View Full Version : Six=Breed Pall
Knight Lukas
12-09-2010, 13:10
Widzę, że administracja jak to zwykle nie wywiązuje się ze swoich obietnic mieli nikomu więcej nie przywracać postaci po delete... Ktoś napisał propozycje delete za każdego bota - po co? jak i tak by przywracali.. wgl po co banować?
Co sądzicie o tym?
@down tylko pogarszają sytuacje i tak już bliżej końca niż dalej...
@@ z tego co pamiętam to lvl ma taki jak miał...
Demolka Knight
12-09-2010, 13:13
Tak pisali i nic. Mi sie wydaje ze spada liczba osob na servie i przywracaja postacie zeby wzrosla liczba osob.
@Up
to nie powód. Zawsze znajdą się nowi gracze... Ale słowa dotrzymywać należy! I jeśli coś ma być tak a nie siak to należy się temu podporządkować i nie kręcić jak cygan słońcem! Dostał delete nie powinno być żadnego przywracania skasowanej postaci! I to dlatego ludzie odchodzą bo administracja w ogóle nie wywiązuje się ze swoich obowiązków i zarzeczeń.
Normalka... Wiem wiem dostane pewnie warna i zbanowanie konta ale i tak się wypowiem...>
Przywrócili postać ale za coś tak jak i z Woder Bone "zabrali mu full eq + 100 czy tam 200 lvl" + Odpowiednia ilość zł.... tak samo jest z Breed -.- Bezsens ciekawe czy mi by oddali postać na np 1k lvl? Nie?.... dlaczego? bo nie jestem debilem i bym nie płacił....
'...miejsce polska, system samowolka ,cel to forsa...'
Ostry podsumował całokszatałt. :mad:
Hańba!
Po co jest regulamin, skoro nawet Ci którzy go tworzyli, nie przestrzegają go!
Tylko co z tego ma administracja? ???
Six to postać testowa. ;|
Możecie łaskawie nie spamować w sprawach, o których nic nie wiecie?
To jest wiekszy lvl i nim lepiej mozna cokolwiek przetestowac.. Z reszta nie wiem
To jest wiekszy lvl i nim lepiej mozna cokolwiek przetestowac.. Z reszta nie wiem
Breed Pall napisał odwołanie dając screena, jak to niby odpisuje na ostrzeżenie.
Zrobiliśmy kopię tej postaci na postać Six, żeby sprawdzić, czy outfit, który jest widoczny na screenie zgadza się z outfitem postaci przed banem, aby mieć pewność, że wysłany screen to fake..
Knight Lukas
12-09-2010, 14:00
Six to postać testowa. ;|
Możecie łaskawie nie spamować w sprawach, o których nic nie wiecie?
To wytłumacz mi czemu ma dedy jak zwykły gracz co testowaliście exp na wardach? <- ok
Weźcie się za ms/ed i zmniejszcie hity knighta o bije z maxa tyle co rp....
No jakże ciekawie po +3 miesiącach napisał nagle odwołanie że ma ss - wcześnie trochę?
@Down kiedy pisałem posta twojego nie było
A to nasza wina, że napisał odwołanie po kilku miesiącach?
Nie, ale to od razu jest podejrzane że nagle po kilku miesiącach znalazł się screen ;-)
@Up
Bo to kopia postaci Breed Pall?!
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
No jakże ciekawie po +3 miesiącach napisał nagle odwołanie że ma ss - wcześnie trochę?
A to nasza wina, że napisał odwołanie po kilku miesiącach?
Omg ... Mysle ,ze wszystko zostalo wyjasnione. Temat do zamkniecia :)
O cholera...
Przecież administracja nie jest tylko po to, żeby karać.
Też są ludźmi. Użytkownik chciał odzyskać swoją postać i widać jak staje na głowie.
Jedyne co mogę powiedzieć to zaprzeczyć hipotezie, że administracja 'robi nic'.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.