View Full Version : O co chodzi? :D????
ADMIN used command SnapShot on Scix
[AMXX] ADMIN: kAt SedaN* used command SnapShot on you !
[AMXX] Date: 14/09/2010 - 20:42:07 | Server: ArmiaPodkarpacki@KampNO.pl !
[AMXX] Player Name: Scix | IP: 83.1.40.126 SteamID: STEAM_ID_LAN | Country: Poland
[AMXX] For unban visit www.forum.toproste.pl !
[AMXX] Date: 14/09/2010 - 20:42:08 | Server: ArmiaPodkarpacki@KampNO.pl !
[AMXX] Player Name: Scix | IP: 83.1.40.126 SteamID: STEAM_ID_LAN | Country: Poland
[AMXX] For unban visit www.forum.toproste.pl !
[AMXX] Date: 14/09/2010 - 20:42:09 | Server: ArmiaPodkarpacki@KampNO.pl !
*** Ovner killed I <3 Em0 with a headshot from m4a1 ***
[AMXX] For unban visit www.forum
I co z tym? D:
Ban Information
Name: Scix
IP: 83.1.40.126
Reason: ssy na forum
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: kAt SedaN*
Admin SteamID: STEAM_0:1:28903748
If you think you were banned unfairly, report this information to our website:
www.forum.top
Ok a gdzie znaleść ss w win7?
Patryk1551
14-09-2010, 21:01
SS masz zawsze w folderze cstrike lub cstrike polish tam masz na 100%
Umiesz choc podstawy angielskiego?:confused::confused:
Wejdz w folder cs'a, a potem cstrike/cstrike polish, screens?
Knight Lukas
14-09-2010, 21:04
Po prostu admin zrobił Ci ss'y bo może używałeś czitów, aby dostać ub wrzuć te ss'y na forum w odp dziale.
@down
Date: 14/09/2010 - 20:42:07 w folderze cs'a znajdź pliki utworzone o tej godz. ss'y chyba w nazwie mają date.
Nie ma takiej opcji że nie ma albo nie chcesz ich wstawić albo nie potrafisz szukać.|
Są w katalogu cstrike - to że masz vin7 nie zmienia faktu że ss są w takim katalogu!
No właśnie wiem, tylko że ja mam win7. A jak chociaż nazywane są te pliki moze wyszuka. :?
Lol nigdzie nie ma? :<
Dlaczego?
No właśnie wiem, tylko że ja mam win7. A jak chociaż nazywane są te pliki moze wyszuka. :?
Lol nigdzie nie ma? :<
Dlaczego?
Częste wymówki osób, które jechały na wh. Jeżeli nie wrzucisz tych screenów to ub nie dostaniesz ;\
Powinieneś mieć w folderze cstrike (w przypadku non steama) lub w csstrike_polish w przypadku steama. Czekam na screeny.
Niemożliwe, żebyś nie miał ssów. To tyle, elo. Cstrike/Cstrike_polish.
@up
Ciebie tu nie było :\
Częste wymówki osób, które jechały na wh. Jeżeli nie wrzucisz tych screenów to ub nie dostaniesz ;\
Powinieneś mieć w folderze cstrike (w przypadku non steama) lub w csstrike_polish w przypadku steama. Czekam na screeny.
Człowieku nie jechałem na wh.
Ma ktoś win 7 i był w podobnej sytuacji?
http://i52.tinypic.com/2zsz0w8.jpg
Człowieku nie jechałem na wh.
Ma ktoś win 7 i był w podobnej sytuacji?
Nie sądzę, żeby ktoś Cię odbanował jeżeli nie wrzucisz czystych screenów.
To miłego szukania screenów po komputerze. Co jak co, ale ten plugin działa poprawnie i każdemu robi odpowiednią ilość zdjęć. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby screenów nie zrobiono.
W ogóle, oprócz brak znajomości podstaw języka angielskiego, polskiego też nie ogarniasz. Do tego typu spraw masz odpowiedni dział na forum, tj. Skargi & Odwołania, trochę niżej niż ten t.t
@down
Nie widziałeś tego niżej? To widzę, że zamiast z czytaniem, to gorzej ze wzrokiem. Okulista czeka.
A dlaczego nie masz screenów? Bo miałeś WH, które automatycznie usuwa screeny robione przez adminów i pozwala na rżnięcie takiego głupa jak ty. Ewentualnie poczytaj (http://cserwerek.pl/nie-zapisujace-sie-ssy-co-t8443.html)
To miłego szukania screenów po komputerze. Co jak co, ale ten plugin działa poprawnie i każdemu robi odpowiednią ilość zdjęć. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby screenów nie zrobiono.
