Zaloguj się

View Full Version : Staly rate loot!

Mentor
13-09-2010, 08:38
Co myslicie o wprowadzeniu stalego lootu?? Jak kazdy wie loot jest systematycznie zmniejszany... Z wlasnego doswiadczenia wiem ze lvl-e 15-700 nie maja praktycznie kasy. Sam teraz gralem 400 ed gdyz mi zbanowali chara ;P musialem pozyczyc kase zeby moc expic bo loota jest praktycznie 0. Wiec moral z tego taki ze albo kupujecie kase na allegro albo wogole nie padacie wbijajac lvl 1h ;P

KaZ'eK
13-09-2010, 09:03
Loot nie był zmniejszany od kilku miesięcy o.o

Jak nie masz kasy to idź posiohaj/uhaj :<

Jestem na nie.

Osuz
13-09-2010, 09:34
Owszem jestem na tak. Dlaczego?
Gram na Apo dobre 4 lata+ i loot jest zmniejszany a jak się ktoś pyta "ich" to "Nie nic nie zmienialiśmy" a to widać i to bardzo ;) Kingi ? Ehmm kiedyś z nocki po 8kc a w dzisiejszych czasach 3? może....

Mentor
13-09-2010, 10:02
Wiesz ja pieniadze mam bo mam 2 chara ale mowie tu w imieniu mniejszch lvl ktorym szybko sie gra moze znudzic jak nic nie zarabiaja a tylko sie wkuzaja bo nie maja na sl-a

Precision
13-09-2010, 10:52
Ostatnio zaczynałem grę druidem od 1 lvl'a. Wbiłem 180+ poziom, zbierając loota wystarczyło mi spokojnie na manasy. Nie widzę sensu podnoszenia loota - jedynie wtedy gdyby uhy, sdki i manasy podrożały! To tak :)

Zarexoholik?
13-09-2010, 13:46
Kasa leci zawsze. Wystarczy zbierać i z samych pc/cc masz na manasy/uhy. Jak expisz na czymś na czym sobie nie dajesz rady to zejdź na moby o klasę niżej. Moim zdaniem loot jest dobry. Jestem na NIE!

Domcio666
13-09-2010, 15:00
jestemn na tak przydalo by sie zrobic zeby loot byl staly i najelpiej niech nie bedzie za dobry ani za slaby niech bedzie traki w sam raz to by moze bardziej ludzia ulatwilo zbieranie kasy i przyjemnosc grania na severze

Alojzy Bąbel
13-09-2010, 15:10
Nie. Wiadomo, ze H lvl ma wiecej kasy bo zabije i leprze i wiecej potworow niz L lvl...

Joogi
13-09-2010, 15:15
Loot jest faktycznie mniejszy niz kiedys, ale daje rade. Ja pamietam jak expilem na bally bez loota, co okrazenie sprawdzilem sobie 4-5 i od piatku do niedzieli bylo z 5kcc ;D Stykalo mi to, a na 450 eku tez nie narzekalem, na madach dobrze lecialo i mi sie spokojnie zwracalo ;o Moga minimalnie zwiekszyc.

Karpek
13-09-2010, 15:59
Loot nie jest taki zły. Na manasy i uhy zawsze będziesz miał, więc jestem na nie.

.Xienus.
13-09-2010, 16:04
Kasa leci zawsze. Wystarczy zbierać i z samych pc/cc masz na manasy/uhy. Jak expisz na czymś na czym sobie nie dajesz rady to zejdź na moby o klasę niżej. Moim zdaniem loot jest dobry. Jestem na NIE!

dokładnie.... 400 lvlem można już brać duże ilości msow... a lot z nich jest zawsze dobry...
albo idziesz i bijesz kingi po 2-3 i czekasz aż ci poleci great axe... i masz hajs na next 15 lvli...

Stoner
13-09-2010, 16:04
Ja jestem za tym, aby na było coś takiego:
Administracja pisałaby na stronce: Rozpoczął się sezon na pathfindery, czyli z nich mamy najlepszy loot.
Potem za jakiś miesiąć, napiszą: "Rozpoczął się sezon na Warty/Kingi/Msc...
No może 'najlepszy' to złe słowo, ale chodzi o to, by co jakiś czas loot z danego potwora był większy o np. 50%.
Dawało by to wielkie urozmaicenie grze, bo gracze chodzili by w najbardziej zapomniane miejsca na mapie w poszukiwaniu potworków z któych mają lepszy loot.
Na przykład, który nowy gracz wie, że są kingi na soranie !?

