View Full Version : Staly rate loot!
Co myslicie o wprowadzeniu stalego lootu?? Jak kazdy wie loot jest systematycznie zmniejszany... Z wlasnego doswiadczenia wiem ze lvl-e 15-700 nie maja praktycznie kasy. Sam teraz gralem 400 ed gdyz mi zbanowali chara ;P musialem pozyczyc kase zeby moc expic bo loota jest praktycznie 0. Wiec moral z tego taki ze albo kupujecie kase na allegro albo wogole nie padacie wbijajac lvl 1h ;P
Loot nie był zmniejszany od kilku miesięcy o.o
Jak nie masz kasy to idź posiohaj/uhaj :<
Jestem na nie.
Owszem jestem na tak. Dlaczego?
Gram na Apo dobre 4 lata+ i loot jest zmniejszany a jak się ktoś pyta "ich" to "Nie nic nie zmienialiśmy" a to widać i to bardzo ;) Kingi ? Ehmm kiedyś z nocki po 8kc a w dzisiejszych czasach 3? może....
Wiesz ja pieniadze mam bo mam 2 chara ale mowie tu w imieniu mniejszch lvl ktorym szybko sie gra moze znudzic jak nic nie zarabiaja a tylko sie wkuzaja bo nie maja na sl-a
Precision
13-09-2010, 10:52
Ostatnio zaczynałem grę druidem od 1 lvl'a. Wbiłem 180+ poziom, zbierając loota wystarczyło mi spokojnie na manasy. Nie widzę sensu podnoszenia loota - jedynie wtedy gdyby uhy, sdki i manasy podrożały! To tak :)
Zarexoholik?
13-09-2010, 13:46
Kasa leci zawsze. Wystarczy zbierać i z samych pc/cc masz na manasy/uhy. Jak expisz na czymś na czym sobie nie dajesz rady to zejdź na moby o klasę niżej. Moim zdaniem loot jest dobry. Jestem na NIE!
Domcio666
13-09-2010, 15:00
jestemn na tak przydalo by sie zrobic zeby loot byl staly i najelpiej niech nie bedzie za dobry ani za slaby niech bedzie traki w sam raz to by moze bardziej ludzia ulatwilo zbieranie kasy i przyjemnosc grania na severze
Alojzy Bąbel
13-09-2010, 15:10
Nie. Wiadomo, ze H lvl ma wiecej kasy bo zabije i leprze i wiecej potworow niz L lvl...
Loot jest faktycznie mniejszy niz kiedys, ale daje rade. Ja pamietam jak expilem na bally bez loota, co okrazenie sprawdzilem sobie 4-5 i od piatku do niedzieli bylo z 5kcc ;D Stykalo mi to, a na 450 eku tez nie narzekalem, na madach dobrze lecialo i mi sie spokojnie zwracalo ;o Moga minimalnie zwiekszyc.
Loot nie jest taki zły. Na manasy i uhy zawsze będziesz miał, więc jestem na nie.
.Xienus.
13-09-2010, 16:04
Kasa leci zawsze. Wystarczy zbierać i z samych pc/cc masz na manasy/uhy. Jak expisz na czymś na czym sobie nie dajesz rady to zejdź na moby o klasę niżej. Moim zdaniem loot jest dobry. Jestem na NIE!
dokładnie.... 400 lvlem można już brać duże ilości msow... a lot z nich jest zawsze dobry...
albo idziesz i bijesz kingi po 2-3 i czekasz aż ci poleci great axe... i masz hajs na next 15 lvli...
Ja jestem za tym, aby na było coś takiego:
Administracja pisałaby na stronce: Rozpoczął się sezon na pathfindery, czyli z nich mamy najlepszy loot.
Potem za jakiś miesiąć, napiszą: "Rozpoczął się sezon na Warty/Kingi/Msc...
No może 'najlepszy' to złe słowo, ale chodzi o to, by co jakiś czas loot z danego potwora był większy o np. 50%.
Dawało by to wielkie urozmaicenie grze, bo gracze chodzili by w najbardziej zapomniane miejsca na mapie w poszukiwaniu potworków z któych mają lepszy loot.
Na przykład, który nowy gracz wie, że są kingi na soranie !?
