Zaloguj się

View Full Version : Miasto i literki

123 Untraceable widzi xd
22-09-2010, 15:42
Chciałbym poruszyć jeden z takich moich względów
Taki przykład:13:29 Mortalix: te apo nudne tylko dobijaj wszyscy
13:30 Mortalix: nawet takie 500 lvl zalosne.

Myślę, że powinniście(do ekipy) zrobić jakieś nowe miasteczko w odpowiedniej odległości od city, żeby nie było bliźniaka.

Część szła by do "City" a część do "inna nazwa miasta" Na przykład przy wyborze profesji jak wychodzi się z rook

Chodzi tu o zwykłe miasto mniejsze albo większe od city to zależy od ekipy ponieważ to jednak trochę nudne jest jak w jednym miejscu a tak to było

by bardzo przyjemnie.

2sprawa jest z "literkami"

Chodzi o to, że jak ktoś coś mówi to trzeba znać też inny język, żeby zrozumieć coś takiego.

Stałem moim rook harem kiedyś przed dp i jakiś gracz pisze do drugiego "zabil mnie waz waz" na co drugi powiedział "haha ale noob jestes w tibi nie

moze zabic cie glaz bo tu kamienie nie spadaja" -.^ mniejsza o to, że spadłem z krzesła ale to jednak przesada bo wielu rzeczy się nie rozumie...

Chciałbym, żeby każdy mógł się dogadać.

Jeśli niektórzy mi tu chcą pisać, że się tak nie da w tibi to się mylicie.

Grałem na kilku ots na których tak było nie będę mówił na jakich bo nie chce ich promować.

Napiszcie kto by się zgadzał i co myślicie o moim pomyśle:p

Azbestowy v.62.0
22-09-2010, 15:44
Narzekasz na to, że nie rozumiesz ludzi, a ja sam za nic nie potrafię rozszyfrować twojego posta

#topic
Jest city, wszyscy się kochają i nie wiem o co ci chodzi :O

#edit (czytając posty innych zrozumiałem do końca treść tematu)

Literki nie są nikomu potrzebne, bo można się dogadać na różne sposoby. Np stosując inne słowa, czy też zwroty.

Krsix
22-09-2010, 15:50
Składanie zdań się kłania, nie zrozumiały post :confused:

Z tego co wywnioskowałem jestem na nie
PS. poczytaj trochę książek, może polszczyzny załapiesz

Zarexoholik?
22-09-2010, 15:53
Nie potrzebne jest drugie miasto, ani drugie główne temple. Co do polskich znaków to się nie zgodzę. Jeśli potrafisz pisać (ty raczej nie) to spokojnie można się porozumiewać. Także jestem za ostatnią opcją. :O

Azielu$
22-09-2010, 16:21
Może się o coś zapytam? O chuj ci chodzi? Twój post jest co najmniej dziwny... Ale tak... było coś o braku polskich znaków [chyba] - jest to tylko i wyłącznie możliwe po edytowaniu klienta Tibii czego ekipa nie zrobi, gdyż jest to niezgodne z prawem. Na debili, którzy nie potrafią myśleć nic nie poradzisz. ;s

p.s. nie wiem jak 'waz' można zinterpretować jako 'głaz'...

1st R. Boonek
22-09-2010, 16:24
ale ze mnie debil zaznaczylem przypadkiem tak :OOOOOO

Dobra co do pierwszego oczywiscie NIE :| bo trzeba by bylo robic 4 nowe miasta.... :|

Co do 2 moze byc... chociaz i tak nikt by tych znakow nie uzywal :|

Azonka
22-09-2010, 16:34
Wyniki sondy mowia juz wszystko.
Nie przejdzie.

Ja oczywiscie na nie.

