View Full Version : Acodin Tabletki
siema brał ktoś je z was.?
jak bral to powiedzcie jak sie po nich szuliscie bo ja jutro biore chyba 7 i chce poznac wasza opinie
czytalem na forach zeby nie zaduzo na pierwszy raz mojego kolegi siotra wczaj brala 7 dzis 14 i zyje
cena to ok. 6zl
sztuk jest 30
@znacie jescze jakies tabletki po których jest podobna faza?
@edit
jeśli macie hejtowac jak ci panowie nizej to nie pisz nic
nie jestem narkomanem chce tylko sprobowac!
⊕ Cineczeq ⊕
11-09-2010, 22:57
Kolejni ***** forumowi narkomani.
Już z Crayonem wkraczamy.
Down:
Narkoman, lekoman - wiele określeń na głupotę.
spoko jak narkotykiem okreslasz to co daja w aptece ;]
W niektórych stanach w USA kupisz marihuanę w aptece.
Morfinę - narkotyk też kupisz w aptece. Jest miliard narkotyków dostępnych w aptece, które pomagają w leczeniu.
Trikol <3
11-09-2010, 22:59
Bierz od razu 30 bo lepiej miec dobra banie po 30 niz po 15 i zebys nie wiedzial czy masz banie czy nie.Strasznie dlugo wchodzi okolo 2-3h , wiec sie nie dziw.Popij to piwem najlepiej.Jak sie boisz to nie bierz bo sie obsrasz ;>
ps.
napisz mi potem jak bylo ; o
@cineq.
to sie lekomania nazywa ;>
spoko jak narkotykiem okreslasz to co daja w aptece ;]
*Esende Mylffon*
11-09-2010, 23:05
Osobiscie nie, ale kumpli pilnowalem jak zjedli po paczce. Z obserwacji wynika, ze ciagle sie jest na oriencie, chore filmy, obraz sie pomniejsza w oczach, jak sie polozyli na trawie to widzieli latajace litery "X" na niebie xd
Kurna, przez takich głupich bałwanów jak Ty niektóre panie aptekarki nie chcą mi sprzedawać tego jakże dobrego preparatu na kaszel.
Po Acodinie możesz dostać drgawek, senności, zawrotów głowy, bólu żołądka, wysypki, skurczu oskrzeli(nieprzyjemne, czujesz się jakbyś dostał z buta w pysk i w klatę), wymioty, zaparcia. Nie wspominam o głębszej wysypce w postaci plamek na całym ciele.
Zamiast rozpoznawczo brać siedem tabletek, wpierdol od razu całą paczkę, jednego debila mniej.
@znacie jescze jakies tabletki po których jest podobna faza?
Tussidex, kupisz też 30 tabletek, polecam połykać na przemian z Acodinem i zagryzać Gripexem Max
A mamrotanie typu "chce tylko spróbować nie jestem narkomanem" to czysta głupota. Wszystkie ćpunki tak zaczynały. Bierz śmiało, skończysz albo w szpitalu, albo w dupie, zasypany ziemią, a informacja, że tu jesteś będzie przyczepiona do krzyżyka :)
Pozdrawiam, Krajon
@down
To bierz, w sumie - twoje życie, twoje decyzje. Nikt Ci nie zabrania bycia ułomem.
BTW. znam fajną rzecz. Musisz ogrzać węglan potasu z tlenkiem węgla i amoniakiem(3CO + 2NH3 + K2CO3 → 2KCN + 2H2O + H2 + 2CO2). Wytworzysz taki biały proszek, wygląda jak cukier. Dobra faza po tym jest, serio, polecam!
dobra hejtery i tak jutro biore ;d ale nie cala paczke tylko 7 lub 8 ;) pozdro moznaclose temat
@edit
a znacie podobne tabletki ?
Trikol <3
11-09-2010, 23:24
Kurna, przez takich głupich bałwanów jak Ty niektóre panie aptekarki nie chcą mi sprzedawać tego jakże dobrego preparatu na kaszel.
Po Acodinie możesz dostać drgawek, senności, zawrotów głowy, bólu żołądka, wysypki, skurczu oskrzeli(nieprzyjemne, czujesz się jakbyś dostał z buta w pysk i w klatę), wymioty, zaparcia. Nie wspominam o głębszej wysypce w postaci plamek na całym ciele.
Zamiast rozpoznawczo brać siedem tabletek, wpierdol od razu całą paczkę, jednego debila mniej.
Tussidex, kupisz też 30 tabletek, polecam połykać na przemian z Acodinem i zagryzać Gripexem Max
A mamrotanie typu "chce tylko spróbować nie jestem narkomanem" to czysta głupota. Wszystkie ćpunki tak zaczynały. Bierz śmiało, skończysz albo w szpitalu, albo w dupie, zasypany ziemią, a informacja, że tu jesteś będzie przyczepiona do krzyżyka :)
Pozdrawiam, Krajon
@down
To bierz, w sumie - twoje życie, twoje decyzje. Nikt Ci nie zabrania bycia ułomem.
