View Full Version : Mc Maciek/Xantar - Po?egnanie
Mc Maciek
14-09-2010, 15:55
Cześć i czołem!
Jak zapewne część z Was wyczytała w moim temacie w screenach, wbicie 666 poziomu Mc Maćkiem i zrobienie Klapek są równoznaczne z zakończeniem mojego expienia. Otóż, nie tylko.
Odchodzę dzisiaj również jako Administrator Forum i Gamemaster. Powody mojej decyzji znane są tym osobom, które je znać powinny. Dziękuję za wspólnie spędzony czas, zarówno za chwile wrogości jak i przyjaźni.
Pozdrowień również nie będę pisał. Z tymi osobami, z którymi będę chciał - pożegnam się osobiście.
Baju baj! ;)
Właściwie nie powinienem tu pisać - bo nie komentujemy pożegnań, ale trochę szkoda. Jak dla mnie byłeś zaraz za Santano (pod ogólnym względem). Niektórzy mogą stwierdzić, że się przylizuję - po co miałbym to robić? Żegnam Go tylko tak, jak każdego innego (z tą różnicą, że piszę to w poście).
GL in RL life i wracaj szybko ;]
Naprawdę szkoda, że odchodzisz..
Gdyby nie Ty, pewnie by mnie tutaj nie było :P
Dzięki za 1,5 roku przyjemnej, bezkonfliktowej współpracy - i cały czas mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz.
Powodzenia w RL życiu.
@Up
Ja miałem być pierwszy. -.-
Żegnaj. Smutno nam bedzie, ale życie toczy sie dalej.
.Vimpexx.
14-09-2010, 16:05
Lol, Maciuś odchodzi =//
Ehh... szkoda stary pryku. =D
Powodzenia w RL życiu i tam ustawka na ... z Iw.oraz powodzenia na Studiach =] http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
Jak coś to GG mamy swoje =d
Szkoda że odchodzisz Maćku.. Byłeś jedynym z którym dało się normalnie pogadać, nie tylko o forum bądź grze ;)
GG swoje mamy więc będziemy ciągle w kontakcie :) Wiele dobrego zrobiłeś i tego nikt nie zapomni http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Franxi Druid
14-09-2010, 16:06
No siema, nie znałem Cie dobrze ale GL.http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Ehh..
Maciek, lipa że odchodzisz, spędziliśmy tutaj dobry czas znajomości, dzięki Tobie, dostałem się na forum, na moją pozycję..
Dziękuję Ci za wszystko ;)
Powodzenia w życiu...
A więc jednak... Zdecydowałeś się odejść.
No cóż, szkoda - serio szkoda :(
Nie bardzo wiem co mam tutaj napisać, pewnie większość powiedziałem Ci wcześniej, no ale żałuję, że w takich okolicznościach odchodzisz (wiesz o co mi chodzi). Chociaż wiem, że nie tylko przez to:P
Życzę powodzenia w życiu, aby udało Ci się to, o czym mi pisałeś...
No i oczywiście, powodzenia na studiach :)
P.S
Kto mi teraz pomoże w matmie ?:( :D
Trzymaj się ;)
jakby co, Twoje gg mam :]
Azbestowy v.62.0
14-09-2010, 16:08
Ciekawe, czy ktoś przeniesie temat do pożegnań
#topic
Bardzo fajnie gz i jedziesz do 100
Ludzie przychodzą i odchodzą, zawsze tak jest.
Ale mam nadzieję, że Mc Maciek na dobre nie odejdzie z forum, tylko dostanie zaszczytne miano Vipa i będzie dalej egzystować na forum, nie?
Anyway - powodzenia na studiach : D
No szkoda że już nie pogadamy o różnych głupotach, koncertach itp :rolleyes:
Może się skusisz i wpadniesz jeszcze tutaj?
Dzięki za pomoc w wielu sprawach
Na razie :)
Old Capitan Rook
14-09-2010, 16:11
Powodzenia w rl życiu =] Cuu
Szkoda że odchodzisz, ale szanuję Twoją decyzję, więc nie będę Cię zatrzymywał, byłeś jednym z najlepszych GM.
Τettmeier
14-09-2010, 16:16
Witam serdecznie
Nadszedł moment, w którym czas się pożegnać Poraz pierwszy zalogowałem się na serwerze we wrześniu 2006 roku. Nikomu nieznany, szary gracz Mc Maciek. Grałem z wieloma przerwami, nie śpiesząc się z expem. 1 maja 2007 roku trafiłem na Forum. Rok później miała miejsce rekrutacja na Moderatorów, po której otrzymałem zielony nick, z którym dzisiaj się żegnam.
