View Full Version : [7.6] Update !
Demolka Knight
19-09-2010, 16:39
Jak myslicie co wprowadza na nowe Update???
Knight Lukas
19-09-2010, 17:03
Administracja nawet sama nie wie co jeszcze zrobi :P Może zamknie serwer ;-)
Delorian17
19-09-2010, 17:11
Ja mam nadzieje że zrobią prawdziwy balans profesji.
Żeby każda miała równe szanse.
Oby to jak najszybciej wyszło :)
Zarexoholik?
19-09-2010, 17:32
Moim zdaniem wprowadza NPC, który będzie od razu banował każdego za popełniane błędy ortograficzne oraz poprawią balans, bo jest tragiczny.
Krulowiec
19-09-2010, 18:06
Na pewno zrobią coś z ek oraz ms/ed.
Dodadzą pewnie jakiś quest ( bez sensu ) , w ktorym trzeba bedzie rozwiazac zagadke i solo room, takze standardowo.
Co dodadzą to się okaże.
Mam nadzieję, że nowe manasy na hota ;)
Oby zrobili prawdziwy balans i nowe legi (: Byłoby fajnie xD
Domcio666
19-09-2010, 18:46
uptade niedawno byl jak zmienili expgard i mysle ze niedlugo bd :) mozliwe ze na swieta
Niech dodadzą jakieś nowe questy i monstery ;)
To wiedzą tylko Mortiis i Tygrys;) Czekamy na jakieś niespodzianki.
GarbatyDruid
21-09-2010, 09:18
Administracja nawet sama nie wie co jeszcze zrobi :P Może zamknie serwer ;-)
Porzu(y)jemy zobaczymy.
1st R. Boonek
21-09-2010, 09:45
Mam nadzieje, ze ogarna BALANS :|
Może balans, może jakiś quest, nowy potwór (?)
Pożyjemy, zobaczymy.
Mogli by zrobic balans ale tak zeby rzanda profa nie ucierpiala bo zaraz bedzie las tematow i skarg. ;) Tak jak to jest zawsze
Moim zdaniem balans profesji oraz na strona APO zmieni się na 18+ http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
pomozplz
21-09-2010, 16:45
Zdecydowanie zostana wprowadzane balanse bo kazda profesja traci po jakims czasie swe wspanialosci.Prof mag zostana pewnie poprawione ;d
Lagga v2
21-09-2010, 21:51
nowego npc ktory bedzie mial ryj jak załeks ;o
@top
mam nadzieje ze ten serw nie dotrwa do next update p.p
Mogli by wreszcie zrobic ten Ultimate Weapon bo niby jest a go nie ma lols :mad:
nowego npc ktory bedzie mial ryj jak załeks ;o
@top
mam nadzieje ze ten serw nie dotrwa do next update p.p
Hah dobre i chyba też się tego będę trzymał.
Dla takich idiotów powinni wprowadzić zakaz. Co wprowadzą to wprowadzą.
Jak zrobią update to zobaczycie co wprowadzili i co zmienili a nie już się stresujecie...
Pewnie pogrzebia w balansie, jakiś bezsensowny quest i głupi item i może jakiś resp/mobby dla ms/ed :D
Woder (: !
22-09-2010, 16:42
Wydaje mi sie ze quest na nowe legi , oraz balans :).
Dodadzą jakieś właściwości do korony, może zrobią coś z balansem no i dodadzą jakiegoś questa... :)
1st R. Boonek
22-09-2010, 16:56
7.6
- poprawiony błąd z debugowaniem postaci.
8.42
- Dodana została lista potworów (poprawki wyświetlania lootu zostaną niebawem wprowadzone).
- Dodana została wyszukiwarka postaci na 8.42
8.42 Rookgard:
1. Dodanie questu na Boots of Haste. Szukajcie Pana Nero, mieszkającego głęboko pod jaskiniami Trolli.
2. Dodanie questu na pewien przedmiot umożliwiający wykonanie drugiego addonu Beggar'a.
3. Dodanie respów małp. Czyli kolejna możliwość wykonania addonu pierwszego Beggar'a.
4. Nowy resp Slime, Acid Blob. - wykonanie: Dyziek
nadzieja matką głupich ;] legi? balans? haha nowe itemy questy? tym razem nic z tego :)
powinni dodać nowe manasy które dają z 1000 many dla ms/ed bo 2000 lvl musi się manasować 3 lata
Sensimila <3
28-09-2010, 10:20
Napewno poprawią balans. Może jakiś quest chodź wątpie.
Lagga v3
05-10-2010, 20:05
na tym gownianym serwie z jeszcze bardziej gownianym balansem nie zostanie nic wprowadzone . ten serw nie dotrzyma do next update.
Skoro był Test Server, to na pewno będzie coś z balansem. Myślę że będą też jakieś poprawki w silniku OTS, coś dla Ekipy i może coś dla graczy :)
balans,wprowadzili nowe domki w city,może jakiś nowy quest.
Azbestowy v.62.0
06-10-2010, 17:09
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że tego wszystkiego jest tak dużo, że nie ma sensu czegokolwiek na tą chwilę dodawać. Ofc mówię o itemach/respach. Bo to, że zmienią coś w balansie jest poprostu pewne. Ciekawe tylko która profa będzie dominować tym razem.
.Vimpexx.
06-10-2010, 17:35
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że tego wszystkiego jest tak dużo, że nie ma sensu czegokolwiek na tą chwilę dodawać. Ofc mówię o itemach/respach. Bo to, że zmienią coś w balansie jest poprostu pewne. Ciekawe tylko która profa będzie dominować tym razem.
Noms =|
Przez to pół roku, będzie ... dominować yyy... rp!
Przez następne ms!
I tak dalej.
= ]
Czekamy na balans ! XDE :eek:
@Daburi
PL?
Luko the Master -.^
07-10-2010, 15:44
Nowy Quest. Może nowe legi ;DDD?
I na 100% zostanie poprawiony balans.
I nic nam nie pozostaję jak czekanie ; )
Pewnie npc , ktory bedzieszzabijal Zarexoholika ja jego "zmasakrowana" morde
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.