W ogóle, oprócz brak znajomości podstaw języka angielskiego, polskiego też nie ogarniasz. Do tego typu spraw masz odpowiedni dział na forum, tj. Skargi & Odwołania, trochę niżej niż ten t.t
Co do ang, to milcz bo nie widziałem tego niżej, zaraz napisze. A Ty jak jesteś taki pro elo chlopcze to powinieneś wiedzieć dlaczego nie mam screenów.
A więc tak, nie mam screenów, ponieważ mam win7 a win7&win vista, trzeba uruchomić gre z zgodnoscią z win7.(przynajmniej tak czytałem)
Chciałbym to sprawdzić :<
[CS] ^Crayon
No właśnie i te dwa ostatnie punkty, dotyczą mnie ;|
Zaraz Przeinstaluje CS.
Ehe a co z banem?
@down
Nie widziałeś tego niżej? To widzę, że zamiast z czytaniem, to gorzej ze wzrokiem. Okulista czeka.
A dlaczego nie masz screenów? Bo miałeś WH, które automatycznie usuwa screeny robione przez adminów i pozwala na rżnięcie takiego głupa jak ty. Ewentualnie poczytaj (http://cserwerek.pl/nie-zapisujace-sie-ssy-co-t8443.html)
flamaster nie znalazl : o i jakos gral pozniej i mial admina hihi
Ostatnio zdarzyło się to kilka razy i zacząłem się zastanawiać czy ludzie zmyślają, czy rzeczywiście tak jest. Poczytałem trochę na necie i rzeczywiście gracze mają taki problem i jest na to rozwiązanie!
Zaczynajmy więc:
1. Zanim zaczniemy, najpierw przede wszystkim:
Przeszukaj DOKŁADNIE w swoim folderze z cs'em podfolder cstrike (np.: C:/Counter Strike 1.6/cstrike ). Szukaj screenów pod nazwą mapy, na której robiono Ci ss. Tak więc dla przykładu: Grałeś na mapie de_dust i admin zrobił Ci je, więc screeny powinny znajdować się tam pod nazwą kolejno:
de_dust0000.bmp
de_dust0001.bmp
de_dust0002.bmp
de_dust0003.bmp
de_dust0004.bmp
Liczba screenów może być inna, ale przeważnie robi się ich 5!
Uwaga! By dokładnie przeszukać komputer używamy opcji START --> Wyszukaj. Każemy naszemu komputerowi szukać na calutkim komputerze pliku o nazwie, o której wspomniałem wcześniej, np.: de_dust0000.bmp (pamiętamy o podkreślniku "_" )
Dlaczego szukać wszędzie? Otóż zdarzyła się pewna sytuacja mojemu znajomemu: miał zainstalowanego drugiego cs'a gdzieś na dysku ukryty pod stertą innych folderów, gier i programów, a skrót na pulpicie prowadził właśnie do niego.
Poza tym - przeszukać cały komputer na pewno nie zaszkodzi, a my będziemy mieli pewność.
2. Jeśli przeszedłeś do tego punktu, oznacza to, że nadal ich nie znalazłeś.
Tak więc jedną z przyczyn może być fakt, że zainstalowałeś cs'a na dysku C: w folderze Program Files. Dziwne? Windowsy mają to do siebie, że próbują nam pomóc gdy nie trzeba... otóż, na Windowsach Vista i Windows 7 (nie zawsze na xP) system jest tak "miły", że udostępnia folder Program Files tylko programowi "Install Shield Wizard", więc jeśli jakiś program próbuje coś zapisać (w naszym wypadku CS) windows na to nie pozwala i ss'ów nie ma!
Tak więc by to naprawić wystarczy zainstalować cs'a w innym miejscu, najlepiej na innym dysku, no ale jeśli nie mamy to ostatecznie może być dysk C, tylko inny folder niż Program Files, np C:/Gry/Counter Strike 1.6
3. Nadal nie pomaga? Spróbujmy czegoś innego:
Czytaj ten punkt jeśli masz Windows Vista, albo Windows 7.
Naciśnij prawym przyciskiem na swój skrót od CS'a na pulpicie, wybierz właściwości.
Przejdź do zakładki "Zgodność" i zaznacz "Uruchom w trybie zgodności Win xP", a także "Uruchom ten program jako administrator". Kliknij "Zastosuj" i "Ok".