9 marca 2009 otrzymałem stanowisko Tutora na serwerze, o czym wiedziało zaledwie kilka osób. Dziś, dowiaduje się cała społeczność APO Dla rozwiania wszelkich wątpliwości: tak, Mc Maciek = Xantar.
Żegnając się ze stanowiskiem Moderatora, żegnam się również ze stanowiskiem Tutora. Mam nadzieję, że nie zalazłem Wam zbytnio za skórę
Ostatnią rzeczą, jaką chciałbym zrobić jest pozdrowienie kilku osób. Tak więc, chciałbym pozdrowić:
Mortiis
Tygrys
Dexoti
Adios
Lesiorek
Lost Girl
Hory Plener
Splaxor
Arhadus
Nixon
Arounder
Jankiel
Arcusia
Natusiaa
Pagon
Natka
Veritas
Kruszyn
Po raz ostatni się żegnam. Dziękuję Wam za wszystko
O rly?
Btw. Zły dział...
@topic
Szkoda że odchodzisz. Równy z Ciebie gość. 3maj sie. :)
Salik Shoter
14-09-2010, 16:16
szkoda ze odchodzisz :( trudno. zawsze uwazalem cie za kogos. powodzenia w rl zyciuhttp://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg
1st R. Boonek
14-09-2010, 16:17
Przed odejsciem mogles mi tego bana zmniejszyc zal ... xdddd
Szkoda że odchodzisz, ale szanuję Twoją decyzję, więc nie będę Cię zatrzymywał, byłeś jednym z najlepszych GM.
Znam kogoś na jego miejsce, nazywa się Stoner :)
@Top
Powiem Ci Macieju, że coś robiłeś.
Powodzenia !
Przed odejsciem mogles mi tego bana zmniejszyc zal ... xdddd
XDDD!
#Szkoda że odchodzisz, chyba byłeś tu najlepszy w swoim fachu (:
Powodzenia w eReLce!
Szkoda, że odchodzisz... No cóż, wykonywałeś swoją pracę najlepiej jak potrafiłeś, byłeś aktywnym członkiem ekipy...
Powodzenia w życiu osobistym, mam nadzieje że wrócisz kiedyś do Nas.
żegnaj :( jak sie widzisz z lesiem to go pozdrów ;)
Knight Lukas
14-09-2010, 16:28
Odchodzisz 2x pewnie jeszcze trzeci raz bd :D.
Żegnaj.
Nie znałem Cię za dobrze, ale według mnie dobrze wykonywałeś swoje obowiązki. ; ]
szkoda tylko, że nie umiałeś rozróżnić speed hacka od map clicka. x d
Powodzenia w RL życiu.
Mikiel Psowi
14-09-2010, 16:30
który to już raz....... hihihi
Zarexoholik?
14-09-2010, 16:30
Żegnam. Mimo niektórych złych decyzji jakie podjąłeś uważam Cię za sprawiedliwego. Powodzenia.
Czesc, wspaniala osobo !
Powodzenia =]!
Sub Zero 2
14-09-2010, 16:33
Szkoda , że już nie będzie siedzenia przed twoim domkiem , bo Vimpexx mnie wzyw.Byłeś jednym z najlepszych GM jakich widziałem na APO.Powodzenia w życiu na studiach itp.
P.S
Kto mi teraz pomoże w matmie ?
Hehe ja moge :)
@topic
Nie znałem cie chociaz zapewne byłes jednym z lepszych gmow , szkoda że odchodzisz.
Mam nadzieje ze w rl ci sie powiedzie.
3maj sie!
Woder (: !
14-09-2010, 16:36
Byłes dobrym GM , szkoda ze odchodzis itd.
Powodzenia w tym czyms xd.
No jako jeden z nielicznych przysłużyłeś się temu OTS'owi. Pamiętam czasy jak byłeś moderatorem a pózniej jako Xantar dostałeś gm'a. Wtedy też przy pożegnaniu się ujawniłeś i jednak po czasie wróciłeś. Mam nadzieje ze tak będzie i tym razem.
Pozdrawiam
Szaloony Zieloony
14-09-2010, 16:42
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=48920
Powinieneś nazwać tego newsa Mc Maciek/Xantar - Pożegnanie 2 :D
Szkoda, że odchodzisz, chociaż i tak w to nie wierzę. :p
Ja cały czas myślałem, że żartujesz... :<
I kto mi będzie teraz pomagał? Z kim będę gadał o wszystkim i o niczym?