.Vimpexx.
13-09-2010, 16:26
jestemn na tak przydalo by sie zrobic zeby loot byl staly i najelpiej niech nie bedzie za dobry ani za slaby niech bedzie traki w sam raz to by moze bardziej ludzia ulatwilo zbieranie kasy i przyjemnosc grania na severze
Tu nie chodzi o powiększenie kasy na serwie, tylko pomniejszenie.
@Topic
Jestem za osłabieniem loota.
Dziękuje, yyyy dobranoc.
Myślę, że dobrze zrobili zmniejszając loot. Kasy na serv jest dużo i nikt jej nie "szanuje"
Chodzi mi oto, że biegają ciągle pod dp z pk i padają. Wkońcu nie bedzie tak, że można caly dzień biegac i się bic.
Z jednej strony autor tematu na racje. Może na sl/mf wystarczy ale z czego kupić eq? Ale z drugiej strony serwer ten nie jest pierwszym lepszym serwerem i trzeba sobie radzić. Jak nie wyrabiasz z kasą zawsze możesz spytać kogoś czy możesz pozbierać za nim loot np. z Queenów.
A co do rate loot to jak wszyscy wiemy są chwile kiedy leci loot non stop, a niekiedy jest totalna porażka. I to chciałbym zmienić żeby cały czas leciał tak samo.
Up..
Dokladnie... Ja nie napisalem tego postu z powodu braku kasy... Ja mam pieniedzy duzo i mi wystarcza bo mam wysoki lvl ale mi chodzi tu o te mniejsze lvl-e nie o siebie :) powyzej 1k lvl juz da sie dobrze zarobic.
Lot jest zmniejszany,każdy o tym wie alenie jest tak, że 15-700 lvle nie mają kasy. Dlaczego? Nikt nowy na server nie zagląda,jedynie koledzy obecnych graczy a kase dostają.
Up..
Ja mam pieniedzy duzo i mi wystarcza bo mam wysoki lvl .
Oki, Ja nie mam kasy wyślij Mi parcelem.
Li$ek Von Lid3n
13-09-2010, 21:49
Eeee no wiesz dojebales teraz 400 Ed niema kasy wgl?? Czlowieku idz na MS'y to bedziesz mial kasy ktora wystarczy na poty i troche jeszcze zostanie.
leprze
http://i53.tinypic.com/25pkb3a.jpghttp://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
/fp
@top
jestem na nie . na low lvl tez idzie zarobic zbierajac platynki z mobow i loota . zawsze na manasy sie uzbiera. nikt nie dostanie full eq na start nie?;s
piszecie ze low lvl ma zbierac platynky to cche widziec jak h lvl zbiera platynki ale on nie musi bo zarabia NA LAJCIE PO PARE KCC albo lotnie jeban broche jestem za stalym lepszym lotem dl low lvli
Jestem na Nie ,ogólnie propozycje uwazam za bezsensowną.
Nie trzeba narazie nic zmieniać i nie mów ,że poziomy 15-700 nie liczą w zyskach.
Widzę już od 400 niektórzy chodzą na MSC i mają na Magic Bunny Slippers ,BH ,Sapphire Set ,i broń typu powiedzmy Magic Mace.
Jestem na Nie.
Moim zdaniem nie ma wielkiej potrzeby gdyż loot jest odpowiedni,nie potrafisz zarobić to już twój problem.Jakoś innym to nie przeszkadza im wolą teraźniejszy loot z potworów.
Nie przemyślałeś do końca sensu propozycji.
Jestem na nie... I tak jest już dużo kasy na serwerze. Jak ja expiłem nigdy nie było problemów, że na manaski nie było :cool:
Folgowsky
15-09-2010, 08:50
Zawsze jest jakis sposób na zdobycie kasy .
Jeżeli zbierasz loota z każdego potwora od 15 lvl to na 400 będziesz miał dużo kasy .
sqlterpa
15-09-2010, 09:48
Nie jest tak źle! Byłeś na Mad Dogach? z samych PC byś miał na sle i mfy xd dodaj do tego loot jaki z nich leci to możesz sobie w tydzień kupić eq ; /
To prawda, że loot z msów/kingów jest na prawde słaby! ale są różne alternatywy :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.