Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Lord Max, cya all

lord max
14-09-2010, 17:07
Witajcie, pewnie wielu z was mnie nie zna, wielu nie lubi, a niektórzy lubią.
Postanowiłem odejść, około 7-10 dni temu albo zostałem schakowany? Albo (prawdopodobnie) tak jak kiedyś Mortiis zajebał mi itemki. Tak, zabrał mi kiedyś s seta, amulety, 10kcc, i klapy za oszustwa.
Pewnie wielu z was oszukałem, ale żadnego z kumpli, zawsze osoby nie znajome i naiwne. Znając kogoś nawet 10 minut jeżeli był fajny nigdy bym go nie okradł.
Straciłem razem z 250-300kcc na tym hacku/zabraniu items.

Cóż, jedynie mogę pozdrowić kilka osób, na forum zostaje, czytam go więcej niż KaZeK pewnie tylko mniej się udzielam...
Mortiis - Mógłbyś tyci więcej czasu na serwer poświęcić, ale i tak dużo zrobiłeś bo w końcu gramy na tym serwerze.
Tygrys - Taaa... Gratulacje tworzenia mapy, fajnie się ją zwiedzało.
Santano - Strasznie dużo robisz dla serwera, gratulacje.
Mc Maciek - Dzisiaj odszedł, ale wróci tu tak jak kiedyś. Tak to ja ten napinacz według Ciebie xd

Pozdrawiam
Knighcik wtk - RL
Ilvarian - RL super się z tobą grało chłopie
Tirg - RL
ZIMNY KOTLET - BEZ CIEBIE TA GRA BY BYŁA NUDNA!!!! JAK TO CZYTASZ TO NAPISZ DO MNIE NA PW! XD
Capitan Shooter - Nigdy mi nie ufał, ale spoko z niego koleś.
Asman - Ta... Stary kumpel lecz już trochę ma mnie w tyłku :F
Odkurzacz Pyłek - kiedyś fajny z Ciebie kumpel był.
Babers - staaary klient, chyba smsami od emnie kupił ze 100kcc xD
Slepy - Kiedyś go lubiłem, lecz za dużo kłamie

SHOX - okradł mnie kiedyś na klapy - pozdro noobie ;d

Na apo zacząłem grać ze 3-4 lata temu, 1 pacc kupiony został w środku 2007 roku.

Postacie którymi grałem, to tylko te na moim koncie od zera, największy poziom to Lord Max.

Może kiedyś wrócę, na razie nie zrobię tego bo nie dość że dużo straciłem, to jeszcze nie chce mi się grać już w Tibie.

#############
Pozwalam pisać tym co mogą w tym temacie.