Dla przykładu dam zdjęcie (ten screenshot nie jest mój, bo ja nie mam Visty ani Win7...):
Dołączona grafika
[color=red]4. Nadal nie działa? Jest na to jeszcze jeden sposób:
Reinstalujemy cs'a i instalujemy Patch'a v35.
Link do patcha: http://cs.rin.ru/fil...ch_full_v35.exe
I do cs'a (jakby ktoś nie miał): http://cs2.raid.ru/c...ull_v4+zbot.exe
Jak instalujemy patch'a? Po prostu klikamy ikonę instalki i postępujemy zgodnie z instrukcją. Ważne jest by zainstalować go tam gdzie mamy zainstalowany CS.
UWAGA!
NIE INSTALUJEMY DO FOLDERU CSTRIKE!
5. Jeśli dotrwałeś do tego punktu, to mam dla Ciebie smutną wiadomość. Nie wiem dlaczego nadal nie zapisują się u Ciebie ss LUB najzwyczajniej w świecie oszukujesz (chociaż to jest mało prawdopodobne, skoro zadajesz sobie trud i czytasz ten temat).
To tyle, mam nadzieję, że to pomoże paru osobom.
CO WY NA TO? :d
.....................
To raczej nie moja wina, zrobiłem wszystko zgodnie z wskazówkami. Teraz powinny być sreeny. Więc może dostanę unbana, a wrazię wątpliwości wkleję screeny :)
Czekamy na screeny, tylko w miarę szybko, bo po przerobieniu w photoshopie będą mogły się jedynie nadawać na zdjęcia do playboya.
A i ciekawi mnie dlaczego gdy zacząłem Ci robić ss'y to zacząłeś uciekać gdzieś do tyłu, w miejsce gdzie nie widać graczy przez ściany. : )
Co Ty jebiesz koleś, ty masz coś z głową. Grałem słabo, nie będzie screenów bo ich nie mam. I to nie z mojej winy. Jeżeli nie wierzysz, to sprawdz, cwaniaczku, albo naucz się grać w CS. Bo ja nie wiem z kórej strony widziałeś u mnie wh :(
'Oxidosis'
14-09-2010, 22:31
App Data > Local > VirtualStore > Windows > System32 ( bynajmniej ja tak mam na viście ;) )
Jeżeli tam nie masz ss'ów to znaczy, że grałeś na wh.
Pzdr dla wszystkich znawców.
a wrazię wątpliwości wkleję screeny :)
Grałem słabo, nie będzie screenów bo ich nie mam.
Mamy wątpliwości, a screenów jednak nie ma. Już nic nie wskórasz, ub za free nie dajemy.
No i masz rację - grałeś słabo nawet z wh.
Looknij do odwołania lub tematu, bo wjebałeś mi free bana -.-
Słuchaj.. W sumie to mógłbym Ci w ogóle tych screenów nie robić, bo te twoje wh było tak perfidne, że tylko się tutaj upokarzasz. Nie tylko ja to widziałem.
Żegnam.
App Data > Local > VirtualStore > Windows > System32 ( bynajmniej ja tak mam na viście ;) )
Ty jesteś znawcą?
Człowieku to zobacz w googlach lub na profesjonalnych stronach cs
Bardzo duzo osob ma z tym problem.
Zamiast go rozwiązać to go omijasz człowieku, a SedaN* boi się przyznać do błędu. Elo
Orson_Pall
14-09-2010, 22:52
Co ty czlowieku wygadujesz ? Sedan boi sie przyznac do błędu? To Ty popierdalałeś na wh, i sam widzisz, ze admin zrobil Ci ssy -.- tak pisze w konsoli, i tak jest. Administracja testowala to milion razy na kazdym systemie operacyjnym, i plugin zawsze działał. Jak masz jakiegos ruskiego windowsa z bazaru, ktory byl gratis do burakow, to i tak ssy powinny byc w folderze csstrike. Koniec kropka, do widzenia.
Patryk1551
14-09-2010, 22:59
No istnieje też taka możliwość, że faktycznie mu tych ssów nie zrobiło. W sumie Sedan za darmo admina nie dostał, a admin no nie często się myli i nie często robi komuś ssy. Widocznie grałeś na tyle dobrze i na tyle wiedziałeś gdzie kto jest i zrobił ci ssy. Jeśli autor tematu używał wh to prędzej, czy później znów wpadnie.
Dobra, widzę że to nie ma sensu, spierdalam na inny server, gdzie ludzie mają pojęcie o tym co robią. Aha no i tam gdzie jest jakiś poziom, bo tutaj to bieda z nędzą.
