Zaloguj się

View Full Version : James xxx?

Los Bananos
15-09-2010, 22:35
Lałem sie z Seviperem . Pro-zero Vimpexx (krul smieciuf) dal raporta że używam wosso , czego nie ukrywam . Dostałem ostrzeżenie od Jamesa żeby wyłączyć . Przestałem bić Sevipera i czekałem aż zniknie PZ ( Player Zone szanowny panie Jamesie) .Kiedy znikało pojawiło się okienko " Twoja postać została zablokowana" . Proszę administrację o rozwiązanie sprawy z tym "idiotą" . Nie oczekuje unbana lecz pozbawienie tego czegoś rangi Tutora . Dziękuję . Miłęj nocy .

Zark
15-09-2010, 22:36
No jeżeli znikało Ci pz i np. chciałeś wyłączyć wosso to nie powinno być banana, bo co? Dostałeś ostrzeżenie i masz czas żeby go wyłączyć (:

James
15-09-2010, 22:39
Twój młody buntowniczy umysł musi zrozumieć że ban został przyznany słusznie.
Kiedy dałem ostrzeżenie jeszcze jakiś czas biłeś Sevipera oraz manasowałeś się na bocie i pisałeś do zgromadzonych tam graczy. Po pewnym czasie dopiero przestałeś używać bota (na chwilę), żeby "wyśmiać mnie hotem", co mnie oczywiście bardzo zmartwiło. Odczekałem odpowiedni czas, nie wyłączyłeś bota, dlatego skończyło się jak skończyło...

Ps. Mam nadzieję że dostaniesz warna za obrażanie mnie w tym temacie.
Ps2. Zły dział, jeśli masz jakieś zastrzeżenia napisz w "Skargi i Odwołania".

Knight Lukas
15-09-2010, 22:39
Miał czas - exit -> log bez bota i po sprawie...
Wgl nie musiałeś dostać ostrzeżenia tylko od razu bana więc ciesz się że było ostrzeżenie.

Romus
15-09-2010, 22:40
Protection zone Panie Los Bananos. Ban sluszny bocie ;/
Proponuje tez poszukac sobie znaczenia slowa "Frajer".
http://www.miejski.pl/slowo-Frajer Troche Ci to ulatwie.

@Down
Naucz sie czytac :<

Huskar
15-09-2010, 22:42
Kiedy grałem Kasan Pallem , Władca Smoków (czyt. James , brat Benn'a) też się chamsko zachowywał. Ciężko mi powiedzieć czy miałeś bota czy nie bo nie widziałem tej sytuacji. Jak Ci dawał ostrzeżenia mogłeś zrobić ss'y albo cokolwiek żeby mieć jakiś dowód. No cóż... :o

Los Bananos
15-09-2010, 22:57
Twój młody buntowniczy umysł musi zrozumieć że ban został przyznany słusznie.
Kiedy dałem ostrzeżenie jeszcze jakiś czas biłeś Sevipera oraz manasowałeś się na bocie i pisałeś do zgromadzonych tam graczy. Po pewnym czasie dopiero przestałeś używać bota (na chwilę), żeby "wyśmiać mnie hotem", co mnie oczywiście bardzo zmartwiło. Odczekałem odpowiedni czas, nie wyłączyłeś bota, dlatego skończyło się jak skończyło...

Ps. Mam nadzieję że dostaniesz warna za obrażanie mnie w tym temacie.
Ps2. Zły dział, jeśli masz jakieś zastrzeżenia napisz w "Skargi i Odwołania".

Może napisz prawdę. Zrobię to na podstawie twojej opowieści.

WIęc tak... Kiedy dałeś ostrzeżenie przestałem bić Sevipera i kiedy on stał koło dp to ja stanąłem 2 sqm do góry od niego . Manasowałem się na bocie dopóki nie dostałem ostrzeżenia . Pisałem do zgromadzonych tam graczy " Pospi prosze wylaczyc bota..." . Nie wyśmiałem cie "hotem" gdyz nie mam nic na hotach ze względu na dzisiejszy format komputera . Odczekałeś prawie odpowiedni czas , ale gdy już "mieczyk" migał i chciałem się wylogować to pojawiło się okienko "Twoja postać została zablkowana" .

Ps . Twój młody buntowniczy umysł musi zrozumieć że shackowali cię słusznie.

Ps2 . Sram na tego warna . Wolność słowa , pisze co myślę.

PS3 . Jeśli to brat Benna ( Wladca Smokow )to się nie dziwię .

Pamiętam jak ta postać miala 1,1k lvl i oszukała brata na softy XD

Devil murder v3
15-09-2010, 23:10
Gdybym dostał odrazu bana za bota to bym zrozumiał tak?

Ale dostałem ostrzeżenie z którego moge skorzystać i mam odpowiedni czas żeby go wyłączyć tak?

http://img52.imageshack.us/img52/5766/72503917.jpg

Nie pisz posta pod postem.