Mam nadzieje, że chociaż na GG będziesz.
Dzięki za pomoc w "tutorowaniu" i nie tylko. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w RL życiu. :D
Kamor Wielki
14-09-2010, 16:52
ok,uciekaj.
odchodzisz,przychodzisz...zdecyduj sie
nie wracaj siema
Szkoda że odchodzisz, nigdy nic do Ciebie nie miałem.
Życzę powodzenia na studiach i w życiu osobistym.
Mam nadzieję, że będziesz zaglądać na forum.
Pozdrawiam!
Old Vienio
14-09-2010, 17:03
Cześć i czołem kluski z rosołem : /
Żegnaj. Powodzenia w Rl życiu.
xD Lukki xD
14-09-2010, 17:09
http://kotburger.pl/uploads/201006/1277197105_by_mycha10000_500.jpg
Szkoda że odchodzi jedna z najbardziej szanowanych przezemnie osób z ekipy. Pamiętam jak byłem jakiś czas w Kazadum, zawsze można było fajnie pogadac na guild chacie.
Krulowiec
14-09-2010, 17:14
Czyli można będzie kejwić http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
Szkoda, że ochodzisz, tak Mi przykro.
Alvaster
14-09-2010, 17:22
Szkoda, że odchodzisz.
Powodzenia w Real życiu :)
Marcelllo
14-09-2010, 17:26
Bardzo, ale to bardzo duża szkoda dla ekipy, że odchodzisz no i żal użytkownikom :( Powodzenia w rl życiu i na studiach :) Dzięki za podpowiedzi co robić w danej sytuacji :) Myślę, że się jeszcze nie raz tutaj przydasz i jak zmienisz decyzję to na pewno będziesz mógł wrócić ;)
Powodzenia.
Tak wiele robiłeś dla APO :) Wszystko się kiedyś skończy, gratuluje że tyle wytrwałeś xd 3m się !
Szkoda, że odchodzisz. Wielka strata dla forum jak i servera, gdyż zrobiłeś dla niego bardzo dużo.
Anusiak Wielki
14-09-2010, 17:53
To juz 2 raz o ile sie nie myle :P Maciusss i tak wrocisz xD <co sie sie stao ? >
.Xienus.
14-09-2010, 17:59
odchodzi po raz drugi :D
zrobiłeś Maćku bardzo dużo dla tego servera i nikt ci tego nie zapomni...
Jeszcze jako moderator robiłeś bardzo dużo dla forum... zawsze by porządek...
twój kalkulator... i wiele wiele innych rzeczy bardzo usprawniły APO :D
wielka strata dla apo ze odchodzisz... ze myślę ze wrócisz za 2lub miesiące...
Pozdrawiam i życzę ci wiele dobrego w realnym świecie...
PS: bierzesz ślub? że tak nagle odchodzisz?
Panek Kitara
14-09-2010, 18:06
Pozdróweczka Maciek, dobrą robotę wykonywałeś na 4um jak i serverze. Znając zycie i tak powrócisz w nasze progi. :D
`diGiel <3
14-09-2010, 18:07
see you later http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
nie będę cię oceniał na temat gry ale na forum byłes jak normalny użytkownik :) Powodzenia na studiach http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg
enjoy
@down
skąd wiesz ze za free tyra ? ;o
Dobrze, że odchodzisz, za free tyrać dla Mortiisa to głupota. Pałeczkę przejmie natępny Fast czy inny Chwast-wyrobnik ;)
z ego co wiem to Mortiis opłacał im Zus i nie tylko...
Hahaha, a co oni są zarejestrowani? Zawód - maper, zawód - tutor, zawód - gejmaster. Może im jeszcze za urlopy płaci? Doyebałeś synu ;)
Domcio666
14-09-2010, 18:37
szkoda ze odchodzisz macku hmm ale czemu z forum odszedles to mnie dziwi czyzby juz do nas nie zawitasz juz nigdy ??
Lagga v2
14-09-2010, 18:38
Szkoda naprawdę szkoda . Byles jedna z niewielu osob ktore zasluzenie otrzymaly swoja pozycje . pozostaje mi tylko zyczyc ci powodzenia w zyciu prywatnym . powodzenia ;)
.Xienus.
14-09-2010, 18:48
Dobrze, że odchodzisz, za free tyrać dla Mortiisa to głupota. Pałeczkę przejmie natępny Fast czy inny Chwast-wyrobnik ;)
[Santano] Ty chyba żartujesz.
