View Full Version : Motyl daj?cy wskazówki co do loota
reinaldo
13-09-2010, 05:48
Moja propozycja jest taka, aby dodać quest na ring po założeniu którego dostawalibyśmy wskazówki na default co do loota, to dla tych co nie otwierają ciał. Można też zrobić tak, że po założeniu ringa pojawia się motyl, znikałby po zdjęciu ringa, a jak znów byśmy chcieli żeby loota pokazywało, to ponownie zakładamy ring. Ten motyl to tak dla urozmaicenia.. moglibyśmy go nazwać jak pande, ale nie musi być widoczny dla innych. Z upływem czasu wskazówki byłyby co raz bardziej trafne.
omg bardziej głupiego pomysłu nie widziałem już na tym forum ;]
gratulacje pomysłu ^^
Knight Lukas
13-09-2010, 13:27
Nie, zbędne ;d jak ktoś zabija po 5 potworów na raz to i tak nie nadążysz sprawdzać.
Była już propozycja dotycząca pokazywania lootu na zasadzie real tibii i tego osobnego kanału, ale jestem na nie, bo expienia z lootem byłoby zbyt szybkie.
Zarexoholik?
13-09-2010, 13:41
Motyl pokazujący loot? Co propozycja to głupsza. Jasne, że jestem na NIE, bo to nie jakiś metin, czy inne gówno tylko Tibia, a tutaj nie ma aż tak fantastycznych motywów.
Domcio666
13-09-2010, 15:03
by mogli zrobic tak ze odrazu ci pokazuje na zielono co wypadlo
Alojzy Bąbel
13-09-2010, 15:08
NIE, po co?? Było by wiecej kasy na serv(bo expiac bez lota zabijasz i lecisz dalej a tak bys widzial o zlotalo to wezme etc.)
A jak ktos expi na bally szybko, zabija w jednym momencie po 3-6? ^^ Zwalony pomysl, na 8.42 mozna wprowadzic zeby nie trzeba bylo party robic, ale na 7.6 zbedne. Jak chcesz, to expisz bez loota, jak nie to nie ; /
Jestem na tak lecz niechcacy zaznaczylem 3 opcje :s. Ale nie będzie takie coś że piszesz do tego motyla "Witaj", a on odpowiada "Witaj, co chciałbyś abym mówił gdy coś spadnie", a ty do niego np. "Mpa, golden legs, mms, magic longsword," I gdy poleci MLS lub coś takiego to wtedy motyl informuje nas o tym ;) Czasami błędne mogłyby być te odpowiedzi ;) i żeby możliwybył by zapis np zeby nie pisac ciagle mls itp tylko napisać raz on sie zapyta" Zapisać odpowiedzi" A tymowisz tak czyli za kazdym razem mowi gdy cos takiego spadnie, a jak powiesz nie to do wylogowania zostaje zapisane to ;)
Rotfl, skąd wy takie pomysły bierzecie? ^ ^
Jestem na nie, ponieważ jest to zbędne i głupie.
Za dużo grania w Metina/Last Chaos/ Wowa/... czy w co tam sie jeszcze gra.
Taki 'przywołany' motyl to bezsens.
To jest Tibia mój drogi, wu wszystko jest dziadowe i to jest fajne.
Lol człowieku jak chcesz na forum pisać to najpierw naucz się sklejać poprawnie zdania bo nic z tego nie zrozumiałem : o
#Lordzik#
13-09-2010, 17:10
Co patrze na te wasze propozycje, to oczy same mi się odwracają od monitora ...
Oczywiście, że nie. Nie potrzeba jakiś gównianych motyli(?) -.-.
Upadłeś na głowę czy coś ? Bo ta propozycja jest tak żałosna ,że aż srać mi się zachciało od czytania... Za dużo bajek kolego się naoglądałeś i teraz wychodzisz na to forum z jakimiś idiotycznymi pomysłami. : \\
Marcelllo
13-09-2010, 17:34
Bardzo porypany pomysł ;d Zaznaczyłem nie. Jak już, to niech będzie kanał loot na którym będzie się wszystko wyświetlać :)
Dodatkowo można dać aby wiadomości na czerwono również na tym kanale się pojawiały (tak aby nie było usprawiedliwienia, że ktoś nie zauważył napisów i dostał delete).
.Vimpexx.
13-09-2010, 17:42
Jestem na Nie, niech po prostu zrobią Loot System i osoby kanał do tego, a nie jakieś motyle, czy chooy wie co =)
Motyl pokazujący loot? Co propozycja to głupsza. Jasne, że jestem na NIE, bo to nie jakiś metin, czy inne gówno tylko Tibia, a tutaj nie ma aż tak fantastycznych motywów.
Myśle, że synek zbyt długo grywał w "Orshaball Ots" co o tym sądzisz Zarex?
@TOpiC.
Jedna z głupszych propozycji, przebić mógł by Cię tylko Deads i Drah ze swoimi nowymi sweetasnymi fociami(11/10)
jakis gosciu zrobil temat z nowego konta zeby na glownym go nie zjechali ahaha
topic- nie
Ryśku xD
13-09-2010, 20:32
Już głupszego pomysłu to już nie widziałem ... :rolleyes:
A po co to komu ? n/c
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.