PDA

View Full Version : Transformice

Wawa Kocur
20-09-2010, 15:27
Czy naprawdę zdajemy sobie sprawę z tego, jak ciężkie jest życie pospolitej myszy? Nawet nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazić jakim koszmarem dla tego malutkiego zwierzątka może stać się spotkanie z Anvil Godem... A może jesteśmy w stanie? Spróbujcie swoich sił jako szarzy podkradacze sera lub duchowi mysi przywódcy - szamani - w "MMO" będącym połączeniem incredible machine, lemmingów i platformówki - KLIK :):) (http://transformice.com/en/)

/Tak w skrócie, jesteś myszką i zbierasz sery, za zdobyte sery zbierasz tytuły, a za zebrany ser możesz ubrać swoją myszkę jak chcesz. Za każdy zdobyty ser na mapie dostaje się punkty - koło 10, za zgon traci się 1 pkt, jeśli ma się najwięcej pkt wtedy zostaje się wybranym na shamana, który ma za zadania doprowadzić myszki do serka i dziurki z powrotem. Nie jest to łatwe, ale po czasie się opanuje. >:D Zapraszam do gry i w razie jakiś pytań pisać tu lub na gg 1729305. :p

Truskaw
21-09-2010, 13:17
Grałem w to kilka tygodni temu, nawet fajne. xd

Wawa Kocur
22-09-2010, 20:33
jakbyś grał to byś mi powiedział :/

Truskaw
22-09-2010, 22:15
Grałem w to chwile jak mi linka wysłałeś, żebym sprawdził czy działa. Mówiłem ci, ze grałem. ;p