BTW. znam fajną rzecz. Musisz ogrzać węglan potasu z tlenkiem węgla i amoniakiem(3CO + 2NH3 + K2CO3 → 2KCN + 2H2O + H2 + 2CO2). Wytworzysz taki biały proszek, wygląda jak cukier. Dobra faza po tym jest, serio, polecam!
boze crayon przestan , na pewno nie wyladuje w szpitalu po 30 i nie pierdol...
@autor.
nie bierz 7/8 bo az szkoda sie truc tymi 7 i tak nie bedziesz mial bani zapewniam cie ;] co najmniej 15 ;]
@down.
po 1 nie wciagnalem
po 2 zjadlem
po 3 nie 43 tylko 28
Po za tym jego zycie se wpierdoli bo lubi faze , ty lubisz jak kretyn przed kompem przesiadywac i wypierdalac na forum durnoty o narkotykach , o ktorych masz gowniane pojecie i nikt sie nie czepia.I cpunem bedzie jak bedzie jadl jak pojebany , ja zjadlem se raz i juz nie tyklem.I jak wypierdolisz bzdeta ,ze jestem cpunem to osikam monitor.I cie kurva znajde w tych piekarach slaskich bo mam nie daleko (Grodziec) i ci w dupe cala paczke wloze xD
@down.
skad ty masz takie tezy ,ze wezme drugi raz? :O bralem rok temu i juz nawet nie widzialem paczki na oczy , wiec nie wyjezdzaj mi z takimi tekstami... samego zielska juz sie nie tyknalem z 2 miechy, pixy jadlem tylko raz do tego takie slabe ,w ciagu tych dwoch lat fete wzialem tylko moze 5 razy i co?nie widze tu zadnego cpania? z dragami mam stycznosc prawie 2 lata i jakos biore sporadycznie... jest u mnie pare takich co maja stycznosc rok i jaraja albo wciagaja fete jak pojebani.wole sie wodki napic , impreze z kolegami zrobic i sie dobrze zabawic.i prosze cie nie wypierdalaj mi tu z tekstami ,ze cpunem jestem bo az zal dupe sciska. gadasz ,ze kazdy sie uzaleznia tak samo... gowno prawda, to zalezy od psychiki.grozby? gdzie ci groze? :O ironia to byla , a ten z paragrafami wyjezdza haha nie nie moge XD
gowno o mnie wiesz , a bez podstawnie wypierdalasz takie tezy ;)
@Up
Wciągnięcie było użyte jako wessanie je otworem gębowym, ale widać że już masz niewielkie ubytki w głowie przez te 28 tabletek i nie dostrzegasz tak prostej przenośni. Jesteś prawie taki sam jak ćpunki, które robią to często. Niewiele Ci brakuje, bo już jeden krok zrobiłeś. Kiedyś znowu zrobisz drugi, potem trzeci, czwarty. I staniesz się taki jak reszta. Ta, jego życie, ale jak wyląduje w szpitalu przez swoją durnotę to państwo(ja) będę go utrzymywać, żeby sobie pożył. Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Lubi fazę? To zapraszam na Karb po 19:00, albo na Batorego z szalikiem Górnika. Dostanie bombe w pysk to będzie mieć taką fazę, że żadnym 'odurzaczem' tego nie przebije.
A Twoja teza, że piszę durnoty na temat narkotyków jest BEZ SENSU. Nie masz stosownych argumentów. Przede wszystkim - pokaż mi te idiotyzmy, które prawię, a potem się udzielaj. W temacie o marihuanie nikt nie zdołał mi odpowiedzieć na proste pytanie, ale już się do tego przyzwyczaiłem, że ludzie zjarani mają problemy z pamięcią krótkotrwałą i po prostu zapomnieli.
A strasznie mnie, że mnie znajdziesz w Piekarach jest akurat Twoją głupotą, bo na takie groźby są odpowiednie paragrafy. Zamiast rzucać bezpodstawne oskarżenia na temat mojej niekompetencji, poszukaj argumentów i zacznij MYŚLEĆ. Z góry dzięki.
boze crayon przestan , na pewno mu sie to nie stanie po 30...
Bo ty wciągnąłeś 43 i też nic nie miałeś, nie?
Każdy organizm jest inny, niektórzy wypiją 2 piwa i mają banie, niektórych po 5 nic nie rusza. Równie dobrze, ten idiota może być uczulony na jeden ze składników Acodinu, weźmie jedną i umrze.