@topic
już pisalem
Mikiel Psowi
14-09-2010, 18:49
żądam przeniesienia tematu do działu pożegnań i zamknięcie go, inni użytkownicy nie mogą się tak pożegnać więc maćko też nie powinien mieć tej możliwości. amen
[Santano] Temat był w pożegnaniach, przeniosłem go tutaj.
Chcę zauważyć, że Maciek nie był użytkownikiem; był Administratorem.
Szczerze mówiąc czuję jakąś pustkę :D
Szkoda ,że odchodzisz ,mam nadzieje ,że powrócisz jeszcze na serwer i będziesz pełnił swą rolę.
Nie ma tu nic ukrywać ;p Powodzenia w życiu ;)
Duzo zrobiles dla serwera, dlugo juz grales na serwerze i uwazam, ze dobrze wykonywales swoja prace. No cos ale jak sie idzie na studia to nie ma czasu na jakas tibie, w koncu trzeba zajac sie czyms innym http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Ofc powodzenia na studiach a potem w pracy ;)
Elite Vegox
14-09-2010, 19:06
Szkoda ze odchodzisz ale na kazdego przyjdzie pora. Zrobiles duzo dla serva i forum.Powodzenia w Rl zyciu :P
No cóż... Na każdego kiedyś przydzie czas, na jednych wcześniej, na drugich później. Wydaje mi się, że w Tibii radziłeś sobie doskonale o forum nie wspomnę.
Twoje posty czytało się miło i przyjemnie, pisałeś z rozsądkiem, no i na temat.
Osobiście jakoś nie miałem okazji Cię poznać, ale od samego początku wydawałeś się sympatyczną osobą.
Powodzenia ;]
Bardzo dobrze się sprawowałeś na serwerze.
Szkoda ,że odchodzisz ,lecz pewnie wrócisz ,byłeś świetnym administratorem i gamemasterem.
Życzę ci wielu sukcesów w realnym życiu i powodzenia :D
Nic mnie w sumie bardziej nie cieszy jeżeli chodzi o forum jak to, że w końcu stąd odszedłeś - czas najwyższy.
I nie bardzo pojmuję dlaczego tego tematu jeszcze nie przeniesiono do Powitania/Pożegnania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53) tam gdzie jego miejsce.
Uważasz się za kogoś lepszego od reszty? (Zwykłych szarych użytkowników) zejdź na Ziemię, powodzenia na studiach.
W razie gdyby sobie zwichnęli palce na klawiaturze, sprawdzone info.
Hahaha, a co oni są zarejestrowani? Zawód - maper, zawód - tutor, zawód - gejmaster. Może im jeszcze za urlopy płaci? Doyebałeś synu ;)
To była raczej ironia w wykonaniu tego użytkownika.
żądam przeniesienia tematu do działu pożegnań i zamknięcie go, inni użytkownicy nie mogą się tak pożegnać więc maćko też nie powinien mieć tej możliwości. amen
Dokładnie.
Odchodzisz po raz 2 :D
Mam nadzieję, że po raz ostatni.
który to już raz....... hihihi
Tutaj mi na myśl przychodzi tylko :
Maryla Rodowicz - Ale To Już Było (http://www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU)
Odchodzisz po raz 2 :D
Powodzenia, w końcu zasłużony odpoczynek :rolleyes:
szkoda że odchodzisz.. teraz pewnie Magik,James,Fast będzie GM .... i znów będą nowe tutki ..... powodzenia na studiach oraz w rl zyciu
Nic do ciebie nie mam ale sprawiedliwym Gmem nie byłeś, o czym sam dobrze wiesz mimo to szanuje cie za to, że poświęciłeś trochę czasu na ten syf :)
Good Luck.
Folgowsky
14-09-2010, 21:26
Taki bedę fajny że zadedykuje dla Ciebie mój 200setny post ; *
Powodzenia w RL życiu :)
No Maciek trzymaj się, mamy kontakt na gg i powodzonka w życiu :)
Powodzenia w realnym życiu. Dobrze, że rzuciłeś ten shit zwany tibią ;]
!~Paso~!
14-09-2010, 22:01
O i co z tego ze po raz 2 odchodzi najwidoczniej ma wazniejsze sprawy niz tylko ten "syf". Powodzenia na studiach i moze sie skusisz i wrucisz 3 raz XD
Up# 2x
Possij mu na pożegnanie :<
Top.
I dobrze :)
Czesc :>
Elo
Hura? XD!
