Zaloguj się

View Full Version : Propozycja dt. interaktywnej mapy APO.

Devil murder v3
20-09-2010, 16:57
Witajcie!
Mam propozycje dt. interaktywnej mapy Apo. Chciałbym - o ile to możliwe, aby można by było dodawać waypointy (http://pl.wikipedia.org/wiki/Waypoint), które zapisywałyby koordy waypointow w linku. Co by to dało? Tworząc poradnik lub wysyłając link do kolegi byłaby możliwość pokazania drogi do konkretnego miejsca - bardzo fajna i przydatna rzecz.

Dodaje sondę.

Pozdrawiam
Devil murder v3

Azbestowy v.62.0
20-09-2010, 17:02
W sumie dobre, ale jakaś taka mało ważna dla ogółu mi się ta twoja propozycja wydaje. No owszem, dla ciebie to może być super, świetne i tak dalej. Jednak nie wszyscy muszą myśleć jak ty (nastawiam cię tylko na falę krytyki)

#topic
Jak ktoś chce gdzieś trafić to i tak trafi. Prędzej, czy później.

Mariusz Pudzianowski
20-09-2010, 18:56
Nie, propozycja całkiem nieprzemyślana, w dodatku jak robisz poradnik - musisz być przygotowany na pewnego rodzaju wysiłek - a tak to dajesz wpt i gotowe.

Jestem na nie.

Stoner
20-09-2010, 20:23
Świetna PROpozycja!
Nastała nowa era w dziejach apo, trzeba się rozwijać.
Jestem jak najbardziej na tak !.

Joogi
20-09-2010, 21:06
Rozwoj by sie przydal, ale ja jakos nigdy nie korzystalem jeszcze z tej mapy ;d Mozna wprowadzic, zawsze jakis gadzet http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg

Zarexoholik?
20-09-2010, 22:05
Nigdy tej mapy nawet na oczy nie widziałem. Jak dla mnie jest zbędna, więc jestem na NIE. Pokazać wszystko możesz swoją postacią. Po co dodawać coś co jest zbędne? Lepiej poprawić to co jest źle zrobione (balans?). _/

Tico
28-09-2010, 22:59
Jestem na nie. Wydaje mi sie ze za duzo roboty z tym.

@Palladyn Zlosci
Czy ty to będziesz robił? Pewnie nie, więc chyba nie ma poco mówić o tym ile trzeba czasu na to poświęcić.

@topic

Owszem, popieram dlaczego, bo nowe poradniki nie będą się ładowały nie wiadomo ile czasu. Zamiast screena, fajny link konkretnie opisane i każdy rozumie. Przy okazji osoba korzystająca z poradnika będzie mogła przejrzeć drogę, zobaczyć co go czeka i gdzie ma ew. iść.

Franus xd
29-09-2010, 22:07
Znowu jakieś ułatwienie , propozycja nie jest głupia , ale są poradniki i to chyba wystarczy , to już jest duże ułatwienie.Najlepiej zrobić wszystko sam.