Najlepiej żeby wpieprzył całą paczke, problem z głowy
Nie ważne ile weźmie, jeśli zrobi to dla czystej przyjemności 'żeby se odlecieć', jest ćpunem, zwykłym, podrzędnym ścierniskiem. Niczym się nie będzie różnić od 'starych wyjadaczy'.
@down
Ta, dwie-trzy tabletki na CAŁY dzień. Nie na raz. Acodin jest dobry jak masz mocny kaszel oskrzelowy, albo kaszlesz z powodu podrażnienia płuc/oskrzeli przez jakieś substancje(nawdychałeś się jakiejś trucizny i ci zaatakowało układ oddechowy). Ja raz brałem przy normalnym kaszlu, kiedy nic mi innego nie pomogło i przestało po kilku dniach. Lek dobry, tak samo jak Strepsils Intensive na gardło. Drogi jak cholera, ale wart swojej ceny : D
Devil murder v3
11-09-2010, 23:32
Ta, nie mam co robić, tylko tyrać sobie wątrobę. Nie brałem i nie będę brał, chyba, że będę mieć kaszel (takie jest tego zastosowanie w końcu, no nie? xd)
Napisz jeszcze czy bierzesz to jutro na 100%, to usunę temat żeby kolejnemu "mondremu" taki idiotyzm nie przyszedł do głowy, przy okazji usunę Ci konto na forum bo jak zjesz 15 tabletek to już Ci nie będzie potrzebne.
Zarexoholik?
12-09-2010, 00:31
Moi kumple to kupowali i się tym 'zabawiali' - totalny debilizm. Czego to idioci nie wymyślą by czuś 'odlot'.
Kumpel wziął ponad 20 i zamiast kasjerki w kerfurze widział wieloryba.
Kapitan Alkohol.
12-09-2010, 00:33
przy okazji usunę Ci konto na forum bo jak zjesz 15 tabletek to już Ci nie będzie potrzebne.
Nie koniecznie, kumple brali po 20-23 i mieli tylko faze przez 2 dni, ale potem żyli, podobno po wzięciu ok 40 trafia się do szpitala XD
Oczywiście Cineq musiał wyjechać ze swoim - NARKOMANI. Człowieku trzeba próbowac różnych rzeczy, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, a Ty wszystko hejtujesz, czy kiedy nie miałeś jeszcze 18 lat (w profilu masz 18 i przyjmijmy to) i ktoś częstował Cię piwem albo papierosem to mówiłeś - nie bo to zakazane dla ludzi w moim wieku ? Czy jak twoi kumple jarali trawkę krzyczałeś narkomani ? Jesteś poryty człowieku : o
#top
Osobiście nie brałem tego, bo osłuchałem się o tym jakie fazy po tym odchodzą, czujesz coś ala zanik mięśni, masz takie odloty ze np stoisz na balkonie i myślisz 'o skocze sobie'. Koleś był u siebie w domu jak najadł się akodinu i gadał 'o kur** gdzie oni mnie wywieźli'. Radzę Ci nie brać tego bo nie wiadomo jaki masz organizm, niektórzy po tym lądowali w szpitalu + jak najesz się za dużo to na następny dzień wszystko Cie boli etc.
#down
Nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję bo widzę że jeżeli ktoś ma inne poglądy niż Ty jest zaraz hejtowany. To tyle - zgrywaj dalej mądrale na internetowym forum. Elo.
⊕ Cineczeq ⊕
12-09-2010, 00:40
Oczywiście Cineq musiał wyjechać ze swoim - NARKOMANI.
Musiałem. : /
Człowieku trzeba próbowac różnych rzeczy, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, a Ty wszystko hejtujesz,
Zgadzam się, zacznij swoją przygodę z próbowaniem od gówna.
czy kiedy nie miałeś jeszcze 18 lat (w profilu masz 18 i przyjmijmy to) i ktoś częstował Cię piwem albo papierosem to mówiłeś - nie bo to zakazane dla ludzi w moim wieku ?
Papierosów nie palę, są zbyt szkodliwe. Z ekonomicznego i światopoglądowego punktu widzenia nie wybaczyłbym bym sobie leczenie się na raka płuc, za pieniądze podatników. Jeśli chodzi o alkohol to nie zacząłem z nim przygodę, bo ktoś mnie namówił. To by było żałosne.
Czy jak twoi kumple jarali trawkę krzyczałeś narkomani ? Jesteś poryty człowieku : o
Koledzy, którzy palą znają mój światopogląd i wiedzą, że mam ich za narkomanów.
Według ciebie osoba która się narkotyzuje, nie ważne który raz, to nie narkoman? Logika głupcze, logika.
Nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję bo widzę że jeżeli ktoś ma inne poglądy niż Ty jest zaraz hejtowany. To tyle - zgrywaj dalej mądrale na internetowym forum. Elo.
