny trainera więc pewnie chciałbyś zarobić.

Joogi
11-09-2010, 14:23
Jestem na nie, kup sobie normalny domek bez trainow jak Ci sa niepotrzebne. Przeciez z trainem lepiej o wiele to po co likwidowac i za to jeszcze placic? Nienormalne ;D

Zark
11-09-2010, 14:43
Jestem na nie. Po co go likwidować? Przez to staje się 'oryginalny' ^^

#Na nie.

Pokémon
11-09-2010, 14:47
Zaznaczyłem tak ale jestem na nie bo źle przeczytałem. Myślałem że za usunięcie ty masz zapłacic xd
Ofc NIE

Zarexoholik?
11-09-2010, 17:01
Ogarnij się. Skoro jest zrobione to teraz Tygrys ma to usuwać? Nie po to tracił czas na zrobienie tych udogodnień by teraz tracić czas na ich usuwanie. Żałosne. Zgadnij za czym jestem: nie/tak.

.Vimpexx.
11-09-2010, 17:26
Jestem na Nie, jeżeli kupujesz domek z czymś co było 'dorabiane', to raczej wiesz jak wygląda, jeżeli Ci się nie podoba, to nie kupuj, a jeżeli dorobiłeś sobie sam, to wiesz, że potem już to zostanie = ]

Taki se pazdzioszek v1.01
11-09-2010, 19:05
Zaznaczyłem tak ale jestem na nie bo źle przeczytałem. Myślałem że za usunięcie ty masz zapłacic xd
Ofc NIE taka sama sytuacja jak u Pokemona xd

Knight Lukas
11-09-2010, 20:01
Nie, według mnie to dodatkowa praca mapera z waszego kaprysu. Nie chcesz traina nie kupuj domku z nim.

Akka
11-09-2010, 20:50
Ja osobiście uważam, że jest dobry pomysł, ponieważ jeżeli podoba mu się jakiś domek i nie życzy sobie, aby stał w nim trainer lub inna ozdoba, powinien miec do tego prawo.

#Lordzik#
12-09-2010, 09:59
Jestem na nie. Komu przeszkadza depo/ trainer w domku? -.-

Savater ofc. tylko tobie. Dla ciebie jest chorym to, że ek bije za mało z e maxa! Z tym to już dojebałeś.

Farrah
12-09-2010, 10:21
Moim zdaniem to przesada że w ogóle można ot tak dokupić sobie jakieś dodatki do domku, w niektórych ani to nie jest użyteczne, ani jakoś fajnie nie wygląda. Natomiast wracając do propozycji z tego tematu - jestem na nie, widzę że masz spore problemy z tymi trainami bo to już Twój 2 albo 3 temat o takeij tematyce, do tego Ty chyba masz villę (gdzieś to pisałeś i przeczytałem), a w villach trainery były od zawsze i raczej nikt Ci z villi trainera nie usunie. Zresztą jeżeli Tygrys zabrał komuś te 100kcc na trainer, on sprzedał Ci domek, a Ty jeszcze masz za tą kase dostawać ? Coś nie bardzo. Tak więc jak już napisałem - jestem na nie ;)

co nie ? zoabcz moje zwierzaczki !
@@
pomysl bez sensu

Kierownik
12-09-2010, 11:34
Może jeszcze możliwość usuwania ścian, bo ta się nie podoba? Jestem na nie, nie chcesz to nie kupuj trainera/depo.

Alojzy Bąbel
12-09-2010, 12:45
Jestem za, skoro można kupic, to czemu nie mozna by tego usunac?

Akazoo
12-09-2010, 15:04
@up
Popieram gostka.
Również uważam ze jeżeli mozna kupić to powinna być możliwość usunięcia.