Zaloguj się

View Full Version : Kolejne olewanie propozycji

Serwal
22-09-2010, 12:53
Witam,
Nie gram tutaj, ale napiszę jeszcze raz temat dotyczący npc.. http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=66581

Od ostatniego posta w tym temacie (Mortiisa) minęło 204 dni. Poświęcenie 5minut dziennie na tą propozycje dało by ponad 17h prac.

Co o tym myślicie? Czy podoba wam się takie olewanie ?

~Paso~
22-09-2010, 13:02
cd olewania to mozna sie z tym zgodzic no ale sa tez bezdenne tematy w ktorzym GM nie musi odpisawac ze ta propozycja nie wjedzie w gre...
a cd tego tematu co podalem to moglo by to wejsc w zycie bo nie kazdemu chce sie stac kilka min przed npc i sprzedawac po 1 itemie i jescze laczyc kase no chyba ze wosso laczy ;)

Krsix
22-09-2010, 13:08
Nie ukrywam, że ta propozycja powinna zostać zrealizowana. Jednak Mortiis cały czas coś robi; być może już to zrobił, ale mu nie działa i kmini dalej :p
Przypomnijmy im o tym i czekajmy do następnego Updatu ;)

Joogi
22-09-2010, 13:31
Administratorzy to tez ludzie, czasem zapominaja i warto im przypomniec o czyms na pw ;} Propozycja jest w miare dobra, a po prostu brak czasu(?), zajmuja sie czyms innym ; / Moze w nastepnym update wprowadza, trzeba czekac ;d

Domcio666
22-09-2010, 14:05
a co wy se myslicie ze we wszytkich propozaycjach musi mortiis odpisac ?? on tez ma swoje zycie :< a jak jest propozycja glupia to po co ma odpisywac ?

Stoner
22-09-2010, 14:07
Totalne olewanie świadczy o tym, że Admin uznał, że projekt jest do dupy.
Napisanie chociaż posta świadczy o tym, że się troszkę tym zainteresował.
Przynajmniej z grzeczności mogliby pisać coś w propozycjach, abyśmy widzieli, że coś robią i tworzą ten serwer na zasadzie partnerstwa z użytkownikami.

Krulowiec
22-09-2010, 14:28
Nie wiem po co ten dział powstał, skoro i tak żadna propozycja nie przechodzi.

Zarexoholik?
22-09-2010, 14:36
Nasze propozycje są w 95% - olewane albo nie ma w nich jasnej odpowiedzi administracji tak/nie. Więc troszkę jest to dziwne, że jest dział propozycje, są w nim propozycje, ale na propozycjach wszystko się kończy.

Azbestowy v.62.0
22-09-2010, 14:41
Kiedyś powiedzieli, że czytają, ale nie odpisują.

#topic
Może gdyby wynajeli jakiegoś murzyna, dali mu rangę "czytacz propozycji" to byłby spokój.

Cinasek
22-09-2010, 15:05
Ta propozycja już dawno była zaakceptowane przed Mortiisa lecz jeszcze nie wykonana. Mortiis zrób to bo bardzo się przyda. http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg

Serwal
22-09-2010, 17:52
czasem zapominaja

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=70512

Przypominałem im w kwietniu http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg jak jeszcze grałem

prostu brak czasu(?)

Co ty mi mówisz o braku czasu? W sraczu dłużej dziennie się siedzi http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg

Sherlock
22-09-2010, 19:09
Ale nikt z administracji nie napisal, ze propozycje ktore proponujecie musza byc "spelnione" nawet jezeli liczba glosow przewaza za propozycja, wiec nie rozumiem skad takie oburzenie, ze administracja sie nie interesuje propozycjami.

Killer3k
22-09-2010, 19:16
#up
Stąd ,że olewają? -.-

#topic
Masz rację tak samo jest z balansem. Tyle propozycji dotyczących balansu, a tu totalna olewka.