Żałosne a zarazem typowe. Zaatakować bez argumentów a potem się wycofywać. To, że mam inny pogląd i próbuję wejść w polemkę, to od razu muszę hejtować. Mam milczeć, bo nie macie argumentów?!
Nie koniecznie, kumple brali po 20-23 i mieli tylko faze przez 2 dni, ale potem żyli, podobno po wzięciu ok 40 trafia się do szpitala XD
Sie nie smiej ; /
Ja pierdole, wez mi o tym nie gadaj lepiej. Moja siostra cioteczna wziela 45 przed szkola i w szkole sie zczaili potem do szpitala plukanie zoladka policja ostry przypal itp. -.- to gowno, juz lepiej sobie na loozie zielone zapalic niz to brac, pozdro ;)
A ja nie wiem o co te sprzeczki .. przecież wszystko jest dla ludzi tak ? Przedawdkowanie leku, to poprostu patent na ciśnieniówe baniową ludzi, gotowych do ryzyka.
@Topic
Próbowałem kilka razy, ale średnio mi podchodzi ; p
Polecam Paracetamol Extra Strenght Pain Relief Tablets with Coffeine : )
Nie wiem czy jest taki w Polsce dostępny, ale po paczce masz porównywalnego kopa do średniej jakości speeda : )
Metaxa Grzesiek
12-09-2010, 07:45
Japierdole co ty chcesz brać...
Pierdolnij se grama fety lub koko...
Nie masz tyle kasy ?
Skurwiaj do kolekcjonera kup pikse kamikadze (30zł) rozjeb kapsułkę i wciągnij(do ustnie nie działa nawet po 3 xD) wszystko i bd 2 dni chodził xDDD
Daj sobie pajacu spokój z lekami... myślisz że fajna faza? Niech się coś stanie, będziesz żałował.
@top
Nie brałem- z lekami ostrożnie
Mateusz Soprano
12-09-2010, 09:45
Ja znam podobne tabletki: Rutinoscorbin,Cholinex i Apap.
Polecam też szczególnie środek który w kilka sekund wprowadzi Cię w stan zmienionej rzeczywistości.Musisz wziąść Duży Młotek i się z całej siły Pier***nąć nim w głowe.
A niech ***** bierze. Dwa opakowania naraz odrazu zaaplikuj i popij to jeszcze piwem. W najlepszym wypadku wylądujesz w szpilatu ze zmasakrowaną wątrobą która nie będzie nadawała się do przeszczepu refundowanego z racji tego, ze zostaniesz zakwalifikowany jako narkoman. Powodzenia :)
Napisz jeszcze czy bierzesz to jutro na 100%, to usunę temat żeby kolejnemu "mondremu" taki idiotyzm nie przyszedł do głowy, przy okazji usunę Ci konto na forum bo jak zjesz 15 tabletek to już Ci nie będzie potrzebne.
nie bój żaby nie biore 15 tylko 7/8 :) przeżyje nie usuwaj konta
@
A niech ***** bierze. Dwa opakowania naraz odrazu zaaplikuj i popij to jeszcze piwem. W najlepszym wypadku wylądujesz w szpilatu ze zmasakrowaną wątrobą która nie będzie nadawała się do przeszczepu refundowanego z racji tego, ze zostaniesz zakwalifikowany jako narkoman. Powodzenia :)
moze odrazu wezme 10 paczek?
kupujemy paczke na 3 osoby i kazdy ma po 10 bierzemy 7/8 reszte wyrzucamy
@edit
Potem napisze jak było i naprawde powiem czy warto brać czy dać sobie spokuj bo ide brac ok. 13.00
@ed
.Xienus.
12-09-2010, 10:29
tak weź 3 opakowania... będzie większa frajda.. serio...
może ci dać range na 4um: Lekoman?
boże ja tu chciałem sie dowiedziec czy ktoś je tylko brał a wy mi tu od lekomanów jeździcie -.-
@up to juz wezme 1000mln paczek -.-
Bo jak bierzesz dużo leków będąc chorym - jesteś prawie hipochondrykiem. Jak bierzesz lek z czystej przyjemności będąc zdrowym - jesteś tanim ćpunkiem lekomankiem. Bierz 10, popij alkoholem. Powodzenia idioto : D
Azbestowy v.62.0
12-09-2010, 10:56
Wololol to już lepiej sam alko pić, a nie brać jakieś syntetyczne gówno :O
Bo jak bierzesz dużo leków będąc chorym - jesteś prawie hipochondrykiem. Jak bierzesz lek z czystej przyjemności będąc zdrowym - jesteś tanim ćpunkiem lekomankiem. Bierz 10, popij alkoholem. Powodzenia idioto : D
Nie bd tak głupi zeby do tego pic piwo :D
@up
wódki nie lubie
a piwo mi troche zbrzydlo ;O
Nie bd tak głupi zeby do tego pic piwo :D
Owszem, jesteś tak głupi : D
btw wypowiedź Kosmo na temat kupowania Acodinu w aptece
[12-09, 09:01] Kosmo jak bd pytac o dowod to pojde po kolege albo kogos z ulicy
n1 XD
Hmm brałem to 1 raz jak na razie <15szt> i przepiłem to jakimś tam winem...