Hmm.. No faktycznie dobrze sprawowałeś się w roli gm'a i administratora na forum. No szkoda, ale takie życie. Powodzenia.
Powodzenia w rl życiu mc maćku na każdego przychodzi pora:( narka -.^
diamondback#
14-09-2010, 22:54
Till the end :) Have a nice day.
Good luck in Study and have fun in real life .
Maciuś!! Dzięki, że czuwałeś nade mną przy dostaniu pozycji. Wielka szkoda, że odchodzisz, zawsze miałem do Ciebie respekt.
Nie ukrywam, że za sobą nie przepadaliśmy mimo to szkoda że odszedłeś z forum bo teraz jestem jedyną osobą, która musi się zajmować skargami/zgłoszeniami oraz raportowanymi postami na forum. : |
See You...
!!sQaua!!
15-09-2010, 07:46
Powinieneś dostać warna, napisałeś pożegnanie w złym dziale.
[Santano] Napisał pożegnanie w dobrym dziale. Przeniosłem do Newsów. Jak Ci tak zależy, to mogę dać sobie warna.
Tak wogóle to powodzenia w realnym życiu, nie wiem ile masz lat, chyba idziesz na studia, to zyczę Ci, abyś je zdał z jak najlepszymi ocenami i żeby przez twoją wątrobe przelało się duuuuużo alkoholu ;d
Nie skumałeś dżołka Szatanie.
Cześć, spoko sie z Tobą gadało (:
Żegnaj powodzenia w życiu rl:D
Cos sie zaczyna cos sie konczy.
Powodzenia w zyciu :)
Jedyny budziles u mnie respect . :)
Wiadomo sa rzeczy wazne i wazniejsze .
ELOO
Royal Shi
15-09-2010, 16:01
bo teraz jestem jedyną osobą, która musi się zajmować skargami/zgłoszeniami oraz raportowanymi postami na forum. : |
Nie zapominaj o Kazku ,oki?
#
I tak wrócisz..
//Scoop
KaZeK nie ma dostępu do skarg&odwołań oraz zgłoszeń... oki?
anonimowyalkoholik
15-09-2010, 16:05
PaPa byleś wzorowy w tym co robiłeś_/ Jednak dobrze że odchodzisz ponieważ Mortiis nie zasługuje na tak dobrych pracowników jak TY, przez długie lata nie doceniał tego co robisz dla apo i pewnie nic od niego za ten wysiłek nie dostałeś.
3maj się
Skeptikz
15-09-2010, 23:29
Każdy kiedyś wyrasta z takich rzeczy
(prawie każdy, są osoby które będą na APO do końca -> T...sz N.....).
Chociaż wiem, ze nadal będziesz siedział na forum lub wrócisz kiedys to życzę ci jak najlepiej.
A tak nie na temat:
Jestem ciekaw kiedy Mortiis będzie expił normalnym charem ;))))
Każdy kiedyś wyrasta z takich rzeczy
(prawie każdy, są osoby które będą na APO do końca -> T...sz N.....).
Chociaż wiem, ze nadal będziesz siedział na forum lub wrócisz kiedys to życzę ci jak najlepiej.
A tak nie na temat:
Jestem ciekaw kiedy Mortiis będzie expił normalnym charem ;))))
Ty masz jakaś paranoje synek. : [ Ostatnio sam napierdalałeś po całych dniach, a do mnie się przypierdalasz. I tu jest problem dzieciaczku, bo ja nie gram. :( Smutne, nje?
@topic
Nie znaliśmy się, ale uważam, że dobrze wykonywałeś swoją pracę. Żegnaj. :)
Powodzenia w życiu prywatnym...
Trzymaj się ciepło !
Pozdrawiam.
Aż się popłakałem :(
Fajnie sie z nim pisało i wogóle był fajny dobry chętny aktywny itd :)
Trzymaj się !!!
Diabolix
16-09-2010, 19:25
Nie napiszę "powodzenia w rl", bo to brzmi, co najmniej, jak z jakiegoś spotkania osób uzależnionych. Szkoda, że odchodzisz, nie znałem cię, ale podobno dużo robiłeś. Pewnie mało zauważałem, bo, jak widać, rzadko coś piszę na forum, przeważnie czytam.
Cześć! Trzymaj się! Siema! Elo! Siemkens! Nie wiem, jak wolisz.
