Zaloguj się

View Full Version : Mo?e mi kto? co? powiedzie??

Adherent
13-09-2010, 16:41
Sorry drodzy admini ale może mi któryś mądry powie za co został usunięty mój Screenshot z wejścia na 200 lvl na Rookgardzie co?
Bo zaczynacie przeginać z tymi usunięciami tematów bez powodu...
Może łaskawie ktoś mi powie czemu tak chamsko robicie?
Może słowa wyjaśnienia się należą?
Nie złamałem ani jednej reguły screenów a mimo to screen został usunięty.
Aha i to, że napisałem, że wyexpiłem na ratach to było dla jazdy napisane a jak jakiś admin nie rozumie aluzji i żartów to wybaczcie ale myślałem, że to jest luzacki serwer a nie jakaś chujOTS cytując Zarexoholika, na którym każdy screen musi być śmiertelnie poważny...

Co to jest MC do cholery??? Dareluss

Zarex Ty widziałeś tego screena co było w nim takiego strasznego??

Wszystko już wyjaśnione, powinno być info w stylu: Twój temat został przeniesiony do miejsca XXX... :P
Akurat nie lubię takich sytuacji.
temat do usunięcia/zamknięcia decyzję pozostawiam jury
Dziękuję za szybka reakcję i przepraszam!

Marcelllo
13-09-2010, 17:10
Zaraz zobaczę kto usunął temat i się go spytam. Na zdjęciu był widoczny multiklient (wielokrotne uruchomienie tibii).

#edit : Temat jest w dziale Rookgard 7.6: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=81216

Adherent
13-09-2010, 17:17
Zaraz zobaczę kto usunął temat i się go spytam. Na zdjęciu był widoczny multiklient (wielokrotne uruchomienie tibii).

#edit : Temat jest w dziale Rookgard 7.6: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=81216

Że co było widoczne??
Jakim cudem?? stary??
Którędy i gdzie??
aha... multiclient?
no dobra jasne... uruchomione 2 programy tego samego typu tak?
zajebiście... bo ja sobie ustawiłem żebym miał obie Tibie na jednym pasku 7.6 i 8.4, dzięki drodzy admini za waszą prostotę i genialność, bo przy multicliencie do cholery widać otworzony program, który ten multiclient robi a jakoś go nie widzę i to jest ciekawe nieprawda?
I wszystkie postacie nawiasem mam na jednym koncie więc po co u diabła byłby mi jakiś MC?

Akka
13-09-2010, 17:18
Ja również zauważyłem na tym ss tibie multi client. Myślę, że nie powinieneś się złościc za to, że usunęli twój temat. Ja osobiście dałbym ci bana w tibii...

Santano
13-09-2010, 17:21
"15:39, 13 09 2010 KaZeK Thread moved to 'Rookgard'."

Najpierw poszukaj swojego tematu, potem pisz odwołanie..

Adherent
13-09-2010, 17:24
"15:39, 13 09 2010 KaZeK Thread moved to 'Rookgard'."

Najpierw poszukaj swojego tematu, potem pisz odwołanie..

Dobra Santano sorry, ale screeny to screeny temat ogólny :p

//KaZeK
Rookgard (x Przeglądających)
Wszystko dotyczące wyspy dla początkujących.

Było tak od zawsze z Rooka daje się do Rookgardu a z maina do Screeny.