Ice.
23-09-2010, 14:17
Widocznie nie obchodzi ich dobro graczy, moze chca sie nas pozbyc z tego servera.

Lettis
23-09-2010, 14:24
Mortiis tego nie olewa po prostu zapomniał o propozycji i tyle albo mu się nie spodobała.
Ja także nie jestem co do niej pewny,wydaje mim się to na bezsens ;/.
Sądzisz ,że propozycja powinna być rozpatrzona napisz do Mortiisa,Tygrysa,Santano lub innych typków z ekipy.

Delorian17
23-09-2010, 15:04
Może poprostu zajmują się czymś innym i narazie nie mają czasu.
Rozmawiałem kiedyś z ekipą o propozycjach to usłyszałem że robią co raz to nowe udoskonalenia.
A poza tym Gm też człowiek i ma swoje rl życie :)

Xelix
23-09-2010, 17:47
Po prostu czekają na porządną propozycję. Może i ich nie czytają ale moderatorzy podsyłają im linki do dobrych wg. nich propozycji. Nie olewają ale na razie nie odpowiada im żadna propozycja którą napisaliście.

Anusiak Wielki
23-09-2010, 20:11
No i co myslisz ze administracja nie ma co robic tylko caly dzien pisac scrypt na jakies sell all items?!?! -.- ciezko sprzedawac po 1?

sqlterpa
23-09-2010, 21:21
Po prostu czekają na porządną propozycję. Może i ich nie czytają ale moderatorzy podsyłają im linki do dobrych wg. nich propozycji. Nie olewają ale na razie nie odpowiada im żadna propozycja którą napisaliście.

To nie znaczy, że nie mogli by się wypowiedzieć w danym topiku!

@top
Oczywiście olewają i olewać będą : ) a wytłumaczeniem będzie, że nie mają czasu/propozycja do bani : )
Nie które propozycje były na prawde dobre! Nawet 90% poparcia a nikt nie raczył odpowiedzieć! Nawet głupie NIE od administracji by wystarczyło -.-

Deads
24-09-2010, 10:05
jeżeli nie ma odpowiedzi w tym temacie, widocznie nie podoba się dla Administracji,powinieneś dać se siana z tym tematem.

Keszuwa
24-09-2010, 18:56
#up
Warn dla idioty za pisanie nie dozwoloną czcionką/kolorem.
#topic
Nie chce nic mówić ale ta propozycja jest akurat dobra i to nie dobrze, że ją sobie zlali.

Sensimila <3
28-09-2010, 10:15
Propozycja która z góry zostaje skreślona nie wymaga komentarza.

Woder (: !
02-10-2010, 10:05
Fajna propozycja (: , szybciej sprzedawalo by sie lota xd.

Przekliniak
02-10-2010, 10:23
Tak , wydaje mi się ze po prostu zrezygnowali z tej propozycji , lub wprowadza ja za nie długo : ]. propozycja oczywiście dobra ponieważ zamiast 15 min by się sprzedawało loota w 2 min .

Osuz
02-10-2010, 12:27
Normalka olewają wszystko z góry na duł... i tego już raczej nic nie zmieni...
Zawsze tak było i będzie. "Brak czasu".

[James] - Świadczą o tym również częste updaty, udogodnienia, próby balansu na test serwerze oraz loteria na mainie i rooku.

Gargamel
04-10-2010, 17:48
Dobra propozycja. Jestem za. Szkoda, że ją pomineli. :f

Sharks
20-10-2010, 22:41
To prawda , napewno nowe propozycje <niektóre> poprawiły by serwer , no ale cuż kiedyś Mortiis przejmował się bardziej żeby ten serwer coś znaczył jako ots teraz jak znaczy olał to , wiadome że ma też swoje życie które jest na pewno ważniejsze...

Seiren
04-11-2010, 00:02
Uważam podobnie jak ty , tamta propozycja była by o wiele wygodniejsza i mniej męcząca , a co do prac Mortiisa to robi on pierw to co mu się podoba a potem jest zmęczony i o naszych prośbach / propozycjach zapomina , bądz chce zapomnieć. To jest moje zdanie którego nie zmienie .