#Top
Mnie to jebie, administracja nigdy nie zdejmuje banów - nawet tych słusznych, więc nawet się nie poć w tym temacie xd

W&^
15-09-2010, 23:11
Nie musiał Ci dawac ostrzeżenia :)

Zarexoholik?
15-09-2010, 23:14
Mógł cię od razu zbanować. Na forum masz odpowiedni dział do skarg/zgłoszeń/odwołań. I tak nic nie zdziałasz. Wyzywaniem ludzi też raczej nic nie osiągniesz. Ogólnie chyba nie potrafisz zapanować nad emocjami. http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg

#niżej

Chyba nie wiesz czym jest hipokryzja. Nie jesteś moim kumplem, żebyś mógł mnie o coś oskarżać - to na tyle. I wyjaśnij mi jak mam być 'cicho' skoro to jest forum i tutaj się pisze - nie mówi. Więc 'cicho' bezmózgu. : >

^Deduś.
15-09-2010, 23:16
Wyzywaniem ludzi też raczej nic nie osiągniesz. Ogólnie chyba nie potrafisz zapanować nad emocjami. http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg

Sam tak robisz, więc cicho hipokryto : >

@top
Nie wiem, mógł Cię od razu zbanować, ale jeżeli jest tak jak mówisz, to racja jest po Twojej stronie, bo jednak po coś dał to ostrzeżenie.

Los Bananos
15-09-2010, 23:17
http://img52.imageshack.us/img52/5766/72503917.jpg

Nie pisz posta pod postem.

#Top
Mnie to jebie, administracja nigdy nie zdejmuje banów - nawet tych słusznych, więc nawet się nie poć w tym temacie xd

Mi chodzi o to żeby wiedzieli kogo wzieli do "ekipy" .
Mnie to tez jebie czy zdejma czy nie xd i tak pracuję od 9 do 19/20/21 wiec pogram sobie na rooku najwyżej :P

@Down
Przeczytaj moje posty .

@Zarex

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=47385

Znajdę dużo tematów z twoimi emocjami :)

Niestety najwazniejszy został usunięty :( RS na 2150 lvlu ;\

James
15-09-2010, 23:32
Gdybym dostał odrazu bana za bota to bym zrozumiał tak?

Ale dostałem ostrzeżenie z którego moge skorzystać i mam odpowiedni czas żeby go wyłączyć tak?
1.
Tak jak już kilka osób napisało nie musiałem dawać ostrzeżenia... Dałem je i niestety z niego nie skorzystałeś, odczekałem słuszny czas i dałem słusznego bana.

2. Naucz się edytować posty, albo ogarniaj to co Ci mózg przyniesie na myśl w ciągu pisania jednego posta :)

3. Ponawiam apel do Ciebie abyś skończył płakać tutaj, a napisał w odpowiednim dziale, tam mogę Ci wytłumaczyć dokładniej co i jak, ewentualnie gdy ktoś z Administracji będzie chciał mogę przekazać odpowiednie dowody.

4.
Kiedy grałem Kasan Pallem , Władca Smoków (czyt. James , brat Benn'a) też się chamsko zachowywał. Ciężko mi powiedzieć czy miałeś bota czy nie bo nie widziałem tej sytuacji. Jak Ci dawał ostrzeżenia mogłeś zrobić ss'y albo cokolwiek żeby mieć jakiś dowód. No cóż... :o
LOL :eek:
Myślałem że kwestia "brata Benna" została już wyjaśniona.

Tumanbuga
15-09-2010, 23:34
Człowieku używasz bota i jeszcze masz problem , że nie dali Ci go wyłączyć , może chcesz zasugerować , że po tym wyłączeniu już bota nigdy byś nie używał? Dzięki za poprawę humoru na wieczór , naprawdę.

Los Bananos
15-09-2010, 23:37
Człowieku używasz bota i jeszcze masz problem , że nie dali Ci go wyłączyć , może chcesz zasugerować , że po tym wyłączeniu już bota nigdy byś nie używał? Dzięki za poprawę humoru na wieczór , naprawdę.

Używanie bota to tajemnica ? :O

Jeśli ktoś dostanie ostrzeżenie to ma czas go wyłaczyc
Idz pospac
/quit

.Vimpexx.
16-09-2010, 06:35
Przestałem bić Sevipera i czekałem aż zniknie PZ ( Player Zone szanowny panie Jamesie)
Widać jaki jesteś pro, Player Zone? Co to? Chyba Protection Zone.
A co do tematu, ban słuszny, czekał w chooy czasu, aż wyłączysz bota i nie wyłączyłeś, a taki dobry byłeś w pvp na bocie =/
Auto ring,manas,vita,auto atack.
No super, ale potrenuj trochę.

Folgowsky
16-09-2010, 06:38
To ty się ciesz że chociaż dostałeś ostrzeżenie . A skoro używasz bota do pvp to jesteś zerem .

Demon
16-09-2010, 07:16
miales bota i placzesz, ze nie zdazyles wylaczyc :c
odjebcie sie od tych nowych tutorow :l !

Domcio666
16-09-2010, 07:20
ban byl 100 % sluszny kolego ;< jak uzywalem bota to bana dostales i po co pisesz na forum zeby zdjeli mu tuta jak bana dostales dobrego ;p

Tygrys
16-09-2010, 08:00
Bana dostałeś słusznie. Dlatego też odbanowany nie będziesz.

Za obrazę James'a dostajesz warn'a/y.

Zły dział. Jak miałeś jakieś zastrzeżenia, mogłeś temat założyć w dziale Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)