View Full Version : [Forum] Reputacja
Santano: Mała zmiana w systemie reputacji: od tej pory nie będzie można dać reputa większego od 100, i żeby dać reputa ponownie tej samej osobie, trzeba dać reputy nie 20, ale 30 innym osobom.
Czy jestescie za?
Santano powiedzial ze my Decydujemy
Aktualnie reputacja jest taka, jaka była. Wy decydujecie, czy będzie inna..
Azbestowy v.62.0
13-09-2010, 17:23
Nie rozumiem po co w ogóle jakiekolwiek zmiany. Przecież to i tak niczego nie zmieni.
Jestem na nie. Niech zostanie tak jak jest xd
Ja również jestem na NIE. Myślę, że ten system jest dobry. Nie należy narazie nic zmieniac, chociaż to wszystko zależy od innych forumowiczów. Osobiście uważam, że jest dobrze.
I tak wszyscy juz sobie "nabili" reputacje, wiec nie widze sensu teraz tego zmieniac.
Zarexoholik?
13-09-2010, 17:35
Jestem na NIE! Reputacja na tym forum jest tylko ozdobą, więc nie ma sensu niczego zmieniać. Tutaj nie odtrzymuje się punktów za coś co zrobimy, lecz za znajomość. ;o
#Lordzik#
13-09-2010, 17:42
Na co to zmieniać? Toż zbieranie reputów to pewnego rodzaju dyscyplina sportu, której zasad nie można zmieniać. ;x
.Xienus.
13-09-2010, 18:07
jak dla mnie to można by było zupełnie wyłączyć reputacje...
np KaZeK zbierał gwiazdkę baaaaaaardzo długo... a teraz już ludzi co maja 2 gwiazdki jest multum... bo nikt nie daje za pomoc tylko tak sobie by było...
`diGiel <3
13-09-2010, 18:22
nic nie zmieniajcie a jak coś macie zmienic to tylko wyłączyć :D:D
Nie zmieniajcie, teraz jest dobrze. Dla jakiegos gracza mozna raz na dwa/trzy dni dac reputa, to git ; ) Jestem za zostawieniem tego.
Jeżeli komuś to przeszkadza to zmieniajcie nawet bez pytania forum... Bo po co mamy wiedzieć ;s Nie! Powinno zostać jak jest :)
Jest dobrze, w końcu będę dostawał od KaZeK'a reputy po 200 i będę kozak!
Nie zmieniajcie nic, nawet jeśli reputy będą większe niż 100.
Przy 300 możecie wprowadzić ograniczenia.
Zmiany nie są potrzebne ,gdy Kazek będzie dawać za 500 punktów to będzie problem :D
Narazie jest dobrze ,a gdy wprowadzą zmianę znów bedzie xxxx tematów o tym ,że zniszczyli ich "hobby".
Nie.
Allonsey
14-09-2010, 14:11
Jestem na NIE moim zdaniem jest dobrze ;] Więc chyba nie ma potrzeby tego zmieniać .
Oczywiście takie jest moje zdanie =)
Jestem na nie. Nie będę rozdawał reputacji jakimś noobkom żebym znów mógł wymienić się z jakimś znajomym.
Τettmeier
14-09-2010, 16:21
Nie wiem po kiego zaznaczają w sondzie ludzie co wyłączyli reputację.. ale oks :)!
Nie. Dobrze jest.
Jestem na Nie.
W ogóle po sondzie można zobaczyć co wszyscy o tym sądzą-bezsowna propozycja :D
Mogłaby być taka zmiana ,ale nie przeszła by przez łowców pixeli :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.