Lagga v3
04-11-2010, 07:09
administracja juz kiedys powiedziala ze to co chca gracze ich nie obchodza.

spojrzcie teraz na propozycje ktore mialy ponad 70% na tak i zobaczcie ze wiekszosc z nich nie zostala wprowadzona.

jezeli tak wam trudno cos takiego zrealizowac to po co w ogole jest ten dzial?

Relonix
04-11-2010, 07:13
Tak samo z kumplami pisaliśmy dużo propozycji i cały czas słyszeliśmy, że mapa jest robioona, nowe questy, itp. a tak naprawde gówno jest robione 0 najadów, z Metaxa, którego pozdrawiam ;) chodzilismy na all bosy we 2 i to po jakims czasie już się znudziło. Nie wiem jak to jest na 7.6 ale na 8.42 totalnie olewane są all propozycje.

Flamaster
04-11-2010, 13:46
Nauczcie się w końcu, że nie zawsze dostaniecie to co chcecie omg:cool:

Ehh.. Kids..

Crayon
04-11-2010, 14:28
administracja juz kiedys powiedziala ze to co chca gracze ich nie obchodza.
Idiotyzm. Różne propozycje są rozpatrywane i niektóre, naprawdę dobre i te, które faktycznie się przydadzą - są dodawane.
Niektóre propozycje są zbędne, a niektórych nie da się po prostu zrobić.

A jak kiedyś tak powiedziała, to daj mi tutaj cytat, chcę to zobaczyć

@down
To konformista, nie ważne co mówi

Morfevious
04-11-2010, 14:34
A jak kiedyś tak powiedziała, to daj mi tutaj cytat, chcę to zobaczyć

Fast tak powiedział, mi na RRV, a ja dałem na forum screena: http://img828.imageshack.us/img828/7825/asapa.jpg http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

@Topic
Tak, administracja nie robi podanych przez nas propozycji. Należy czekać do update v3, bo jak na razie dopiero poprawiali balans oraz dodali jednego NPC. Nowy quest w każdym updacie jest obowiązkowy, zatem musimy wytrwale czekać :].

pomozplz
04-11-2010, 15:12
nie bo by to bylo jakby przejscie na wyzsza tibie nie.

Lesny Ludek
04-11-2010, 15:13
Propozycja nie musi byc przyjęta, wiec zadne olewanie, moze cos chca z tym zrobic, a moze tego nie widzieli, ale mogli by to wprowadzic napewno ułatwiło by to gre.

Assassin Mateusz
04-11-2010, 15:41
Ja juz od dawna odpuscilem sobie gre na tym serwerze... Siedze tylko na forum i czasami wejde pogadac z kumplami na 7.6. Propozycje sa olewane i do tego musicie sie przyzwyczajac, bo to juz sie raczej nie zmieni. :)

Stoner
04-11-2010, 18:56
Ja wam mówię, już z grzeczności napiszcie w temacie, że propozycja jest odrzucona i nie będzie problemów takich jak ten !

ViVuSeK
04-11-2010, 20:45
Dlaczego dalej sądzicie ,że je olewają (?)
Przecież od miesiąca Tygrys
sprawdza regularnie propozycje (stara się chociaż) ,i pomijam fakt ,że czasem nie zamyka tematów ,ale wypowiada się!
Ogólnie propozycje nie są olewane ,administracja je widzi i czyta tylko o tym nie wiecie.

Adherent
04-11-2010, 21:01
Rzeczywiście Tygrys coraz częściej zagląda na różne tematy i nie można mu mieć za złe, że czasem coś pominie ale oczywiście propozycję należałoby wznowić. I bardzo proszę w takim przypadku o zblokowanie itemków, które się posiada na sobie, bo byłoby niemiło sprzedać coś, co się właśnie posiada na sobie xD