Zaloguj się

View Full Version : Forum - WoLgA

Kapitan Alkohol.
21-09-2010, 20:47
Witam, mam pytanie kto to jest cleaner WoLgA (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22596). Posiada pozycję od jakiegoś czasu, ale nie widziałem żadnej jego 'operacji'. Ma niby 3 posty, a żadnego nie da się wyszukać. Żeby nie było - ja chcę z ciekawości wiedzieć kto to jest i z pewnością nie tylko ja, ale i Azbest, który zaspamował mu profil xD
Jeżeli ktoś usunie ten temat będzie to troszkę podejrzane ; D

pomozplz
21-09-2010, 20:51
tez 1 raz go slyszy widze itp kto to mzoe byc :]
1st ;d

Uhay
21-09-2010, 20:55
Nie widzisz jego akcji bo tylko kasuje posty co dla zwykłego użytkownika jest niewidoczne. Online jest prawie codziennie, tylko, że nie nabija postów tak jak kazek.

Ice.
21-09-2010, 20:58
Wystarczy wejsc w jego profil na forum i zobaczysz skad jest , wszytko wyjasnione... Znasz kogos waznego masz co chcesz.... :)

Skąd?
Przemyśl

Stoner
21-09-2010, 21:06
Pewnie jakieś 'test' konto aby sprawdzić opcje przyznane Cleanerom.
Jednak jest to tylko moja hipoteza.

Sherlock
21-09-2010, 21:16
A nie sadzisz ze nie powinno Cie to obchodzic czy ktos cos robi czy nie? Skoro ma cleanera to znaczy ze jest mu potrzebny, ot tak by go nie mial. ;)

Ktoś II
21-09-2010, 21:29
Wolga? Zajebisty kolo.
Nie powinno Was to obchodzić za co dostał cleanera i dlaczego go nie widać. To, że nie pisze postów wcale nie znaczy, że nic nie robi :)
Dokładnie wiem kto to jest, powiem tyle, że nikt z Was go nie zna ;]

Zamknąć temat.

Zarexoholik?
21-09-2010, 21:30
Zakładam, że te 3 posty ma nabitę w tych działach widocznych tylko administracji. Wystarczy spojrzeć z jakiego jest miasta by się zorientować ocb. (:

Benn
21-09-2010, 22:38
Nie znam go dobrze, ale miałem z nim przyjemność grać w counter strike, osoba spokojna i można z nią pogadać. Poza tym jeżeli nie widzisz czyjejś "operacji" to nie znaczy, że nic nie robi. Jego 3 posty są pewnie w odpowiedziach do skargi i odwołań albo w zgłoszeniach w dziale cs.

KaZeK
22-09-2010, 08:35
Z tego co mi wiadomo jest to dobry znajomy Tygrysa z Przemyśla, a Cleanera ma przez pomyłkę (?) gdyż Tygrys nie wiedział (?) że istnieje 'ranga' Admin CS.