Zaloguj się

View Full Version : Paluch - Nowy Trueschool

HAST
20-09-2010, 00:09
BIURO OCHRONY RAPU RECORDS - prezentuje drugi teledysk do najnowszego albumu PALUCHA pt."Nowy Trueschool". Najnowszy album Palucha pt. "BEZGRANICZNIE ODDANY" ukaże się już 10.10.2010 nakładem B.O.R RECORDS.
Po raz kolejny Paluch pokazuje że nie ma dla niego granic.
Kozak!
Klik (http://www.youtube.com/watch?v=j2GLm-5-nXA)
@I love hh
Lubie wafle _/
@google
chuj mnie obchodzi co czytałeś....
nie mam zamiaru z tobą polemizować

hahaha beka z ciebie trąba? odtwarzacz?
weź debilu spierdalaj na forum wbw pochwalić się nową dziarą
tam cie od idiotów jada to tu swoje wypociny sklejasz

ps jak cie zbanuja to zmien sobie nick na bling sezonowcu

Zarexoholik?
20-09-2010, 02:25
Ciekawy bit, ogólnie kawałek rozwala tekstowo. Nawet Peje widać! Po tym kawałku mam ochotę ogarnąć tę jego płytkę. (:

#żeluś

Nie z powodu obecności Ryszarda, a z tego, że mi się podoba. Więc nie wypisuj farmazonów farmazonie.

Kapitan Alkohol.
20-09-2010, 15:46
Ogołnie samego Palucha nie słucham, ale słyszałem sporo jego gościnnych zwrotek u chłopaków z PDG i naprawde jest całkiem niezły. Kawałek zapowiada płyte całkiem przyzwoicie. Teledysk też nie najgorszy, zobaczyłem tam Słonia, Shelke, Miksera, Ry23 mam nadzieje że będą oni gościnnie na płycie Palucha.

Elite Filutek
20-09-2010, 20:50
Ogólnie Palucha nie słucham ale ten kawałek to miazga !! Chętnie przesłucham jego nową płyte w empiku :D

Joogi
20-09-2010, 21:00
Slyszalem poprzednia piosenke 'bez granic' i byla spoko, a ta jeszcze lepsza ;O ! Zajebiscie im to wyszlo http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg

ilovehh.
20-09-2010, 21:20
Nie jaram się ani trochę, bez polotu moim zdaniem. A bit nie wypał.

Google
25-09-2010, 13:40
Dobry truskul prosto z ulicy wieści! Najlepsza techniawka jaką dotąd miałem okazję usłyszeć. Ten track 'Nowy Trueschool' to nowa definicja chujni.

Chwali się, że ma 'przekaz', ale po chuj komu przekaz w wersji asłuchalnej? Nie mógłby po prostu mieć normalnych bitów, tylko jakieś pajacowanie? Peja na klipie się lansuje, a sam mówił, że nie wziąłby nic z bitów DJ-a Storego, bo robi gówniane bity, a tu jednak popiera ideologie 'nowego trueschoolu'.

Po raz kolejny Paluch pokazuje że nie ma dla niego granic.
Kozak!
Prowokacja? Dawno nie czytałem na tym forum większego idioty od ciebie.

@google
chuj mnie obchodzi co czytałeś....
nie mam zamiaru z tobą polemizować

Bo za wysoko ci podniosłem poprzeczkę niżu intelektualny i brak ci konkretnych argumentów sezonowcu z techniawką na odtwarzaczu,
gimbusie który z prawdziwym rapem ma niewiele wspólnego i tyle co wiesz o rapie to tyle co wyczytałeś na tym forum, bujaj torbę lamusie.

weź debilu spierdalaj na forum wbw pochwalić się nową dziarą
tam cie od idiotów jada to tu swoje wypociny sklejasz
Nikt mnie na forum WBW nigdy nie jechał lampucero, coś ci się popierdoliło.
Sezonowcu z jednym koncertem na koncie, który był grany u ciebie w mieście.

Ciekawy bit, ogólnie kawałek rozwala tekstowo. Nawet Peje widać! Po tym kawałku mam ochotę ogarnąć tę jego płytkę. (:
No patrz nawet Peje widać! uoou (dlatego warto sprawdzić płytę).

#żeluś

Nie z powodu obecności Ryszarda, a z tego, że mi się podoba. Więc nie wypisuj farmazonów farmazonie.
Następnym razem lamusie nie błagaj, nie płacz Tygrysowi na poczcie aby cię odbanowali na forum,
przynajmniej zachowaj honor i zawijaj jak zostaniesz zbanowany, pokaż że masz pixelowe jaja tibijczyku z krwi i kości.

Wybierz się! poszukują dziewczyn, może cię zwerbują do kręcenia dupą w teledysku Ryszarda ]:-> :

http://img192.imageshack.us/img192/4894/61865129678820418370100.jpg

Habemus Papam
25-09-2010, 14:39
techno, techno ;d;d dawać białe rękawiczki i białą maseczke.
Niby pierdoli o przekazie ale jest to zbędne.. Nie podoba mi się wcale. http://i53.tinypic.com/25pkb3a.jpg

deeL `
25-09-2010, 16:26
Jak dla mnie syf. Chce się pokazać.

Tumanbuga
27-09-2010, 14:45
Wyłączyłem w 4 sekundzie , jak sobie będe chciał posłuchać techno to sobie DJ Hazela zapuszcze , zresztą z tego co mi wiadomo (bo kumpel nieraz palucha słuchał głośno na telefonie) to ten koleś same techno ma na bitach , podziękował.
@edit

Teledysk porażka.

Masstiv
27-09-2010, 15:53
Tu cie mam tu cie mam techno amfa amfa techno

Mikiel Psowi
27-09-2010, 21:29
Po raz kolejny Paluch pokazuje że nie ma są dla niego granice.
Kozak! Techno

Okey
27-09-2010, 22:07
Nie obrażając Mikiela psowi który jest ok, ej! To żal mi gości którzy zaczeli pisać po Drahu XD Co wy ***** nic sami nie potraficie napisać tylko powtarzacie? Drah napisał prawdę, ale wy piszecie dosłownie to samo. beka

Upcyś dupcyś, już lepiej puścić sobie firmę, bynajmniej ma lepsze bity XD