.Vimpexx.
13-09-2010, 16:26
jestemn na tak przydalo by sie zrobic zeby loot byl staly i najelpiej niech nie bedzie za dobry ani za slaby niech bedzie traki w sam raz to by moze bardziej ludzia ulatwilo zbieranie kasy i przyjemnosc grania na severze

Tu nie chodzi o powiększenie kasy na serwie, tylko pomniejszenie.

@Topic

Jestem za osłabieniem loota.
Dziękuje, yyyy dobranoc.

Akka
13-09-2010, 16:31
Myślę, że dobrze zrobili zmniejszając loot. Kasy na serv jest dużo i nikt jej nie "szanuje"
Chodzi mi oto, że biegają ciągle pod dp z pk i padają. Wkońcu nie bedzie tak, że można caly dzień biegac i się bic.

Adasik
13-09-2010, 16:52
Z jednej strony autor tematu na racje. Może na sl/mf wystarczy ale z czego kupić eq? Ale z drugiej strony serwer ten nie jest pierwszym lepszym serwerem i trzeba sobie radzić. Jak nie wyrabiasz z kasą zawsze możesz spytać kogoś czy możesz pozbierać za nim loot np. z Queenów.
A co do rate loot to jak wszyscy wiemy są chwile kiedy leci loot non stop, a niekiedy jest totalna porażka. I to chciałbym zmienić żeby cały czas leciał tak samo.

Mentor
13-09-2010, 18:49
Up..
Dokladnie... Ja nie napisalem tego postu z powodu braku kasy... Ja mam pieniedzy duzo i mi wystarcza bo mam wysoki lvl ale mi chodzi tu o te mniejsze lvl-e nie o siebie :) powyzej 1k lvl juz da sie dobrze zarobic.

UraBura
13-09-2010, 20:07
Lot jest zmniejszany,każdy o tym wie alenie jest tak, że 15-700 lvle nie mają kasy. Dlaczego? Nikt nowy na server nie zagląda,jedynie koledzy obecnych graczy a kase dostają.

Up..
Ja mam pieniedzy duzo i mi wystarcza bo mam wysoki lvl .

Oki, Ja nie mam kasy wyślij Mi parcelem.

Li$ek Von Lid3n
13-09-2010, 21:49
Eeee no wiesz dojebales teraz 400 Ed niema kasy wgl?? Czlowieku idz na MS'y to bedziesz mial kasy ktora wystarczy na poty i troche jeszcze zostanie.

Lagga
14-09-2010, 07:17
leprze

http://i53.tinypic.com/25pkb3a.jpghttp://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
/fp

@top
jestem na nie . na low lvl tez idzie zarobic zbierajac platynki z mobow i loota . zawsze na manasy sie uzbiera. nikt nie dostanie full eq na start nie?;s

Przemas
14-09-2010, 12:04
piszecie ze low lvl ma zbierac platynky to cche widziec jak h lvl zbiera platynki ale on nie musi bo zarabia NA LAJCIE PO PARE KCC albo lotnie jeban broche jestem za stalym lepszym lotem dl low lvli

Lettis
14-09-2010, 13:40
Jestem na Nie ,ogólnie propozycje uwazam za bezsensowną.
Nie trzeba narazie nic zmieniać i nie mów ,że poziomy 15-700 nie liczą w zyskach.
Widzę już od 400 niektórzy chodzą na MSC i mają na Magic Bunny Slippers ,BH ,Sapphire Set ,i broń typu powiedzmy Magic Mace.

ViVuSeK
14-09-2010, 19:02
Jestem na Nie.
Moim zdaniem nie ma wielkiej potrzeby gdyż loot jest odpowiedni,nie potrafisz zarobić to już twój problem.Jakoś innym to nie przeszkadza im wolą teraźniejszy loot z potworów.
Nie przemyślałeś do końca sensu propozycji.

Krsix
15-09-2010, 07:48
Jestem na nie... I tak jest już dużo kasy na serwerze. Jak ja expiłem nigdy nie było problemów, że na manaski nie było :cool:

Folgowsky
15-09-2010, 08:50
Zawsze jest jakis sposób na zdobycie kasy .
Jeżeli zbierasz loota z każdego potwora od 15 lvl to na 400 będziesz miał dużo kasy .

sqlterpa
15-09-2010, 09:48
Nie jest tak źle! Byłeś na Mad Dogach? z samych PC byś miał na sle i mfy xd dodaj do tego loot jaki z nich leci to możesz sobie w tydzień kupić eq ; /

To prawda, że loot z msów/kingów jest na prawde słaby! ale są różne alternatywy :P