Domcio666
23-09-2010, 09:15
ja na wszytkie propozycje jestem na tak poniewaz przydalo by sie drugie miasto :) fajnie jak by bylo drugie miasto takie same jak city i troche wieksze

Joogi
23-09-2010, 09:55
Juz lepiej byloby, zeby Mortiis zafundowal wszystkim dzieciom-analfaberom miesieczny kurs poprawnej pisowni http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg. Co do propozycji to jest dla mnie troche nie potrzebna, niepotrzebna dodatkowa praca, mozna wprowadzic nowe kryterium banow, dotyczacych tych co nie umia sie wyslowic ( :

123 Untraceable widzi xd
23-09-2010, 17:24
Juz lepiej byloby, zeby Mortiis zafundowal wszystkim dzieciom-analfaberom miesieczny kurs poprawnej pisowni http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg. Co do propozycji to jest dla mnie troche nie potrzebna, niepotrzebna dodatkowa praca, mozna wprowadzic nowe kryterium banow, dotyczacych tych co nie umia sie wyslowic ( :

ANALFABEROM??? wytłumacz mi proszę co to znaczy?
A po 2 ja nie napisałem nic źle a to, że nie umiecie się doczytać to wasz problem...
PS twoje błędy to np(analfaberom,byloby,zeby,zafundowal,dzieciom-analfaberom,miesieczny,troche,mozna,wprowadzic,ban ow,dotyczacych,umia,sie,wyslowic)
umia? ze w si jesteś kolega ;p mówi się umieją ; )
Szanuję wypowiedzi tych którzy mnie krytykują w normalny sposób a jak pisze mi ktoś(coty nieumiesz siewyslowic ) to wiecie...

Adherent
23-09-2010, 20:40
Wybacz stary ale nawet nie wiem jak zagłosować, bo kompletnie nie rozumiem o co chodzi w twoim poście, proszę jaśniej! :confused:
Wyślij tekst na translator a następnie wklej go tutaj, bo ja nawet nie wiem czego dotyczą obie propozycje, bo są tak zagmatwane i nie do rozszyfrowania, że ich po prostu nie rozumiem.
Wiem, że chodzi o jakąś kopię miasta i coś związanego z polskimi znakami ale za to, że nic z tego nie rozumiem to daje oba na zdecydowane NIE!

P.S. I "harem" to mają Arabowie u siebie... pisze się CHAREM!

Deads
24-09-2010, 10:18
czytając twojego posta nadal nie rozumiem o co ci chodzi,chcesz zroumieć ludzi, to idź na real tibie,albo Mazurek a potem wróć ; O

Adasik
24-09-2010, 16:28
Co do miasta, to niech będzie tak jak jest. Ale z drugiej części posta to nic nie wywnioskowałem, bo piszesz bardziej niezrozumiale niż ten gość, którego przykład dałeś w swoim poście :o

EsSaY
11-10-2010, 19:25
1) Ten serwer i tak zdycha, więc wprowadzanie nowych graczy do drugiego, odseparowanego miasta byłoby aktem głupoty.
2) Polskie znaki wymagają zmiany klienta, czyli odpada.

http://www.troubleinrivercity.com/wp-content/uploads/2008/01/super-retard.jpg

huale768
13-10-2010, 08:43
ja na wszytkie propozycje jestem na tak poniewaz przydalo by sie drugie miasto fajnie jak by bylo drugie miasto takie same jak city i troche wieksze .Ten serwer i tak zdycha, więc wprowadzanie nowych graczy do drugiego, odseparowanego miasta byłoby aktem głupoty.Polskie znaki wymagają zmiany klienta, czyli odpada.Myślę, że powinniście(do ekipy) zrobić jakieś nowe miasteczko w odpowiedniej odległości od city, żeby nie było bliźniaka.Część szła by do "City" a część do "inna nazwa miasta" Na przykład przy wyborze profesji jak wychodzi się z rook Chodzi tu o zwykłe miasto mniejsze albo większe od city to zależy od ekipy ponieważ to jednak trochę nudne jest jak w jednym miejscu a tak to było .

Tygrys
15-10-2010, 12:36
bo wielu rzeczy się nie rozumie..

Dokładnie. Nie rozumiem o co Ci chodzi kolego :D

Czego dotyczy propozycja? Żeby "głazy" spadały na głowy ludzików w Tibii? Hahahaha... Niezłe :) Ale nie...

No i nie jest raczej potrzebne drugie takie samo miasto Capital City... Głupota...