Wawa Kocur
17-09-2010, 22:07
Ten temat nie powinien tutaj być - pożeganie to pożegnanie, co z tego, że maciek była niby adminem? Jest zwykłym użytkownikiem mimo wszystko i każdy powinien być traktowany tak samo. Temat przenieść do odpowiedniego działu, zamknąć i wycyścić, żeby został tylko 1 post tak jak to ma każdu użytkownik. :)
też edytuje, bo co!
/topic
DROGI MULTI-CLIENCIE MAĆKU, ŻEGNAM CIĘ Z WIELKIM WESELEM, GDYŻ I TAK NIC NIE ROBIŁEŚ.
Ten temat nie powinien tutaj być - pożeganie to pożegnanie, co z tego, że maciek była niby adminem? Jest zwykłym użytkownikiem mimo wszystko i każdy powinien być traktowany tak samo. Temat przenieść do odpowiedniego działu, zamknąć i wycyścić, żeby został tylko 1 post tak jak to ma każdu użytkownik. :)
Napisał pożegnanie w dobrym dziale. Przeniosłem do Newsów. Jak Ci tak zależy, to mogę dać sobie warna.
Gdyby nie przemawiała przez Ciebie tylko chęć nabicia posta, przeczytał byś co inni pisali wcześniej. Temat napisał w dobrym dziale.
Co do Twojej wypowiedzi - on nie jest zwykłym użytkownikiem :)
Nie dyktuj również adminom co mają zrobić z tym tematem. Twój post nadaje się na warna, ponieważ nie wniosłeś nic do tematu, jakim było pożegnanie Mc Macka (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=974).
Wawa Kocur
17-09-2010, 22:21
Gdyby nie przemawiała przez Ciebie tylko chęć nabicia posta, przeczytał byś co inni pisali wcześniej. Temat napisał w dobrym dziale.
Nie dyktuj również adminom co mają zrobić z tym tematem. Twój post nadaje się na warna, ponieważ nie wniosłeś nic do tematu, jakim było pożegnanie Mc Macka (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=974).
Fajnie, ale nie musisz tak podniecać się tym, że potrafisz dać hiperłącze czy coś tam. Twój post tak samo nie wnosi nic do tematu, więc warna powinieneś dostać, ale tutaj zadziała polityka i tzw. immunitet ( ahahahahahha ). Gówno możesz mi zrobić i czytając inny temat natknąłem się ciekawą wiadomość, że gówno wiesz o grze w której jesteś tutorem.
żebyś nie płakał -
/topic
DROGI MULTI-CLIENCIE MAĆKU, ŻEGNAM CIĘ Z WIELKIM WESELEM, GDYŻ I TAK NIC NIE ROBIŁEŚ. :)
jeszcze zdazysz wrocic 100x.. ;-)
spoko, siema
Mortalix
17-09-2010, 23:21
Ogarnij się ziomek.
Po cholerę dajesz się prowokować jakimś zwykłym graczom?
Jako że masz tą swoją pozycję powinieneś zlewać takich typów, a nie wdawać się z nimi w dyskusje, które do niczego nie prowadzą.
Ps. Jeśli masz choć odrobinę oleju w głowie nie odpowiesz na tego posta. :)
#Topic
Żegnaj, choć i tak uważam, że wrócisz. ;)
Delorian17
18-09-2010, 10:42
Szkoda że odchodzisz według mnie byłeś jednym z najbardziej ogarniętych w ekipie.
Powodzenia w rl życiu xD
Znałem Cię trochę (przeprowadzony wywiad). Kroki jakie poczyniłeś na tym forum, pozwalają mi wnioskować, że byłem "służbistą" - egzekwowałeś regulamin bardzo szczerze.
Mam nadzieję, że wrócisz.
Co mama ci internet odcina? Spierdalaj kolego ;)
Mariusz Pudzianowski
20-09-2010, 14:23
Szkoda, że odchodzisz - byłeś dobrym GM'em oraz Administratorem forum. Sądzę, że Twój domek się nie zmarnuje, c'nie?
Allonsey
20-09-2010, 16:27
Nie znałem cię ale szkoda że odchodzisz bo zawsze każdy gracz się liczy a zwłaszcza że byłeś dobrym GM =)
Szkoda, byłeś bardzo dobrym GM. Powodzenia na studiach;)
Malahadus
09-10-2010, 08:28
Nie mialem okazji aby napisac tutaj w tym temacie,ale teraz znalazlem wolna chwilke,nie myslcie ze nabijam posty ze odnawiam stare posty.
Duzo ze soba nie pisalismy no ale byles wporzadku pod kazdym wzgledem,no i mysle ze jeszcze wrocisz ,powodzenia na studiach.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.