View Full Version : Propozycja balansu.
Delorian17
18-09-2010, 13:50
Jak wiemy ed/ms troszke odstaje z pvp od ek/rp.
Moja propozycja jest taka, aby zwiększyć fast atack (troszeczke a ile to zależy od Gm'a dla broni (Sprite wand, crystal wand i Silver wand).
Moim zdaniem wyrównało by chodziaż po części balans.
Wypowiadajcie się.
Zarexoholik?
18-09-2010, 13:57
Nie ma sensu wprowadzanie fast attacku. To tylko pogorszy pvp: ed vs ms, ed vs ed, ms vs ms. Lepiej dodać 1hp/lvl i lekko zwiększyć siłę wanda. http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg
Marcelllo
18-09-2010, 14:19
Jedyną opcją jaką można rozważyć jest balans wszystkich profesji. Nie tylko ms/ed ale i ek/rp. EK jest przesadzony, rp jest w porządku a ms/ed jest do dupy :) Więc nie ma co się użalać nad ms/ed tylko zrobić porządny balans ;)
Domcio666
18-09-2010, 14:22
zrobic poradny balans postaci nie tylko ms i ed dla rp i dla ek tez zrobic balans
1hp/lvl i zwiekszyc nieduzo sile wanda. Takie moje zdanie, Zarex dobrze napisal. Ten fast atak bylby jeszcze smieszniejszy wlasnie jak sie same postacie magiczne bija XDD Co, 10 uderzen na sekunde? ;D
Usunąć hoty i dodać po 1hp/mp na lvl sorkowi i druidowi (:
Twój pomysł jest troszkę głupi xD
#Na nie.
Każda profesja musi być w czymś dobra.
Przez to, że zaczęli dodawać coraz to lepsze itemy balans zaczął się zmieniać i musieli go poprawiać.
Starego balansu już się nie przywróci, bo są nowe itemy.
Krótko mówiąc administracja musi coś zrobić...
jednak jak to zwykle w życiu bywa nie każdemu przypadnie to do gustu.
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
nie chce balansu gram ekiem heh moze na moim 400 lvl padam od 450 msa bo duzo bije ale na 1.5-2k lvl bede zamiatal kazdego ms/ed wiekszym o 100lvl ode mnie ;] hee
@
marcel rp jest dobry ? hah za duzo z bolta bije i ch.. powinien walic z mele a nie magii jak ek z macki ! ;]
Jesli maja usunąć hota to juz nie dodawać 1hp omg xd, Zamiast wymyślać takie tematy zamień swojego ms/eda na eka i wszystko będzie ok.
Jestem na NIE!
Magiczny
18-09-2010, 20:33
Jedyną opcją jaką można rozważyć jest balans wszystkich profesji. Nie tylko ms/ed ale i ek/rp. EK jest przesadzony, rp jest w porządku a ms/ed jest do dupy :) Więc nie ma co się użalać nad ms/ed tylko zrobić porządny balans ;)
Dokladnie jak robic balans to wszystkich profesji a nie tylko ms i ed ; o
Jak juz to dodac po 1 hp na level i ekowi duzo oslabic hity
Choowder
18-09-2010, 23:18
lol ed i ms odstaja od reszty ???? chyba sobie kpisz ;P ale byl bym za zmniejszeniem hitow ek bo jest troszke zamocny
#Lordzik#
19-09-2010, 09:13
lol ed i ms odstaja od reszty ???? chyba sobie kpisz ;PAha. Stwierdzam niestety, że za dużo nie grasz na tym serwie. :<
Dodać 1hp/lvl i zwiększyć trochę hity z s wanda. Można osłabić również trochę e maxa.
Tak jak już ktoś pisał, priorytetem jest polepszenie profesji magicznych i minimalnie zmniejszyć siłę ek. Może to być siła uh/maxa - byle by, miało to jakiś sens.
Jak wypowiedziałem się w jednym z moich postów grałem na 7.6 każdą profesją. Według mnie balans jest dobry, jestem na NIE!
pomozplz
20-09-2010, 20:57
Jestem jak najbardziej na tak ;p
Blood Raven
22-09-2010, 17:05
Jestem na nie ;] jak zarex napisał można by było powiększyć minimalnie siłę wanda i dodać 1 hp/lv msowi i ed :)
Teraz jedynym mozliwym balansem jest usunecie hotow podniesienie spowrotem knightowi te uhy i gra bedzie jak dawniej ;x
na hotach to jedynie mozna podniesc ms eu o 50 % bo inaczej to parodia co sie dzieje na servie...
Luko 2.1 ek bez problemu zabija kingusie 2.6k ms, luko normalnie sie wyuhuje z red hp ;x
tutaj trzeba jakis zmian dokonac...
Co Ty chcesz zrobic z tego APO? Tibiefun?:D haha. Pewnie nie ogarniasz ringa i chcesz zeby poprawili balans;p Jestem na NIE!:d
Demolka Knight
27-09-2010, 17:57
Ze tak napisze chyba cie pojebalo gosciu. Jak nie ogarniasz pvp to sie naucz grac!!
Jestem na NIE!
Dareluss v0.5
27-09-2010, 18:28
Ze tak napisze chyba cie pojebalo gosciu. Jak nie ogarniasz pvp to sie naucz grac!!
Jestem na NIE!
Jesli myslisz ze obecny balans jest dobry to ja jestem aziel ***** , wykurwiaj.
@top
Cos z tym robia , ts jest.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.