Powiem Ci nie bierz tego.... Jak już chcesz to kup sobie coś normalnego bo to jest zjeb*ne...
Owszem, jesteś tak głupi : D
btw wypowiedź Kosmo na temat kupowania Acodinu w aptece
[12-09, 09:01] Kosmo jak bd pytac o dowod to pojde po kolege albo kogos z ulicy
n1 XD
: o no zajebiscie, ze dales popis dla 13 latkow logujacych sie na te forum ;]
jak dla mnie to gorsze niz cpun bo mozesz sobie na legalu kupic ;] i gdzie tu ten smaczek , ze ktos cie moze przylapac?: s Ktos o siostrze pisal i co z policji jak to legalne pewnie pytali co sie stalo i co brala .Acodin ?- aha to tu nic po nas ;]
Li$ek Von Lid3n
12-09-2010, 11:58
Nie biez tego gowna taki typ odemnie ze szkoly wziol 40 naraz i mial plukanie zoladka.
Nie biez tego gowna taki typ odemnie ze szkoly wziol 40 naraz i mial plukanie zoladka.
przestan nabijac posty :[ !
_topic
nie polecam, szkoda zdrowia.
podbijam do Krajona / Cineq'a.
Taki se pazdzioszek v1.01
12-09-2010, 12:11
@Up
Ty dopiero nabijasz posty żalowcu, on napisał coś na temat więc morda.
@topic
musiałem nabić : /.
p.s. leki są dla chorych
Krulowiec
12-09-2010, 12:12
Ja również podbijam do ^Crayona i Cinq'a , wszystkie scierwa , które robią ' faze ' sa dla mnie smieszne, nie umiesz się bawić bez tego ?
Wpierdol 100 tabletek i cześć.
nie bierz 7-8 wez 20-30 albo w ogole
z cineczqa caly czas jest polewa wywyzsza sie wsrod debili i mysli ze jest dobry
$Carlos$
12-09-2010, 12:45
Cineq i Crayon maja racje :O jestes pierdolonym kretynem, ktory chce sie popisac na forum o tibii.
raz mojego kolegi siotra wczaj brala 7 dzis 14 i zyje
to fajnych masz kolegow.
ZDYCHAJ JEBANY NARKOMANIE
: o no zajebiscie, ze dales popis dla 13 latkow logujacych sie na te forum ;]
jak dla mnie to gorsze niz cpun bo mozesz sobie na legalu kupic ;] i gdzie tu ten smaczek , ze ktos cie moze przylapac?: s Ktos o siostrze pisal i co z policji jak to legalne pewnie pytali co sie stalo i co brala .Acodin ?- aha to tu nic po nas ;]
Heh no nie wiem, kryminalni byli pytali sie all itp. dokladnie nie wiem, ale tak w sumie to nic nie miala z psami wiecej, tylko przesluchanie itp. i koniec ; ) Przypal najwiekszy tylko z rodzicami byl... Kosmo nie ogarniam Cie, jak chcesz sobie zjebac organizm,to prosze bardzo, trzeba byc pojebanym jak moja siostra cioteczna zeby to brac XD
Assassin Mateusz
12-09-2010, 13:05
Ja również podbijam do ^Crayona i Cinq'a , wszystkie scierwa , które robią ' faze ' sa dla mnie smieszne, nie umiesz się bawić bez tego ?
Wpierdol 100 tabletek i cześć.
Signed! Wg. mnie te scierwa, ktorym sobie spierdalacie zdrowie dla chwili zabawy sa naprawde pojebane.
boze chce zobaczyc jak to jest nie chce umrzec albo trafic do szpitala mam juz te tabletki czekam na obiad i ide okolo 14 ide xd
W takim razie życze ci płukania żołądka!
Folgowsky
12-09-2010, 13:43
Kosmo ?!
Żyjesz jeszcze?
Daj passy szybko bo się tylko postać zmarnuje :D
@topic kumpele brały to i odpierdalało nieźle im ale nie polecam
Co beka xd Daj konto na 4um to dalej bede pytać po czym będzie bania xd Bo raczej umrzesz i już nie wrócisz na te forum ;]
dobra ide nie umre bo biore 8 zyczcie powodzenia
:D
Wielkie Ćpanie :D
Masz farta, wczoraj sie widziałem z koleżanką w Wwa i opowiadała mi o tych tabletkach. Zjadły z koleżanką po 16 i jak szły chodnikiem to myślały, że chodzą po wodzie a otaczający je park to dżungla !