Nie grałem 2 lata w cs, a i tak byłem pierwszy w statach :)
Odchodzę z duża satysfakcją.
Ps. I nie miałem wh :) A screenów, na prawdę nie było.
Elo. czesc, bye!
Wszystkim głabom
sugerujesz ze flamaster tez gral na wh skoro nie znalazl ssow na kompie ? ; o
Killer3k
15-09-2010, 08:49
Scix to ,że jesteś idiotą to ja wiedziałem od zawsze ale ,że aż takim? ( :
Dobra, widzę że to nie ma sensu, spierdalam na inny server
No to wypierdalaj na server gdzie admin pozwala grać na wh.
Wszystkim głabom
pl?
Zamiast go rozwiązać to go omijasz człowieku, a SedaN* boi się przyznać do błędu. Elo
On ma przyznać się do błędu? XD!
Admin ma prawo zrobić graczowi ss'y jeśli według niego jest podejrzany, a ten gracz ma prawo wrzucić te ss'y, także wypierdalaj allegrowiczu!
Scix to ,że jesteś idiotą to ja wiedziałem od zawsze ale ,że aż takim? ( :
No to wypierdalaj na server gdzie admin pozwala grać na wh.
pl?
On ma przyznać się do błędu? XD!
Admin ma prawo zrobić graczowi ss'y jeśli według niego jest podejrzany, a ten gracz ma prawo wrzucić te ss'y, także wypierdalaj allegrowiczu!
Weź słownik, i kto tutaj jest idiotą???
Mają prawo, ale mają też obowiązek znać się na tym co robią.
ej ty jestes popierdolony czy tylko udajesz :confused:
Jestem 100% pewny że miałeś jakiegos czita, a screeny zostały szybko usunięte przez ciebie z kompa i teraz rżniesz głupa.
Jestem 100% pewny że miałeś jakiegos czita, a screeny zostały szybko usunięte przez ciebie z kompa i teraz rżniesz głupa.
a Ty rżniesz psa.
Top.
Temat można zamknąć Scoop, ma to sprawdzić! ELo
Dobra, widzę że to nie ma sensu, spierdalam na inny server, gdzie ludzie mają pojęcie o tym co robią. Aha no i tam gdzie jest jakiś poziom, bo tutaj to bieda z nędzą.
Nie grałem 2 lata w cs, a i tak byłem pierwszy w statach :)
Odchodzę z duża satysfakcją.
Ps. I nie miałem wh :) A screenów, na prawdę nie było.
Elo. czesc, bye!
Wszystkim głabom
Rly, byłeś pierwszy w statach? ;o Wiele osób mi pisało, żebym Ciebie sprawdził, bo grasz na wh. Od początku wydawałeś mi się podejrzany. Mam już w cs'ie jakiś staż i jestem w 100% pewien, że grałeś na wspomagaczach. Dobrze nawet strzelać nie umiesz, a już z celownikiem wychodziłeś na typów, skanowałeś idealnie i wiedziałeś jak się poruszać. A tą swoją mongolską teorią, że nie zrobiło Ci screenów tylko się upokarzasz. Temat do zamknięcia.
#down
Ja jeżeli nie zobaczę screenów to na pewno nie odbanuję ; ) bo powiedz mi czemu miałbym Ci teraz dać ub? Bo Ty tak mówisz?
Rly, byłeś pierwszy w statach? ;o Wiele osób mi pisało, żebym Ciebie sprawdził, bo grasz na wh. Od początku wydawałeś mi się podejrzany. Mam już w cs'ie jakiś staż i jestem w 100% pewien, że grałeś na wspomagaczach. Dobrze nawet strzelać nie umiesz, a już z celownikiem wychodziłeś na typów, skanowałeś idealnie i wiedziałeś jak się poruszać. A tą swoją mongolską teorią, że nie zrobiło Ci screenów tylko się upokarzasz. Temat do zamknięcia.
To gosciu Ci powiem że jesteś chujowym adminem, Scoop sprawdzi i dostanę unbana :)
Wtedy zobaczymy. :)
Kozaku :<
'Oxidosis'
15-09-2010, 15:00
Ty jesteś znawcą?
Człowieku to zobacz w googlach lub na profesjonalnych stronach cs
Bardzo duzo osob ma z tym problem.
