View Full Version : Kolejny kontrowersyjny ban Fast'a
I jego głupie tłumaczenie!
Teraz to już chyba "pałka się przegła?"
Czy ktoś z tym coś w końcu zrobi?
Co wy o tym sądzicie!
http://i53.tinypic.com/evat5f.jpg
Z tego co wiem, wykroczeń się nie sumuje!
Poszedł ban na miesiąc, co jest śmieszne.
Wrażajcie opinie na temat tej całej sytuacji
TyruS aka Tyr'ek XD
12-09-2010, 23:12
O chuj, według mnie Fast dobrze zrobił wlepiając Ci bana na 30 dni, doskonale wiemy obydwaj, że nie przebierasz w słowach ( :
Don't Cry.
powiem tak: że im sie k u r w a w dupie poprzewracało! Tutor/Gm powinni przestrzegać reguł i pomagać graczą, jak widać na 7.6 i 8.42 jest na odwrót. Nie wiem z tego co widze to Mortiis dąży do upadku serverów a nie robi nic w kierunku by grało więcej ludzi i grało się lepiej. Posady tutorów maja jakieś nieogary kierujące się emocjami i tym czy kogoś lubią czy nie. Najlepiej zrobisz Fast jak zabnujesz siebie:) bo za głupote i kretynizm powinien być ban do końca życia. Dobranoc:D
O chuj, według mnie Fast dobrze zrobił wlepiając Ci bana na 30 dni, doskonale wiemy obydwaj, że nie przebierasz w słowach ( :
Don't Cry.
Niech sobie wlepi bana,
Nie płaczę, ale irytuje mnie już ten prosty człek
Zarexoholik?
12-09-2010, 23:28
Ja bym ci dał delete za debilizm. Dobrze zrobił. Dał chociaż na długo? Poruszając temat 'małego' pokazałeś swoją seksualność - polew. xD
#niżej
Nie pobij mnie tylko. Ładnie się napiąłeś. Pewnie cały czerwony siedzisz przed monitorem. xd
a tobie powinien dać bana za ryj, po co sie wogóel wciasz bocie, ktoś cię prosił o zdanie?? idz dalej mlvl wbijaj bo nic innego nie potrafisz..
Jeżeli będziecie dalej spinać temat pójdzie do kosza prawdopodobnie :D
W ogóle ban się należał ale ja bym to potraktował za komplement (FAST), nie każdy ma małego HAAHAHAH :)
Jeżeli będziecie dalej spinać temat pójdzie do kosza prawdopodobnie :D
W ogóle ban się należał ale ja bym to potraktował za komplement (FAST), nie każdy ma małego HAAHAHAH :)
Ta akurat, ban dłuższy niż za boty? :D
Bo uraziłem księcia Fasta? Nie ważne ze to on zaczął i też mnie obraził?
OMG!!! Myśli że ma tam tutora/gm to wszystko mu wolno i jest ponad zasadami??!!! Chamstwa nie zniese!!! Sam zprowokował i teraz pewnie cieszy pałe bo dał mu bana, a on nic nie może zrobić.... ŻAL.pl
Mc Maciek
12-09-2010, 23:59
Wytłumaczenie oraz opinię administratora i gamemastera (moją) otrzymałeś w dziale Skargi & Odwołania. Uważam, że ten temat można zamknąć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.