Trikol <3
12-09-2010, 14:29
Masz farta, wczoraj sie widziałem z koleżanką w Wwa i opowiadała mi o tych tabletkach. Zjadły z koleżanką po 16 i jak szły chodnikiem to myślały, że chodzą po wodzie a otaczający je park to dżungla !
ach te opowiadania , beka nie ziemska !
@down.
napisal mi ,ze sie zakopal pod ziemia ;/
.Xienus.
12-09-2010, 14:34
i co?? jak przeżycia?? czy od razu szpital??
@down
ta dokładnie :D
Azbestowy v.62.0
12-09-2010, 14:37
i ide okolo 14 ide xd
No i jak tam faza? Opisz co widziałeś, bo jesteśmy wszyscy ciekawi (przynajmniej ja jestem xd)
Widzę dzieciarnia chce się nakręcić, najtaniej Was wyjdzie butapren. Możecie też spróbować dopalaczy, najwyżej się zawiesicie i będzie wysyp warzyw.
Umyc Umcyk
może ci dać range na 4um: Lekoman?
A tobie to chyba: kretyn roku 2010
@topic
Wypij sobie szklankę Domestosu.
polecam szklanke cifa zmieszana z plynem do mycia naczyn. bd niezla bania !
@top
po raz pierwszy zgadzam sie z cineczkiem . branie jakiegos taniego gowna zeby miec chwile frajdy ? a nie pomyslales o swoim zdrowiu ? zycze wyladowania w szpitalu :*
@Trikol
Akurat to co napisał Stoner to może być prawda, odrobinę podkoloryzowana, ale prawda. Szedłem z kumplem co zeżarł 27 tabletek i szliśmy obok boiska, na którym przejaraliśmy całe wakacje i nie tylko, a ten łapie w nagłym momencie padake i "gdzie my jesteśmy, weź mnie wyprowadź z tej pustyni". Zdarza się. Acodin to gówno.
@topic, do autora
Przeczytaj ostatnie zdanie, które napisałem do Trikol'a.
Nie brałem tego i nawet mnie to nie ciekawi. Jadąc na wycieczkę do Ustronia (k. Wisły) koleżanka w pociągu wzięła parę tych tabletek i na rynku w ustroniu widziała różowe krzyże czyli jakiś odlot musi po tym być. Ale tak jak napisał Kapitan wszystko w granicach rozsądku, a nie, że wpierniczysz 2 opakowania i wąchasz kwiaty od dołu :o
Domcio666
12-09-2010, 15:23
zalosni narkomani :, i po co wam to do zycia potrzbne na moje to jest poprostu zalosne
N-series
12-09-2010, 19:14
i po co go wyzywasz? bo sam nigdy nic nie brałeś i wyżywasz się?
Osobiście nie brałem , miałem okazje xd ale nie chciałem ,koledzy brali po 20 , ja bym tego nie brał.Pamiętajmy to lek , na każdego inaczej w dużych ilościach może zadziałać , weź lepiej lsd albo exstasy jak szukasz wrażeń a nie jakieś gówna z apteki xd
http://m-forum.pl/acodin-nie-bierzcie-tego-t28691.html
po przeczytaniu tego , gdy miałem spróbować tego z kolegami , odrzuciło mnie to xd
Efekty stosowania
Źródła mówią o:
* kontaktach z Bogiem, czy tam innymi;
* patrzeniu na siebie z góry;
* szamańskich wizjach;
* halucynacjach;
* poznaniu sensu życia i całkowitym odmienieniu drogi życiowej (czyli zmienieniu tapety w telefonie);
* źrenicach tak wielkich, że to, że jesteś naćpany zobaczy nawet sąsiadka kuzynki Twojej babci.
Bo gardzę takim minusowym społeczeństwem, które chce być specjalnie na haju, tylko po to, żeby być na haju. Do niczego to nie jest potrzebne, tania rozrywka, która niszczy mózg, wątrobę i resztę narządów. Nigdy nie brałem takiego syfu i nie mam zamiaru. Stronię od wszelkich używek, a alkohol spożywam w małych ilościach.
Już po 19 a naszego ćpunka Kosmo nadal nie ma. Może odleciał? : D
ty zasrany alkoholiku , rob tak dalej ,a twoja watroba sie nawet zulowi nie przyda , alkoholiku jeden. zobaczysz , pij dalej , a bedziesz bil zone i dzieci , bedziesz przepierdalal wyplate na alkohol i sepil pod sklepem , zobaczysz!! gardze takimi jak ty...