Dużo osób ma z tym problem, bo dużo osób nie potrafi szukać. Myślisz, że ja wpisałem jedno hasło w google i już wiedziałem jak mam postępować? Człowieku, aby dowiedzieć gdzie mi się te ss zapisały googlowałem cały dzień, aż w końcu dopiąłem swego. A to że Ty i Flama nie potraficie szukać, to już nie mój problem.
Screeny znalazłem specjalnym Programem, zostałem odbanowany :)
Aha i Sedan jesteś chujowy nic tego nie zmieni :)
Screeny zobaczyłem, Oxi dał ip i już Cię odbanowałem.
W waszym interesie jest, aby administratorzy sprawdzali podejrzanych graczy i w przypadku niepewności robili im screeny, więc nie rozumiem o co się plujesz. Chyba, że wolisz jak na servie latają sami cheaterzy : ]
Knight Lukas
15-09-2010, 15:45
No i jakoś były screeny, a się kłóciłeś, że ich nie ma. Następnym razem szukaj dokładniej, a nie spierasz się, że ich nie ma - jak są
Orson_Pall
15-09-2010, 16:16
odbanowaliscie go za ssy, ktore dal po 2 dniach tak?Lol, 100 razy by je mogl przerobic -.-
odbanowaliscie go za ssy, ktore dal po 2 dniach tak?Lol, 100 razy by je mogl przerobic -.-
No to musiał by być super majstrem, żeby zrobić to tak dobrze, że niczego nie zauważymy. Anyway - nigdzie nie ma napisane, że musi w ten sam dzień dawać ssów ; d
Aha i Sedan jesteś chujowy nic tego nie zmieni :)
http://coolstorybro.podbean.com/mf/web/dx39c5/CoolStoryBrocopy.jpg
@down
No właśnie Cię nie odbanowaliśmy papaju : D
ToniejajestemPoziomek
15-09-2010, 16:41
@up
Ja jakoś przerobiłem i mnie odbanowaliście. ;p
@up
Ja jakoś przerobiłem i mnie odbanowaliście. ;p
yhym xD!
uważaj bo uwierzę xd
Sedan był na 100% pewny ze mam cheats, wręcz twierdził że nie musiał mi robić screenów, więc jak go nazwać?
A ss jest problem bo po otworzeniu folderu ich nie widać, dopiero odpowiedni program, pozwala je wyszukać.
Ale taki admin powinien o tym wiedzieć.
Mamy wątpliwości, a screenów jednak nie ma. Już nic nie wskórasz, ub za free nie dajemy.
No i masz rację - grałeś słabo nawet z wh.
Słuchaj.. W sumie to mógłbym Ci w ogóle tych screenów nie robić, bo te twoje wh było tak perfidne, że tylko się tutaj upokarzasz. Nie tylko ja to widziałem.
Więcej pokory, bo bez tego twój łeb będzie ciągle chory :(!
No dobrze, wydawało mi się, że te Twoje wh było perfidne, ale chyba musiałem mieć jakieś wątpliwości, aby zrobić Ci screeny? Od tego tutaj jestem ; )
I dla Ciebie chujowy admin to taki, który pilnuję porządku i gdy nie jest pewny to robi screeny, aby kogoś sprawdzić? Ogarnij się bo bez nas - adminów (no jeżeli tak mogę mówić) to na serverze byłby chaos i biegało by mnóstwo cheaterów. Człowiek jest omylny, dlatego czasami robię komuś ss'y. Wrzuciłeś je po 'lekkim kręceniu' i dostałeś unbana, więc o co Ci jeszcze chodzi?
PS. Chociaż nadal nie jestem pewien co do twojej uczciwości. Screeny mogłeś spokojnie objechać w photoshopie lub po prostu na farcie wyłączyć wh przed zrobieniem screenów, bo widziałeś, że jestem na specu. Ale cóż, na razie masz ub. Jeżeli będziesz cheatował to prędzej czy później wpadniesz.
To nastepnym razem nie rob tematow na oglnym tylko wyjasnij sprawe w skargi/odwolania. Napierdalales skany jak glupi. Sedan zrobil ci ssy wiec w czym problem? Nie jego wina jest ze jesteś idiota i nie możesz znaleźć ssow.
To nastepnym razem nie rob tematow na oglnym tylko wyjasnij sprawe w skargi/odwolania. Napierdalales skany jak glupi. Sedan zrobil ci ssy wiec w czym problem? Nie jego wina jest ze jesteś idiota i nie możesz znaleźć ssow.
Wróć poszukaj, bo gdzieś zgubiłeś mózg.
Elo dzieciaku
No nie wiem kto tu zgubil ;( To nie ja mam jakies krzywe fazy ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.