Rozumiem, że przed momentem uznałeś, że jestem chory na alkoholizm, bo przyznałem się, że alkohol piję w MAŁYCH ilościach? A nie, zapomniałem - Ty przed momentem zrównałeś alkohol do narkotyków.
Dlaczego popełniasz błąd? Bo alkohol - legalny, narkotyki - nielegalne. Difference?
@i popełniłeś błąd, który Ci pokazałem
@W innym temacie tłumaczyłem, że jak się wpieprza ten syf w małych ilościach, to defekty będą widoczne dopiero po wielu latach. Powoli pamięć zaczyna szwankować, człowiek staje się coraz bardziej nerwowy, ludzie myślą, że po prostu charakter mu się wyostrzył, a on po prostu zmienił się z powodu takiego gówna.
up to ty wtedy jestes alkoholikiem??
on teraz ogarnia schemat dlatego go nie ma
Trikol <3
12-09-2010, 19:28
@crajonek kochany.
ocenilem cie na podobnej zasadzie jak ty mnie ;>
ja jestem swiadomy ,ze narkotyki to cos gorszego niz alkohol , ale ty z tego co widze nie skumales jeszcze o co mi chodzi ;>
te dwie rzeczy maja taka sama zasade.
bierzesz male ilosci uzywek - nie robi wiekszych szkod , bierzesz male ilosci alkoholu ,tez nie robi wiekszych szkod . bierzesz duze ilosci narko , jebie wszystko w duzym stopniu i tak samo jest z alkoholem.z tego co widze to wychodzisz z zalozenia , ze o zajara se ktos raz na miesiac i ma ostro bo mu 90% mozgi wycina i pluc. nie padaczkuj juz crayon.
Bo gardzę takim minusowym społeczeństwem, które chce być specjalnie na haju, tylko po to, żeby być na haju. Do niczego to nie jest potrzebne, tania rozrywka, która niszczy mózg, wątrobę i resztę narządów. Nigdy nie brałem takiego syfu i nie mam zamiaru. Stronię od wszelkich używek, a alkohol spożywam w małych ilościach.
Już po 19 a naszego ćpunka Kosmo nadal nie ma. Może odleciał? : D
ty zasrany alkoholiku , rob tak dalej ,a twoja watroba sie nawet zulowi nie przyda , alkoholiku jeden. zobaczysz , pij dalej , a bedziesz bil zone i dzieci , bedziesz przepierdalal wyplate na alkohol i sepil pod sklepem , zobaczysz!! gardze takimi jak ty...
N-series
12-09-2010, 19:29
Oj nie gadaj Kajol xd , raz na jakiś czas można się doładować , chociaż nic nie biore , kiedyś paliłem dopalacze ale mało i krótki okres czasu,przynajmniej pozwala na odskok od codziennego dnia i dostarcza nowych wrażeń ; p
"wszystko jest dla ludzi"ogólnie nie potrzebny temat , w internecie jest pełno na temat tego specyfiku
Akananto
12-09-2010, 19:57
Chcesz mnie faze? To prosze , wypierdol sobie patelka w ten pusty sagan.
'Oxidosis'
12-09-2010, 20:04
@crajonek kochany.
ocenilem cie na podobnej zasadzie jak ty mnie ;>
ja jestem swiadomy ,ze narkotyki to cos gorszego niz alkohol , ale ty z tego co widze nie skumales jeszcze o co mi chodzi ;>
A Ty myślisz, że acodin nie niszczy wątroby? To działa tak samo jak alkohol. Dużo słyszałem o tym środku psychoaktywnym, nie będę mówił polecam/nie polecam bo jestem za mądry na coś takiego i nigdy nie brałem, aczkolwiek raz ziomek wziął 30 tabletek, po jakimś czasie zszedł do piwnicy i mówił że widzi ''kopalnie dwarfów'' : D
Poza tym z tego co mi wiadomo, to po 8 praktycznie nie będziesz nic odczuwał. Na pierwszy raz tak z 15, potem stopniowo więcej. Doszły mnie słuchy że pojawiały się hardkory, które brały 80 + : D
@Down
Beka, każdy kampi w tym temacie i czeka na posta Kosmo XD
Ciekawe kiedys Kosmo cos napisze
Mój kumpel wziął coś podobnego ;d
Jak byliśmy na wycieczce, miałem plecak z pumy. Kumpel siedzi obok i mówi, że ta puma skacze i wskoczyła na niebo xD
Wyobrażacie sobie jak znaczek pumy zaczyna uciekać z plecaka i skacze na niebo :D:D?
Ciekawe kiedys Kosmo cos napisze
Zaćpał się na maxa teraz jest na zejściu, więc jutro napisze
[.l.]Korupcjonista
12-09-2010, 20:46
Ostatnio Aktywny: 12-09-2010 20:42
KOSMO JEST ONLINE!!
Reyalp:/
12-09-2010, 20:47
Opowiedz o przezyciach :>
@down
dwójka nie dwójka - ortografie trzeba znac ;/
Echh/.. lipa wziolem 11 tabletek i prawie nic zal k*rwa ma*
w sobote biore 20 i bedzie git ;)
byl troche wir i malo pamietam ale moglo byc lepiej duzo lepiej
@edit
ale nawet fajnie bylo ;)
@down
-.- jade na dwojkach z polskiego -.-
wziolem
Ty weź słownik debilu
@down
No i co z tego? Ja też mam 1/2 z polaka...
No to może zamiast sobie podćpywać, sięgnij po książki i naucz się poprawnie pisać?
Co na to Twoi rodzice, że wpieprzasz taki syf?
`diGiel <3
12-09-2010, 22:43
wyczytałem ze swojej magicznej rączki ,że masz mocną banie i z pewnością 20 tabletek to mało.Weź 40 tabletek to odfruniesz ;).
Dex von Evil
12-09-2010, 23:44
po Co Ci acodin, chcesz miec faze? nawpierdalaj sie kreta(do czyszczenia kibli) i popij goracą woda. Faza murowana. - . -
zielony kwadracik.,
13-09-2010, 00:39
Po co acodin jakis bierzesz? Malo dopalaczy jest w Polsce? idziesz do pierwszego lepszego jakas tabletka albo proch i masz odjazd na dobre 8 godzinek ;)
#down
2h? to nie wiem co ty brales, mąkę chyba haha.
N-series
13-09-2010, 08:39
@up jakie 8h xd 2maxxxx
@żeby ot nei było
lepiej nie bierz więcej , jak będziesz brał regularnie to się uodpornisz na to i będziesz musiał więcej brać aby poczuć taki efekt jak np. zaczynałeś 20 tabletek ci starczyło to potem będziesz 30 musiał brać ;c
http://www.sklep-euforia.pl/
http://www.dopalacze.com/
http://smartszop.com/
kup taifuna albo shive xd
Mortalix
13-09-2010, 09:19
Echh/.. lipa wziolem 11 tabletek i prawie nic zal k*rwa ma*
w sobote biore 20 i bedzie git ;)
byl troche wir i malo pamietam ale moglo byc lepiej duzo lepiej
@edit
ale nawet fajnie bylo ;)
@down
Czy Ty naprawdę uważasz, że to jest fajne? ; ]
Wypisując takie gówna na forum chcesz zdobyć e-respect?
Proponuję skonsultować się z psychiatrą.
Pozdrawiam twoja watrobe koleszko [1]
Precision
13-09-2010, 12:39
@Acrel
Dokładnie. ;)
@topic
Niech bierze, jego życie. Zobaczymy tak po dwóch latach co z nim będzie się działo. Nikomu niczego złego nie życzę, ale taka prawda. Sam mam małe problemy zdrowotne, ale nie z tego powodu i tak wiem co to znaczy ten ból później. Może jeszcze zmienisz zdanie i nie będziesz nic brał.
nie chce narazie dopalaczy;)
w next week biore 20 i juz potem koniec :)
Metaxa Grzesiek
13-09-2010, 13:48
@up jakie 8h xd 2maxxxx
@żeby ot nei było
lepiej nie bierz więcej , jak będziesz brał regularnie to się uodpornisz na to i będziesz musiał więcej brać aby poczuć taki efekt jak np. zaczynałeś 20 tabletek ci starczyło to potem będziesz 30 musiał brać ;c
http://www.sklep-euforia.pl/
http://www.dopalacze.com/
http://smartszop.com/
kup taifuna albo shive xd
Z dopalaczy/kolekcjonera polecam (pixy):
Kamikadze (rozwal osłonke pixy wysyp i wciagaj trzyma z 6h lub więcej zależy)
Amfibie
3korony(nie wiem czy jeszcze ich nie wycofali)
Gumi jagoda(to samo co up)
w next week biore 20 i juz potem koniec :)
Każdy tak mówi. Z własnego doświadczenia wiem
N-series
13-09-2010, 15:42
Nie jestem jakimś tam ćpunem, jestem tylko ostrożny w stosunku do nowych narkotyków
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD taki mały joke do tematu
'Oxidosis'
13-09-2010, 16:17
Każdy tak mówi. Z własnego doświadczenia wiem
Byłeś uzależniony od Acodinu? Współczuję.
Jeżeli chodzi o jego wątrobe to akurat dxm niszczy ją podobnie jak alkohol, czyli nie prędko. Gorzej jeżeli się uzależni od tego gówna, ale to chyba mało możliwe : D
Weź zamiast brać jakieś tabletki jak ćpun, zajaraj sobie. Jak dla mnie to jest lepsza faza i nie szkodzi tak jak wszystkie inne narkotyki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.